Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 6 ώρες πριν, ektelion είπε Πολύ metal οι νεραϊδούλες που κοπανάνε τους εχθρούς εδώ κι εκεί με το ραβδί και χρησιμοποιούν ρουκέτες και φλογοβόλα. 1
ektelion Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 1 hour ago, GhostRiderLSOV said: Πολύ metal οι νεραϊδούλες που κοπανάνε τους εχθρούς εδώ κι εκεί με το ραβδί και χρησιμοποιούν ρουκέτες και φλογοβόλα. Είχαν @@ τότε οι νεράιδες. 2
ilos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Το μόνο που έχω να πω είναι: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΗΜΑΔΟ ΠΑΤΕΡΑΣ? 🤣 Το ότι θα έβλεπα Rod Land / Οικογενειακές Ιστορίες Crossover ομολογώ δε το περίμενα (αλλά μάλλον το χρειαζόμουνα).🤣 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, ektelion είπε Όταν είδα στις ειδοποιήσεις μου 'Unreal', σκεφτόμουν "το 1998 είναι retro πια 😅", αλλά οκ, άλλο Unreal. Το συγκεκριμένο τεύχος Pixel το είχα, γιατί θυμάμαι την ιστορία που είχαν γράψει στο review του Black Crypt. Ωραίες εποχές... Ordilogicus!!! 1
ektelion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 2 hours ago, GhostRiderLSOV said: Το συγκεκριμένο τεύχος Pixel το είχα, γιατί θυμάμαι την ιστορία που είχαν γράψει στο review του Black Crypt. Ωραίες εποχές... Για εμένα αυτές οι ιστορίες ήταν το highlight του Pixel. Και γενικά τώρα που ξαναδιαβάζω κάποια τεύχη, είχαν έναν αξιαγάπητο ερασιτεχνισμό που τους έδινε έναν πολύ αυθεντικό χαρακτήρα. Ωραίες εποχές indeed... 3
TitanX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 On 13/10/2024 at 13:40, ektelion said: Τρελό timing πριν 2 βδομαδες κατέβασα και άκουγα το soundtrack του! 1
ilos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, ektelion είπε Εγώ νόμιζα τόσο καιρό ότι ο Ektelion ήταν ο μπαμπάς μας (στο thread).🤣
ektelion Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 12 hours ago, ilos said: Εγώ νόμιζα τόσο καιρό ότι ο Ektelion ήταν ο μπαμπάς μας (στο thread).🤣 Γονέας Α' και γονέας Β'. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα