Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο συστημα της υπογραφης μου η prolimatech magahalems χτυπαει στην 1η ram και ετσι αναγκαστικα εχω βαλει τον πρωτο ανεμιστηρα λιγο πιο ψηλα....Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μπορω να βαλω την ψυκτρα αλλιως??δηλαδη να κοιταει απο το κατω προς το πανω μερος του κουτιου??

Ευχαριστω....

Δημοσ.

οχι ασε την ψυκτρα οπως ειναι!καλα εκανες και σηκωσες λιγο τον ανεμηστηρα :)

γιατι να μην την βαλω αλλιως αν μπαινει??

Δημοσ.

φίλε εγώ είχα έναν ανεμιστήρα στις 2200 στροφές να ακουμπάει πάνω στην ραμ για πολύ καιρό. και το χω τρέξει και με έναν 2600 στροφές να ακουμπάει πάνω στην ραμ στο καινούριο pc. δεν μασάει !! κάντο όπως θέλεις. γνώμη μου είναι να την έχεις μέ έναν ανεμιστήρα μόνο απο την πλευρά που δεν ειναι η ραμ καθώς η διαφορά τον χειμώνα ειναι πολυ μικρή (3-4 βαθμούς κελσίου)

γιατι να μην την βαλω αλλιως αν μπαινει??

αν με το αλλιώς εννοείς 90 μοίρες, όχι, δεν μπαίνει :P

Δημοσ.

φίλε εγώ είχα έναν ανεμιστήρα στις 2200 στροφές να ακουμπάει πάνω στην ραμ για πολύ καιρό. και το χω τρέξει και με έναν 2600 στροφές να ακουμπάει πάνω στην ραμ στο καινούριο pc. δεν μασάει !! κάντο όπως θέλεις. γνώμη μου είναι να την έχεις μέ έναν ανεμιστήρα μόνο απο την πλευρά που δεν ειναι η ραμ καθώς η διαφορά τον χειμώνα ειναι πολυ μικρή (3-4 βαθμούς κελσίου)

αν με το αλλιώς εννοείς 90 μοίρες, όχι, δεν μπαίνει :P

ναι για 90 μοιρες μιλαω αλλα οκ αν δεν μπαινει...

επισης λεει να αγορασω ανεμιστηρες noctua π.χ αυτους?? Θα δω διαφορα στης θερμοκρασιες??

Δημοσ.

2600 σαλ στον ανεμιστήρα? ? ? :confused:

lol τον είχα πάρει απο το multirama extreme(Koolance 2600rpm). ο υπάλληλος μου είπε να μην τον πάρω γιατι κάνει θόρυβο. εγώ του είπα οτι ειναι μια χαρά :P

idle 28-32-29-34 και 34 στον cpu και σε games 42-46-41-45 και 46 στον cpu....

αρα δεν χρειάζεται να πειράξεις κάτι, ειναι πολύ καλές :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...