alfas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ΈΚΑΝΑ μια αγορά απο το site dealxtreme. Αλλά έχουν κάνει ενα μήνα.. Έστειλα και mail αλλά δεν απαντήσανε... Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον;
Porg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 αργούν αλλά έρχονται, πότε έγινε η παραγγελία και πότε η αποστολή;δεν έχεις tracking number;
newtech Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 αργούν αλλά έρχονται, πότε έγινε η παραγγελία και πότε η αποστολή;δεν έχεις tracking number; Πας στην παραγγελια πανω και απο εκει στελνεις μηνυμ,α. Αν εχεις 1 μηνα να πας στο PAΥPAL να κανεις DISPUTE.
pOLoS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 ένα μήνα που έκανες τη παραγγελία ή που το στείλανε ;
alfas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 25/11 έγινε η αποστολή... ένας μήνας έχει περάσει απο τότε που έκανα την παραγγελία. Έχει Tnumber το μόνο που λέει είναι πως στάλθηκε Ελλάδα.
ArisG88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Τι ακριβώς λέει το TRN; Δες και στο site των ΕΛΤΑ μήπως το εμφανίζει. Σε περιόδους γιορτών αργούν πολύ να έρθουν οι παραγγελίες.
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 και εμενα ακριβως την ιδια μερα μου εγινε αποστολη αλλα απο αλλο κινεζοsite το tomtop. επισης 25/11 εγινε η αποστολη και ακομα περιμενω...και περιμενω. μαλλον θελει υπομονη. αλλα προσωπικα δε θα κανω περαν της δευτερας. τριτη θα κανω dispute paypal. και εγω δεν εχω καν tracking. το δικο σου οταν το βαλεις στη σελιδα tracking των ελτα τι βγαζει? μπορει να βγαλουμε εν δυναμει ακρη και οι υπολοιποι που εχουν κολλησει οι παραγγελιες απο κινα
alfas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 και εμενα ακριβως την ιδια μερα μου εγινε αποστολη αλλα απο αλλο κινεζοsite το tomtop. επισης 25/11 εγινε η αποστολη και ακομα περιμενω...και περιμενω. μαλλον θελει υπομονη. αλλα προσωπικα δε θα κανω περαν της δευτερας. τριτη θα κανω dispute paypal. και εγω δεν εχω καν tracking. το δικο σου οταν το βαλεις στη σελιδα tracking των ελτα τι βγαζει? μπορει να βγαλουμε εν δυναμει ακρη και οι υπολοιποι που εχουν κολλησει οι παραγγελιες απο κινα όΤΑΝ ΤΟ βάζω στα ΕΛΤΑ μου λέει δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο number. Aπο το συγκεκριμένο site εχω αγοράσει ξανα αλλά ήρθε... σχετικα γρήγορα...
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 όΤΑΝ ΤΟ βάζω στα ΕΛΤΑ μου λέει δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο number. Aπο το συγκεκριμένο site εχω αγοράσει ξανα αλλά ήρθε... σχετικα γρήγορα... κοιτα γενικα τα ελτα δεν ειναι και να τα εμπιστευεσαι οτι σκανναραν τον κωδικο του tracking για να ενημερωθει. ειναι συχνο αυτο το φαινομενο. περιμενε να κλεισεις την αλλη εβδομαδα ενημερωσε τους και μαλλον θα σου πουν να κανεις dispute. λεφτα θα παρεις πισω μη φοβασαι. (μη σου πω οτι μπορει μετα να σου ρθει και το δεμα πολυ αργοτερα τσαμπα )
alfas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 κοιτα γενικα τα ελτα δεν ειναι και να τα εμπιστευεσαι οτι σκανναραν τον κωδικο του tracking για να ενημερωθει. ειναι συχνο αυτο το φαινομενο. περιμενε να κλεισεις την αλλη εβδομαδα ενημερωσε τους και μαλλον θα σου πουν να κανεις dispute. λεφτα θα παρεις πισω μη φοβασαι. (μη σου πω οτι μπορει μετα να σου ρθει και το δεμα πολυ αργοτερα τσαμπα ) Το θέμα είναι πως και mail που τους έστειλα δεν απάντησαν. Πως μπορώ να κάνω case(dispute) στο paypal;
newtech Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το θέμα είναι πως και mail που τους έστειλα δεν απάντησαν. Πως μπορώ να κάνω case(dispute) στο paypal; https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/cps/general/PPDisputeResolution-outside
alfas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/cps/general/PPDisputeResolution-outside ευχαριστώ... θα κάνω τώρα.
Porg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Έχω παραγγείλει ένα αντικείμενο απο 29/1 και ενώ γράφει ότι είναι σε stock στην εξέλιξη της παραγγελίας γράφει πως δεν το έχουν. Το σύστημα επικοινωνίας χάλια, μου πήρε δύο μέρες να στείλω μν γιατί είχε πρόβλημα και στο live chat δεν μπορώ να τους πετύχω online. Παλιά μου είχα αφήσει θετική εντύπωση, ελπίζω να μη χάλασαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα