NIKOsVAIO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα, ειμαι νεος χρηστης του after effects (ειμαι γνωριμος με το προγραμμα 2-3 χρονια αλλα τωρα αρχιζω ουσιαστικα να ασχολουμαι μαζι του). Υποθετω πως θα γνωριζετε οτι δεν προκειται για καθολου ευκολο προγραμμα (μου 'χει βγαλει την Παναγια αλλα εχω υπομονη )Τελοσπαντων ακομα δεν αρχισα, αντιμετωπιζω το εξις προβλημα.Εισαγωντας βιντεο τραβηγμενα απο την HD βιντεοκαμερα μου, δεν μου δειχνει καθολου εικονα. Δοκιμασα να εισαγω βιντεο απο την ιδια καμερα σε SD αναλυση αλλα και παλι τα ιδια. Οταν εβαλα αλλα βιντεο πολυ χαμηλοτερης αναλυσης δεν ειχε προβλημα. Το pc μου ειναι σχετικα normal επιδοσεων. Απ'οσο ειδα ειναι μεσα στα requirments.Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει?
NIKOsVAIO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Εχεις το quicktime εγκατεστημενο? Ναι.Το ειχα βγαλει αλλα το ξαναεγκατεστησα γιατι το χρειαζοταν αλλα και παλι τιποτα...Αλλα δεν νομιζω να φταει αυτο.Αν ηταν θεμα quicktime τοτε δεν θα επρεπε να εχει προβλημα με ολα τα βιντεο?
Crypton-R- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις δοκιμάσει να απεγκαταστήσεις το After Effects και ξανά εγκατάσταση;
NIKOsVAIO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις δοκιμάσει να απεγκαταστήσεις το After Effects και ξανά εγκατάσταση; Οχι αυτο δεν το εχω κανει.Λες να λυθει ετσι?Δεν θα επρεπε ομως να μην παιζει κανενα απο τα βιντεο?Απ'οτι παρατηρησα και οπως ειπα και στη αρχη, παιζει μονο οσα εχουν χαμηλη αναλυση.Ουτε καν 720χ576 του DVD δεν δειχνει.Αρχιζω να φοβαμαι πως φταιει το hardware του pc μου.Αν και με αλλα προγραμματα δεν ειχα θεμα.Ουτε και με παλιοτερες εκδοσεις.
Crypton-R- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω, δεν νομίζω να είναι θέμα hardware που δε σου παίζει μεγαλύτερες αναλύσεις το πρόγραμμα. Δοκίμασε να το επανεγκαταστήσεις να δείς.
da-vinci Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 εδω θα δεις τους τυπους αρχειων που δεχεται το προγραμμα http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WSB108BC99-A69B-46c4-86D3-2192805C2AF8a.html
NIKOsVAIO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 εδω θα δεις τους τυπους αρχειων που δεχεται το προγραμμα http://help.adobe.com/en_US/aftereffects/cs/using/WSB108BC99-A69B-46c4-86D3-2192805C2AF8a.html Τα αρχεια ειναι .avi . Αποκλειεται να μην τα δεχοταν.Ειναι στη λιστα.
Crypton-R- Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως εγώ που έχω δουλέψει και το CS4 και το CS5 δεχόταν ανάλυση 1920x1080 σε μορφή mp4, mov και avi. Το επανεγκατέστησες;
NIKOsVAIO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως εγώ που έχω δουλέψει και το CS4 και το CS5 δεχόταν ανάλυση 1920x1080 σε μορφή mp4, mov και avi. Το επανεγκατέστησες; Οχι ακομα.Δεν ειχα το χρονο.Τωρα σε λιγο θα το κανω και θα ενημερωσω. Και σας ευχαριστω ολους για τη μεχρι τωρα βοηθεια.
da-vinci Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 οταν το εγκαταστησεις θα βαλεις και το quicktime στην τελευταια του εκδοση κανε και τις σχετικες ενημερωσεις του προγραμματος(μπορει να καθυστερησει αρκετα στην ενημερωση).
TheELF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Τα αρχεια ειναι .avi . Αποκλειεται να μην τα δεχοταν.Ειναι στη λιστα. Avi με avi έχει διαφορά,αν πρόσεξες στην σελίδα τους λέει: Note: Some MPEG data formats are stored in container formats with filename extensions that are not recognized by After Effects; examples include .vob and .mod. In some cases, you can import these files into After Effects after changing the filename extension to one of the recognized filename extensions. Because of variations in implementation in these container formats, compatibility is not guaranteed. Λέει μεν για mpeg αλλά το σημαντικό εδώ είναι ότι ένα πρόγραμμα πολλών εκατοντάδων € δεν μπορεί να δει το header του αρχείου και να φορτώσει το βίντεο αλλά στηρίζεται αποκλείστηκα στο όνομα του αρχείου,πρέπει δηλαδή να ανοίξεις το avi με το MediaInfo να δεις τη codec έχει στο βίντεο και να δώσεις μόνος σου την σωστή επέκταση για να το διαβάσει σωστά. Adobe «for the win»!!!
NIKOsVAIO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Avi με avi έχει διαφορά,αν πρόσεξες στην σελίδα τους λέει: Λέει μεν για mpeg αλλά το σημαντικό εδώ είναι ότι ένα πρόγραμμα πολλών εκατοντάδων € δεν μπορεί να δει το header του αρχείου και να φορτώσει το βίντεο αλλά στηρίζεται αποκλείστηκα στο όνομα του αρχείου,πρέπει δηλαδή να ανοίξεις το avi με το MediaInfo να δεις τη codec έχει στο βίντεο και να δώσεις μόνος σου την σωστή επέκταση για να το διαβάσει σωστά. Adobe «for the win»!!! Οριστε ενα παραδειγμα ενος αρχειου http://imageshack.us/photo/my-images/7/scrnsht.jpg/]http://img7.imageshack.us/img7/5967/scrnsht.jpg[/img
TheELF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Από την σελίδα τους MPEG-1, MPEG-2, and MPEG-4 formats: MPEG, MPE, MPG, M2V, MPA, MP2, M2A, MPV, M2P, M2T, M2TS (AVCHD), AC3, MP4, M4V, M4A Οπότε άλλαξε την κατάληξη σε m2ts ,αφού το avc και το avchd είναι σχεδόν το ίδιο,για να δούμε αν το φορτώσει.
NIKOsVAIO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Από την σελίδα τους Οπότε άλλαξε την κατάληξη σε m2ts ,αφού το avc και το avchd είναι σχεδόν το ίδιο,για να δούμε αν το φορτώσει. Πως αλλαζω την επεκταση; Δοκιμασα και μετετρεψα σε .mp4 ενα HD και το παιζει κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα