Προς το περιεχόμενο

Ektelion's Retro Reviews

ektelion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμμμ, χλωμό, δεν νομίζω να το είχαμε παίξει αυτό. Για την ακρίβεια πρώτη φορά το ακούω, πώς μου ξέφυγε;;; :P

Βλέπω πάντως ότι το Operation Stealth έχει αντιγράψει αρκετά στοιχεία του FW.

Το Οperation Stealth έκανε χρήση και του Lib για text2speech σε κάποια έκδοση του..

Το βρήκα.; ρ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι, αυτή την έκδοση είχα παίξει. Περιττό να πω πως εκείνη την εποχή το text2speech σε παιχνίδι φάνταζε περίπου βγαλμένο από σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ναι, αυτή την έκδοση είχα παίξει. Περιττό να πω πως εκείνη την εποχή το text2speech σε παιχνίδι φάνταζε περίπου βγαλμένο από σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Δεν είχε πέσει στα χέρια μου ομιλούσα έκδοση του παιχνιδιού, στην μούγκα την έβγαζα..

Είχα εντυπωσιαστεί με το text2speech όταν το είχα δει σε έναν φίλο, μετά ψώνισα την δικιά μου..πολύ μετά.;ρ

• Like 1

Πάντως απ' ότι θυμάμαι δεν υπήρχαν διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού. Απλώς αν είχες βάλει επέκταση μνήμης στην Α500 και πήγαινες στο 1ΜΒ (1ΜΒ wtf :mellow: ), τότε ενεργοποιούταν αυτόματα το speech. Κάτι αντίστοιχο με το Lotus Turbo Challenge 2, όπου αν είχες 1ΜΒ υπήρχαν (ελάχιστα) κάποια εφέ ομιλίας όταν ξεκινούσε ο αγώνας κλπ.

Αχχχ... εποχές.

Πάντως απ' ότι θυμάμαι δεν υπήρχαν διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού. Απλώς αν είχες βάλει επέκταση μνήμης στην Α500 και πήγαινες στο 1ΜΒ (1ΜΒ wtf :mellow: ), τότε ενεργοποιούταν αυτόματα το speech. Κάτι αντίστοιχο με το Lotus Turbo Challenge 2, όπου αν είχες 1ΜΒ υπήρχαν (ελάχιστα) κάποια εφέ ομιλίας όταν ξεκινούσε ο αγώνας κλπ.

Αχχχ... εποχές.

Έχω Α500+, με 1.5mb ram (No wtf..Μου έβγαλε πολλές νύχτες σε bbs τότε, και άπειρες σε door και Mud games), στην μούγκα, αναλογίσου ότι ούτε στο winuae όταν του βάλεις a500 +.5mb ram ενεργοποιείται.

Τι να πω, πρέπει να έχεις δίκιο τότε. Νομίζω πως το 1ΜΒ ήταν απαραίτητο αλλά ίσως όντως ήθελε συγκεκριμένη έκδοση. Έριξα μια ματιά σε διάφορα fora αλλά δεν βρήκα κάτι σαφές. Όπως και να 'χει, τεράστιο παιχνίδι (αν και αρκετά δύσκολο, κυρίως λόγω των arcade κομματιών).

Τι να πω, πρέπει να έχεις δίκιο τότε. Νομίζω πως το 1ΜΒ ήταν απαραίτητο αλλά ίσως όντως ήθελε συγκεκριμένη έκδοση. Έριξα μια ματιά σε διάφορα fora αλλά δεν βρήκα κάτι σαφές. Όπως και να 'χει, τεράστιο παιχνίδι (αν και αρκετά δύσκολο, κυρίως λόγω των arcade κομματιών).

Από Wikipedia

The cracked Amiga version of the game featured a primitive synthesized voice that would perform all the dialogue in the game if 1Mb or moreRAM was installed. Unfortunately the crack featured a bug which meant that if the player attempted to click the mouse button in order to skip through the speech faster the game would freeze and have to be rebooted. For this reason many seasoned players would actually remove the memory expansion before playing the game for any extended period of time.

• Like 1

• 4 μήνες μετά...
  • Moderators

Φάση είχε το review ειδικά το σημείο που

"μου άνοιξε η κωλάρα" :D :D

To μόνο nitpick, όταν ενώνεις σκηνές, κάνει ένα μικρό παφ πριν αρχίσεις να μιλάς.

ΥΓ. Θεωρία συνωμοσίας όλα τα λεφτά. :P

Thanks guys! Ο ήχος δυστυχώς παραμένει ανεπίλυτος γόρδιος δεσμός. Βρήκα κάποιες καλές ρυθμίσεις για να τον βελτιώνω στο audacity, αλλά μου φαίνεται ότι τελικά θα αναγκαστώ να σκάσω φράγκα (που δεν έχω) για να πάρω κάνα μικρόφωνο της προκοπής...

• Moderators

Για τα "παφ", πιστεύω ότι πειράζοντας λίγο το audio track σε εκείνα τα σημεία μπορείς να τα διώξεις.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να σε καταλάβουμε γενικά. :)

μπραβο φιλε συνεχισε ετσι! Εχεις κοψει τα βριδισια/χωσιματα αλλα οκ, το δεχομαι οπως ειναι.

(αν και με τα μπινελικα τα εσπαγαν πιο πολυ τα παλια videos, imho)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...