Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο κι από μένα! Πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Subscribed! Κάποια σχόλια που αν θέλεις τα λαμβάνεις υπόψιν: - Το intro που έχεις μου φαίνεται σχετικά μεγάλο, και η επανάληψη ανα επεισόδιο θα το κάνει κουραστικό. - Έχεις αρκετά cut-aways ακόμα και σε σημεία που είναι αισθητά περιττά. - Μιλάς κάπως γρήγορα (όχι πάντα), και μου δίνει την εντύπωση ότι βιάζεσαι. - Συμφωνώ με το σχόλια για την ποιότητα του ήχου (φωνής), που από το παραπάνω σχόλιο φαίνεται πως ήδη το έχεις υπόψιν σου. Η προφανής λύση θα ήταν καλύτερο μικρόφωνο (αλλά δεν έχω επαρκείς πληροφορίες για να προτείνω κάτι εδώ), και η εναλλακτική θα ήταν κάποιο post-processing με noise removal και amplification μέσω Audacity ή Adobe Audition (ή παρόμοιο εργαλείο) με πειραματισμό για να βρεις τα σωστά settings και να μην έχεις ανεπιθύμητη παραμόρφωση της φωνής (...). Επίσης όσο το δυνατόν μικρότερη συμπίεση και μεγαλύτερο bit-rate στον ήχο. 1
akisk Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο!! Απολαυστικά τα reviews σου! Απλά όπως είπε ο monkeyisland κάνε κάτι με την ένταση του μικροφώνου γιατί ακούγεσαι πολύ χαμηλά(το ίδιο πρόβλημα έχει και ο avgn)!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 - Μιλάς κάπως γρήγορα (όχι πάντα), και μου δίνει την εντύπωση ότι βιάζεσαι. Εμένα προσωπικά αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Και αν πάρουμε υπόψιν και τον τυπά που λέει τα "ΜΠΡΑΦ", ίσα ίσα που τα λέει και αργά. Είναι της μόδας η ταχύτητα του λόγου στα Κριτικοβίντεο του YT.
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 τον τυπά που λέει τα "ΜΠΡΑΦ" Ποιόν; Τα ποια; Ελπίζω να μην έπρεπε να καταλάβω τον Yahtzee από την περιγραφή.
..MementoMori.. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ποιόν; Τα ποια; Ελπίζω να μην έπρεπε να καταλάβω τον Yahtzee από την περιγραφή. http://www.comedylab.gr/videos?c=23 Καμια σχεση με videogames, αλλα προσωπικα τον βρισκω πολυ αστειο.
akisk Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ασχολείται και με video games πού και πού. (πχ εδώ). Είναι κλόνος του maddox και όπως φαντάζεστε έχει έναν καλό για το κάθε τι
ektelion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Αφού σας ευχαριστήσω όλους πολύ για τα καλά σας λόγια και την εποικοδομητική κριτική, να σας ενημερώσω ότι ανέβασα και το δεύτερο επεισόδιο της σειράς. http://www.youtube.com/watch?v=Qu593SkhZZc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 χώσε και ένα episode σε zero punctuation κατάσταση btw, αν υποψιαστώ ότι το Ektelion "προέρχεται" από Tolkien, θα ρίξω nerd rage
Tenshi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Καταρχήν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. -χάϊδεμα τέλος- Εμφανώς καλύτερα απο το πρώτο επεισόδιο,παρ όλα αυτά εξακολουθούν να υφίστανται χτυπητές ατάκες τύπου Mikeius. Πλάκα έχουν τα διάσπαρτα καφρομπινελίκια ή μάλλον θα είχαν, αν αυτά έβγαιναν αυθόρμητα μέσα στον λόγο και όχι απο μια γρήγορη ανάγνωση (συν τις πρόβες).Θα προτιμούσα εύστοχα και καυστικά σχόλια,στύλ "Strafe σάν τον κάβουρα".Περι ορέξεως βέβαια... Το να αντιγράφεις χρησιμοποιείς ένα συγκεκριμένο στυλ σάν reference δέν είναι κακό.Κράτησε όμως τα καλά στοιχεία και ανέδειξε την προσωπικότητά σου . Ευελπιστώ το τρίτο επεισόδιο να έρθει ως αντιστάθμισμα του πρώτου.
ektelion Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας. Θα τα λάβω υπ' όψη όπως πάντα, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε, αν δεν το κάνω όπως μου βγαίνει, αποκλείεται να βγει καλό. Αντιλαμβάνομαι ότι το τελικό αποτέλεσμα μόνο τέλειο δεν είναι, αλλά ελπίζω να βελτιωθώ με το χρόνο. Για τις υποκειμενικές προτιμήσεις του καθενός προφανώς δεν μπορεί να γίνει λόγος. @ThResH Το Ektelion προέρχεται όντως από Tolkien, αλλά από τον Ecthelion Fountain, τον στρατηγό της Gondolin. Όχι από τον Steward της Gondor που αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι πέθανε ο Φαραμίρ. Το έκανα πιο "industrial" γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι υπάρχουν άπειροι Ecthelion εκεί έξω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ρώτησα διότι διαβάζεται Εκθέλιον και όχι Εκτέλιον
Hael Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Πω ρε τι μου θύμισες τώρα... Βέβαια το 'χα παίξει και το Dune αλλά δεν μου πολύ άρεσε (δεν το πολύ καταλάβαινα) και γρήγορα το παράτησα. Αλλά με το Dune 2 θυμάμαι είχα ρίξει ατέλειωτα ξενύχτια με την Amiga 600 μου!! Καλή συνέχεια!!!
ektelion Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους (έστω και καθυστερημένα)! http://www.youtube.com/watch?v=WkWoFJ0ffuI&feature=youtu.be
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα