Barbara1980 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα Έχω ένα αρχείο ας πούμε file.mkv και ένα άλλο αρχείο file.srt. Βάζω με VLC το .mkv, παίζει κανονικά αλλά αν βάλω τους υπότιτλους ( Ελληνικοί ) τους εμφανίζει κινέζικα. Πήγα στο control panel->windows live language setting και ενώ είναι Ελληνικά, δεν λέει να παίξει. Τι να το κάνω; Windows 7 έχω
Dexterpap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρα, Ειχα το ιδιο προβλημα στο vlc και μολις αλλαξα εκδοση μου επαιζαν κανονικα οι υποτιτλοι. Δοκίμασε την εκδοση 1.1.11 ή την 1.0.5
Crypton-R- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του VLC για να το φτιάξεις. Tools > Preferences > Subtitles & OSD > Default Encoding: Greek (ISO 8859-7).
isay Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του VLC για να το φτιάξεις. Tools > Preferences > Subtitles & OSD > Default Encoding: Greek (ISO 8859-7). Σωστός. Και επισης να κλείσεις και να ανοίξεις πάλι το πρόγραμμα.
Barbara1980 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του VLC για να το φτιάξεις. Tools > Preferences > Subtitles & OSD > Default Encoding: Greek (ISO 8859-7). Ευχαριστώ πολύ, αυτό ήταν τελικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα