Προς το περιεχόμενο

Ektelion's Retro Reviews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα σχετικοάσχετο βίντεο. Πάντως δεν ανήκει στα retro reviews, sensu stricto. Please διαβάστε την περιγραφή στο YouTube πριν με κράξετε.

• Like 10
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν γυρίσω σπίτι θα το δω κι εγώ για να χωνέψω. ^_^

Edit: Δεν πρόλαβα χθες, θα το δω σήμερα.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Moderators
Δημοσ.

Αρκετό γέλιο και πάλι. ^_^

Θυμάμαι είχα παίξει αρκετά στα Coin Ops το Shadow Dancer. :)
Αλλά δεν πήγαινα πολύ μακριά... By the way, ο Αρτέμης πάντα ήθελε να σκύβεις για να τον στείλεις. Μπας και του κοπάναγε καμιά στον κ_λο για να ξεκινήσει; :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν είδα κιόλας αν στην Amiga, όταν κάνει τα μαγικά, κάνει το close-up στον Shinobi να κάνει μια πόζα και μετά να γίνεται ο χαμός. Είδα μόνο τις φλόγες. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγάλε, κάνε review και για το Arkanoid! Θυμάμαι στο τέλος που αντί για τουβλάκια είχε τερατάκια και μετά σου έδειχνε ένα βίντεο με το Arkanoid ως διαστημόπλοιο! :P

Επεξ/σία από mathsrule
  • Like 1
Δημοσ.

Το Arkanoid 2 κατά προτίμηση που το λιώναμε στην Amiga (το πρώτο δεν θυμάμαι αν το είχαμε πολυπαίξει).

Δεν νομίζω όμως ότι ένα τέτοιο παιχνίδι θα αντέξει εύκολα σε δεκάλεπτο (έστω) review. Δεν έχει και πολλά πράγματα να πεις, όσο κλασικό κι αν είναι. Κάτι σαν το Tetris ένα πράγμα. Ίσως να μπορούσε να μπει σε μια ευρύτερη παρουσίαση μαζί με παιχνίδια όπως το Pang (ή το Ooops Up), τα Pinball Dreams/Fantasies κλπ

Ενδεχομένως μαζί και με με mind games σε φάση Pushover, Lemmings και σία (αν και αυτά είναι μια κατηγορία από μόνα τους).

Άσχετα με το παραπάνω, όμως άλλα παιχνίδια που μου έρχονται τυχαία στο μυαλό και θα προσφέρονταν για review είναι τα Eye of the Beholder (ή/και Captive), Syndicate, Cannon Fodder, Operation Stealth, North & South, Wings, Heimdall, Unreal κλπ. Αν και τελικά ίσως τα μέτρια/χάλια games να έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, κάτι ξέρει ο AVGN.

• Like 4
Δημοσ.

Εξαιρετικό επεισόδιο για άλλη μια φορά..!!

Θεμα μικροφώνου πλεόν δεν υφίσταται και έτσι απολαμβάνουμε περισσότερο το κάθε επεισόδιο δίχως να ανεβοκατεβάζουμε την ένταση..!

Εγω θα πρότεινα στον Κώστα (κατα τον Ιντερνετικό κόσμο Ektelion) το εξής θέμα για κάποιο απ τα επόμενα επεισόδια: Remakes κλασσικών παιχνιδιών! (Larry Laffer 1, Monkey Island 1/2, Sam & Max Remakes κ.α.)

Έχω παίξει αρκετά τώρα τελευταία και πιστεύω αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τα περισσότερα εξ αυτών.

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο πήχης παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αλλά να σε βλέπουμε κιόλας ωρέ!

Κάποια στιγμή είχα ανταμώσει ένα torrent που περιείχε τις μουσικές απ' όλα τα Αμιγκοπαιχνιδα. 

Επίσης να ενημερώσω και για την ύπαρξη του http://www.amigaremix.com/ με κάποια δυνατά μύξes :)

http://www.amigaremix.com/files/2084/daXX_-_International_Karate_daXX_FunkyMix.mp3

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...