Προς το περιεχόμενο

Ektelion's Retro Reviews

ektelion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@greygore

Δυστυχώς, από το 1995 έως το 1998 είχα παρατήσει εντελώς το άθλημα, οπότε έχασα ίσως την πιο καλτ περίοδο του gaming :D

Cult δεν ξέρω αν το λες, ακόμα και για τα στανταρ του τότε καιρού ήταν κάπως ότι να'ναι τα συγκεκριμένα games, αλλά τουλάχιστον μπορείς (αν είσαι γενναιόδωρος) να τα πείς τίμιες προσπάθειες :P

Αυτό που αναρωτιέμαι συχνά είναι τι γίνεται με το archiving τέτοιων παιχνιδιών... Η Γεναδειος Σχολή (και πολλοί άλλοι Έλληνες "developers" εκείνου του καιρού) έχουν βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια, και αμφιβάλω αν υπάρχουν πλέον σε κυκλοφορία παιχνίδια τους (εδώ βλ. το OPSYS, που ήταν και Κυπριακή προσπάθεια, ανήκουστο για τα local standards, το οποίο 2-3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ήταν ήδη δυσεύρετο). Είναι κάπως κρίμα, όσο χάλια και να ήταν τα παιχνίδια :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο site που εβαλες δεν βγαζει κατι για κατεβασμα. Μαλλον θελει εγγραφη πρωτα. Λεει " Οι εγγραφές είναι προσωρινά κλειστές. Εαν επιθυμείτε να εγγραφείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email"  :-(  Μηπως ξερεις απο που αλλου μπορουν να κατεβουν χωρις εγγραφες, επικοινωνιες, mails και βαβουρες?

το εψαξα το google αλλα δεν βρηκα κατι. Ολα σε οδηγουν στο compupress. Τσπ αστο..

χμ, ουτε εγω βρισκω τα pdf πουθενα. κατι μου λεει η Compupress τους εστειλε εξωδικο, πηρε τα αρχεια και τα διανεμει αποκλειστικα απο το σαιτ της. πφφφ...

Δοκίμασε να γραφτείς εδώ. Έχει και τα πρώτα 150 τεύχη του PC Master βλέπω! Καλή φάση, δεν το ήξερα.

noice. με το USER παιζει τιποτα, εχουν σκαναριστει τα τευχη του;

Έχει και για το User στο ίδιο site, μπες εκεί που λέει "Ψηφιακή Βιβλιοθήκη --> Περιοδικά". Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να μπω, παρότι είμαι μέλος. Ίσως φταίει το adblock. Το έκλεισα, αλλά είχα ήδη φάει lockout λόγω τριών αποτυχημένων προσπαθειών.

Στο site της compupress δεν μπορείς να κατεβάσεις τα περιοδικά, αλλά μπορείς να τα διαβάσεις. Δεν νομίζω να έστειλαν εξώδικο στο retromaniax γιατί ουσιαστικά η δουλειά του retromaniax είναι αυτή που βλέπεις στο site της compupress.

• Like 1

Ευχαριστω ektelion :) Μακαρι να βαλουν και τα υπολοιπα

χμ, ουτε εγω βρισκω τα pdf πουθενα. κατι μου λεει η Compupress τους εστειλε εξωδικο, πηρε τα αρχεια και τα διανεμει αποκλειστικα απο το σαιτ της. πφφφ...

noice. με το USER παιζει τιποτα, εχουν σκαναριστει τα τευχη του;

εχει και του user (93 τευχη)

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...