zeniath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 δεν έχεις όμως την εισαγωγή που είχες στα προηγούμενα πως κ έτσι; (εννοείται like before watching) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ξέχασα να τη βάλω, χαχαχαχα. Αυτό θα πει guerilla cinematography. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μου αρέσει αυτό με την μουσικούλα όπως στο episode 0 αυτή να βάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Στην λαβή του τσεκουριού σταματάει απότομα, παίζει κανά part2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Όχι. Δεν ξέρω τι παίχτηκε, εγώ το βλέπω κανονικά. Ξαναδοκίμασε please. EDIT: Όντως, μου κόλλησε κι εμένα εκεί τελικά. Ίσως κάνει ακόμη επεξεργασία το YouTube. Δοκίμασε να το δεις σε SD. EDIT2: Τώρα δεν μου κόλλησε. Ποιος ξέρει τι έγινε, τώρα όμως φαίνεται να παίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μια χαρά δουλεύει κι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Πρώτα like,μετά play 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Οκ το είδα και το υπόλοιπο τώρα, δε κατάλαβα τι παίχτηκε αλλά who cares. Πολύ ωραίο επεισόδιο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Σ' αγαπώ, είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, μου πήρε 7 χρονάκια να το τελειώσω.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Χαχα, καλά είσαι τότε, εμένα μου πήρε είκοσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Χαχα, καλά είσαι τότε, εμένα μου πήρε είκοσι Εμένα 7 χρόνια με επτά δισκέτες..και μια δισκέτα για saves..;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 χαχαχα στο σημείο με τον barry White πέθανα στο γέλιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ομοίως!!!! Χαχαχαχαχαχ!!!! Καταπληκτικό walkthrough/review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Εγώ γιατί θυμάμαι 640 x 480 αντί για 400; Ήταν καμιά διαφορετική ανάλυση που δεν έβαλα ποτέ; (ναι ξέρω, που κολλάω εγώ ) Πάντως fun like always. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα