bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μουσική: Ένας Δανός! ΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχαχα θεός! Απο οτι φαινεται κανω λαθος που το κλεινω στα credits 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Απο οτι φαινεται κανω λαθος που το κλεινω στα credits και στα προηγούμενα είχε ωραία πράματα στα credits 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια σου Ektelion.Καθε επεισοδιο σου προκαλει γελιο.Μπραβο σου και καλη συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Άντε ρε κοντεύει μήνας πια τι θα γίνει σκέψου και το κοινό σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μην post-άρετε αν δεν υπάρχει νέο video ρε, μπαίνουμε με την χαρά και τον πίνουμε μετά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Κάνε μωρέ και συ ένα subscribe στο youtube να είσαι σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και λυπάμαι για την καθυστέρηση. Έχω γράψει το σενάριο και έχω καταγράψει ό,τι footage χρειάζομαι από τα παιχνίδια. Έχω ξενερώσει, όμως, γιατί έφτιαξα πράσινη οθόνη, αλλά η βιντεοκάμερα που αγόρασα για αυτό το σκοπό μου βγάζει τα πλάνα που τραβάω με πολύ κόκο οπότε μου βγαίνει η πίστη μετά στην επεξεργασία του βίντεο και το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κάτω των προσδοκιών μου παρά τις ώρες που ξοδεύω στο λογισμικό που χρησιμοποιώ και τα φίλτρα που περνάω από πάνω από το βίντεο για να φαίνεται ΟΚ. Ο κύριος λόγος, όμως, που καθυστέρησα το επόμενο επεισόδιο είναι ότι έχω αναλάβει ένα καινούργιο project στη δουλειά και έχει ελαττωθεί πολύ ο ελεύθερος χρόνος μου. Μόνο να παίξω κάνα Chivalry προλαβαίνω για καμία ωρίτσα τη μέρα. Κατά τα άλλα, μαμ, δουλειά, κακά και νάνι. Ελπίζω να προλάβω να το ανεβάσω την Παρασκευή, αλλά δεν υπόσχομαι για να μην εκτεθώ πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μου φτάνει και μόνο που το έχεις στα σκαριά, και την παρασκευή να μην είναι εμείς θα περιμένουμε αγορίνα take your time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ουφ... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 ΧΧΧΑΧΑΑΧΧΑ ρε φίλε θα μας τρελάνεις κάθε φορά! Ήταν σημεία που χτυπιόμουν. Μόνη ένσταση το τελικό παιχνίδι στα τελευταία καρέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Like χωρίς να το έχω δει καν ακόμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 μπραβο ρε φιλε!εφερες παλι πισω τα βρισιδια, κουδος! πολυ καλο και αυτη τη φορα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 To Navy Moves στο shooting μου έφερε στο μυαλό το Blackthorne της Blizzard που κι εκείνο δεν έδειχνε τις σφαίρες.Kάτι της προκοπής, όπως το Chivalry, έτσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το Kid Gloves που το ξετρύπωσες ρε, δεν θυμάμαι να το είχαμε παίξει ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Like χωρίς να το έχω δει καν ακόμα. Δέν ήσουν ο μόνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα