ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Φτιάχνω μια σελιδούλα , το www.ulife.gr .Το έχω Online αλλά δεν το έχω τελειώσει ακόμα οπότε κάθε κριτική και βοήθεια από τους joomla masters δεκτή Θέλω ότι γράφω να ,μεταφέρεται αυτόματα η με λίγη προσπάθεια σε ένα blog (χύμα χωρίς κατηγορίες) και σε μια σελίδα στο facebook. Γίνεται αυτό με κάποιο rss feed?
alexitsios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 μπορείς να δοκιμάσεις το twitterfeed. Κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ και για αυτή την απάντηση. Έχεις να μου δώσεις καμιά συμβουλή με το site? Πως φαίνεται γενικά?
bill@ki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μια λεπτομέρεια. Βάλε να κάνει translate και στα ελληνικά, γιατι αν κάποιος χρήστης θα επιλέξει πχ μία γλώσσα, πως θα επιστρέψει στα ελληνικά; Ειναι κρίμα να ξαναγράφεις το url!
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Σωστός. Δεν το είχα σκεφτεί. To έχω λίγο μπάχαλο τώρα γιατί φτιάχνω τις κατηγορίες. Ευχαριστώ και πάλι
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Να σε ρωτήσω κάτι. Έχω φτιάξει κάποιες κατηγορίες στο Κ2 και έχω και κάποιες άλλες .Πως μπορώ να βάλω ένα εικονίδιο rss το οποίο να παραπέμπει σε κάποια σελίδα sitemap και απο κει ο χρήστης να επιλέγει σε ποιες κατηγορίες θέλει να γραφτεί?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα Δοκίμασα το twitterfeed Και αναδημοσιεύει επιτυχώς τις δημοσιεύσεις του site στην σελίδα στο facebook Επειδή θέλω να φτιάξω και ένα blog Υπάρχει κάποιος τρόπος να στέλνονται όλα τα feeds του Joomla στο blog? To twitterfeed δεν έχει τέτοια επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα