Προς το περιεχόμενο

Ektelion's Retro Reviews

ektelion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα πάντως μου άρεσε περισσότερο το νέο γραφικό. Ο παλιός τρόπος μπορεί γενικά να είναι προτιμότερος, αλλά μόνο αν συνοδεύεται από τον κατάλληλο φωτισμό, σκηνικό (βλ. green screen), "τρύπημα" στην εικόνα, μικρόφωνο κλπ. Οποιοδήποτε από αυτά να μην αποδίδει σωστά, τότε το βίντεο γίνεται πιο κουραστικό. Επιπλέον ο νέος τρόπος ενδείκνυται για περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα οπτικά εφέ. Ίσως η καλύτερη λύση θα ήταν ένας συνδυασμός των δύο παραπάνω, ανάλογα και το είδος του βίντεο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γω συμφωνω ,στο να σε βλέπουμε πάλι.

Φήμες θέλουν το αίσθημα να απαγορεύει τη δημόσια εμφάνιση του ektellion μετά το φισκάρισμα σε love mails στο yt :-D

• Like 1

Η αλήθεια είναι ότι I'm too sexy for YouTube :P

Όσον αφορά στο λόγο που έβαλα το avatar αντί για εμένα, τον εξηγώ στο σχετικό blog post. Αλλά για να μην λέτε ότι ψαρεύω hits στο blog, το κάνω copy/paste εδώ:

Επιστροφή, λοιπόν, στην ενεργό δράση! Ο λόγος της τεράστιας αυτής καθυστέρησης δεν ήταν άλλος από τη γέννηση του γιου μου αυτόν τον Σεπτέμβρη, η οποία προφανώς με ανάγκασε να αναδιαρθρώσω άρδην το πρόγραμμά μου. Πέρα, όμως, από την καθυστέρηση, το γεγονός αυτό επηρέασε τη σειρά και με άλλους τρόπους, ο βασικότερος εκ των οποίων είναι η αντικατάστασή μου από το cartoon avatar μου που κάνει πρεμιέρα σε αυτό το βίντεο. Η αιτιολογία αυτής της απόφασης είναι διτή. Αφενός, χρησιμοποιώντας το avatar εξοικονομώ πολύ κόπο και χρόνο αφού παρακάμπτω τα "live action" γυρίσματα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει μια αρκετά καλή γνώση character rigging και animation, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Αφετέρου, με το Avatar ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία. Ήδη από αυτό το επεισόδιο θα δείτε πράγματα που προφανώς δεν μπορούσα να κάνω με τον εαυτό μου on camera, και ετοιμάζω πολύ πιο φιλόδοξες καταστάσεις για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να τονίσω ότι η συγκεκριμένη είναι η πρώτη μου απόπειρα με το αντικείμενο και πρέπει να λογίζεται ως "beta". Το τελικό αποτέλεσμα επιδέχεται πολλών διορθώσεων, αλλά από την αρχή της παραγωγής του επεισοδίου μέχρι το τέλος του έχω μάθει πολλά πράγματα για το πώς να σχεδιάζω και να κινώ έναν cartoon character, οπότε πιστεύω ότι θα μπορέσω να παραγάγω κάτι πιο "επαγγελματικό" στο εξής. Λίγη υπομονή και θα δείτε και οι ίδιοι.

• Like 7

Ο άλλος έκανε παιδί, κάνει ολόκληρη σειρά, animation, ερεύνα κτλ και εγώ λέω στον κόσμο ότι δεν έχω χρόνο ούτε για καφέ την Κυριακή και το πιστεύω κιόλας...

• Like 6

• 6 μήνες μετά...
  • Moderators

Ωραιος! :D

Τώρα εγώ που δεν το είχα παίξει ποτέ και σκέφτηκα "μπότες είναι, άρα θα κάνει πιο μεγάλα άλματα", ήμουν κατά το ήμισυ σωστός φαίνεται. :P

Νταξ, σε μένα παίζει ρόλο και η προκατάληψη. Επειδή το είχα παίξει μικρός και μου είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι βελάκια, μου ήταν δύσκολο μετά να το δω ως κάτι άλλο.

Καλή φάση, 25 χρόνια μετά μάθαμε πώς τελειώνει το ρημαδοπαίχνιδο. Δεν θυμάμαι να είχα φτάσει ούτε μέχρι τα μισά της πρώτης πίστας.

ps: περιττό να περιγράψω το σοκ που ένιωσα όταν χρόοονια αργότερα έτυχε να ακούσω σε ξεκάρφωτο CD τον Χορό των Ιπποτών του μπαρμπα-Prokofiev... η αντίδρασή μου ήταν περίπου: "αμάν! (παύση) Το Χόρορ Ζόμπις! (δέος)"

• Like 3

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...