MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ας ειναι καλα η msystems που μας/σας εμαθε τα IPS panel σε προσιτες τιμες στην Ελλαδα, aka εισηγαγε πρωτη το 2311Η και διεθετε παντα τεραστιο στοκ και ειχε παντα τοπ τιμη και συνηθως σας εδινε και κανα δωρακι παρεα (εκτυπωτες/dell soundbar κλπ). Και η προσφορα των 220Ε μια χαρα ειναι. Αν τα 20Ε εκπτωση σας φαινονται αμελητεο ποσο για να τα αποκαλεσετε "προσφορα", πειτε μου που μενετε να περασω να τα κανω εισπραξη. Και για οσους τους αρεσει να παιζουν με τους αριθμους, μιλαμε για 9% εκπτωση σε ενα top προιον σε περιοδο κρισης, η με αλλα λογια, για ενα Ελληνικο μεροκαματο. (Αυτο το τελευταιο δε θα το καταλαβει ποτε ενας αεργος/απαιδευτος, το λεω στους υπολοιπους που ξερουν πως βγαινει το μεροκαματο στην Ελλαδα). Τελος επειδη ΘΕΛΩ να πλεξω το εγκωμιο του εν λογω καταστηματος που αποτελει παραδειγμα προς μιμηση σε πολλα ζητηματα, να τονισω την αψογη εξυπηρετηση, το αψογο after sales (συμφωνα με πολλα μελη του φορουμ) πραγματα που στα "ψαγμενα ιντερνετομαγαζα που φυτρωνουν σαν τα μανιταρια και ειστε υπερηφανοι οταν τα ανακαλυπτετε" λιγο δυσκολο να τα βρειτε, σε συνδυασμο με ετοιμοπαραδοτο στοκ κλπ. Και ερχεστε μετα και διαμαρτυρεστε για απαραδεκτες συμπεριφορες κλπ. Καλο ειναι λοιπον τους κατα γενικη ομολογια καλους επαγγελματιες να τους τονιζουμε, αντι να ψαχνουμε τροπο να τους βγαλουμε απατεωνες. Ντιναρα τις τιμες ενος καταστηματος δε τις κρινεις με βαση απο τι τιμη ξεκινησε να πουλαει ενα προιον και σε τι τιμη κατεληξε, γιατι ετσι ολα τα καταστηματα του κοσμου ειναι απατεωνες. Την τιμη την κρινεις με βαση τον ανταγωνισμο (στην ιδια χωρα με το καταστημα που κοιτας, δηλαδη ιδιοι φοροι, ιδια εξοδα εισαγωγης κλπ ωστε να ειμαστε δικαιοι με τα μετρα συγκρισης) την εκαστοτε χρονικη στιγμη. Ετσι αν η msystems και η καθε msystems εδινε καποτε την 2311 280ευρω τη στιγμη που οι υπολοιποι στην Ελλαδα την ειχανε 330, ΝΑΙ ηταν πολυ καλη η τιμη της. Μαγκας ειναι αυτος που καταφερνει να διατηρει παντοτε χαμηλοτερες τιμες απτον ανταγωνισμο. Μην τον βγαλουμε και κλεφτη τωρα, επειδη εκανε το εγκλημα να εχει κερδος κρατωντας παραλληλα την χαμηλοτερη τιμη της αγορας...Οι υπολοιποι που πουλαγαν ακριβοτερα δηλαδη, να τους απαγχωνισουμε?
SV1EOD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω η LG IPS236V σε σχέση με αυτήν και την 2311 που έπαιζε παλιότερα τι λέει; Αξίζει να πληρώσει κανείς την διαφορά; Γιατί η LG είναι αυτή την στιγμή γύρω στα 165 ευρώ.
Themos3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω η LG IPS236V σε σχέση με αυτήν και την 2311 που έπαιζε παλιότερα τι λέει; Αξίζει να πληρώσει κανείς την διαφορά; Γιατί η LG είναι αυτή την στιγμή γύρω στα 165 ευρώ. http://www.msystems.gr/index.php?compare%5B%5D=13024&compare%5B%5D=12706
mainboardER Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 προχωρατε αφοβα εγω εδω και κανα μηνα που την εχω δεν εχω μετανιωσει ουτε λεπτο απο τα 255€ που την πειρα
SV1EOD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 http://www.msystems....are%5B%5D=12706 Βρε συ Θέμο σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να μου απαντήσεις αλλά νομίζω ότι ήταν σαφές ότι ζήτησα γνώμη και όχι side-by-side σύγκριση.
Ntinaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ας ειναι καλα η msystems που μας/σας εμαθε τα IPS panel σε προσιτες τιμες στην Ελλαδα, aka εισηγαγε πρωτη το 2311Η και διεθετε παντα τεραστιο στοκ και ειχε παντα τοπ τιμη και συνηθως σας εδινε και κανα δωρακι παρεα (εκτυπωτες/dell soundbar κλπ). Και η προσφορα των 220Ε μια χαρα ειναι. Αν τα 20Ε εκπτωση σας φαινονται αμελητεο ποσο για να τα αποκαλεσετε "προσφορα", πειτε μου που μενετε να περασω να τα κανω εισπραξη. Και για οσους τους αρεσει να παιζουν με τους αριθμους, μιλαμε για 9% εκπτωση σε ενα top προιον σε περιοδο κρισης, η με αλλα λογια, για ενα Ελληνικο μεροκαματο. (Αυτο το τελευταιο δε θα το καταλαβει ποτε ενας αεργος/απαιδευτος, το λεω στους υπολοιπους που ξερουν πως βγαινει το μεροκαματο στην Ελλαδα). Τελος επειδη ΘΕΛΩ να πλεξω το εγκωμιο του εν λογω καταστηματος που αποτελει παραδειγμα προς μιμηση σε πολλα ζητηματα, να τονισω την αψογη εξυπηρετηση, το αψογο after sales (συμφωνα με πολλα μελη του φορουμ) πραγματα που στα "ψαγμενα ιντερνετομαγαζα που φυτρωνουν σαν τα μανιταρια και ειστε υπερηφανοι οταν τα ανακαλυπτετε" λιγο δυσκολο να τα βρειτε, σε συνδυασμο με ετοιμοπαραδοτο στοκ κλπ. Και ερχεστε μετα και διαμαρτυρεστε για απαραδεκτες συμπεριφορες κλπ. Καλο ειναι λοιπον τους κατα γενικη ομολογια καλους επαγγελματιες να τους τονιζουμε, αντι να ψαχνουμε τροπο να τους βγαλουμε απατεωνες. Ντιναρα τις τιμες ενος καταστηματος δε τις κρινεις με βαση απο τι τιμη ξεκινησε να πουλαει ενα προιον και σε τι τιμη κατεληξε, γιατι ετσι ολα τα καταστηματα του κοσμου ειναι απατεωνες. Την τιμη την κρινεις με βαση τον ανταγωνισμο (στην ιδια χωρα με το καταστημα που κοιτας, δηλαδη ιδιοι φοροι, ιδια εξοδα εισαγωγης κλπ ωστε να ειμαστε δικαιοι με τα μετρα συγκρισης) την εκαστοτε χρονικη στιγμη. Ετσι αν η msystems και η καθε msystems εδινε καποτε την 2311 280ευρω τη στιγμη που οι υπολοιποι στην Ελλαδα την ειχανε 330, ΝΑΙ ηταν πολυ καλη η τιμη της. Μαγκας ειναι αυτος που καταφερνει να διατηρει παντοτε χαμηλοτερες τιμες απτον ανταγωνισμο. Μην τον βγαλουμε και κλεφτη τωρα, επειδη εκανε το εγκλημα να εχει κερδος κρατωντας παραλληλα την χαμηλοτερη τιμη της αγορας...Οι υπολοιποι που πουλαγαν ακριβοτερα δηλαδη, να τους απαγχωνισουμε? μαλλον λαθος καταλαβες.δε κατηγορησα ποτε το καταστημα για κανενα λογο.ισα ισα το θεωρω μακραν το καλυτερο στην ελλαδα. απλα πιστευω οτι δεν ειναι τοσο μικρο το περιθωριο κερδους οσο θα θελαν να νομιζουμε.
SlimData Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή για το μικρό περιθώριο κέρδους μίλησα εγώ θα σου πω το εξής. Δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να υπερασπιστώ το msystems και την προσφορά του. Όχι μόνο δεν έχω ψωνίσει ποτέ από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά δεν έχω μπει καν στην ιστοσελίδα τους. Επιπλέον, τα κέρδη είναι αυτά που σου λέω, όχι σχεδόν, ακριβώς αυτά που σου λέω. Δουλεύω αρκετά χρόνια στον τομέα αυτό και αν και τώρα έχω εντελώς άλλη κατεύθυνση, γνωρίζω τις τιμές που αγοράζουν. Και για να είμαι πολύ συγκεκριμένος, αυτή τη στιγμή από τους 3 μεγάλους εισαγωγείς η συγκεκριμένη οθόνη πωλείτε στα περισσότερα καταστήματα από 187 εως 193 ευρώ. Εγώ σου λέω ότι η msystems που κάνει πολύ μεγάλους τζίρους την παίρνει 180, αν και αποκλείεται. 180+23% = 221€. Και ξαναλέω, οι τιμές που αναφέρω δεν είναι υποθετικές. Είναι πραγματικές.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μη βαρατε ρε σεις, ριχνω και διαβασμα για την σχολη παραλληλα και διορθωνω ο,τι θυμηθω..δωστε μισο 20€ δεν τα λες λιγα αν το περιθωριο κερδος τους ηταν 60€ ξερω γω και μειωθηκε στα 40€ Το ορματε ηταν επειδη νομιζα οτι εβγαινε 180€ στην αρχη.. δεν προλαβα να το διορθωσω! 60€ περιθώριο κέρδους ΔΕΝ έχουν. Για ένα laptop έχουν γύρω στα 40€.
Ntinaras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή για το μικρό περιθώριο κέρδους μίλησα εγώ θα σου πω το εξής. Δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να υπερασπιστώ το msystems και την προσφορά του. Όχι μόνο δεν έχω ψωνίσει ποτέ από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά δεν έχω μπει καν στην ιστοσελίδα τους. Επιπλέον, τα κέρδη είναι αυτά που σου λέω, όχι σχεδόν, ακριβώς αυτά που σου λέω. Δουλεύω αρκετά χρόνια στον τομέα αυτό και αν και τώρα έχω εντελώς άλλη κατεύθυνση, γνωρίζω τις τιμές που αγοράζουν. Και για να είμαι πολύ συγκεκριμένος, αυτή τη στιγμή από τους 3 μεγάλους εισαγωγείς η συγκεκριμένη οθόνη πωλείτε στα περισσότερα καταστήματα από 187 εως 193 ευρώ. Εγώ σου λέω ότι η msystems που κάνει πολύ μεγάλους τζίρους την παίρνει 180, αν και αποκλείεται. 180+23% = 221€. Και ξαναλέω, οι τιμές που αναφέρω δεν είναι υποθετικές. Είναι πραγματικές. δηλαδη μπαινει και μεσα με αυτη τη προσφορα? αυτο δεν απαγορευεται?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη μπαινει και μεσα με αυτη τη προσφορα? Εξαρταται αν στην τιμη που λεει ο Slim οτι αγοραζει η msystems (180) ειναι μεσα ο ΦΠΑ η οχι. Λογικα θα ειναι μεσα. Αν ειναι ετσι, εχει περι τα 35 ευρω κερδος απο καθε κομματι.
UpToDate_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 60€ περιθώριο κέρδους ΔΕΝ έχουν. Για ένα laptop έχουν γύρω στα 40€. Την τιμη αυτη την εβαλα γιατι αν εβαζα ~ακριβειας θα λεγατε οτι διαφημιζω το καταστημα κ.α Γιατι ολοι κολλατε σε αυτα αντι να ασχολειθειτε με την προσφορα? το 90% των ποστ εδω ειναι OFFTOPIC!
SlimData Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη μπαινει και μεσα με αυτη τη προσφορα? αυτο δεν απαγορευεται? Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με αυτές τις απαγορεύσεις. Π.χ. πόσες και πόσες φορές δίνουνε τα μαγαζιά με μισή τιμή προιόντα εκθεσιακά, φθαρμένα κτλ... Επίσης όμως είπα το εξής, σπάνια κάποιες μεγάλες εταιρίες πηγαίνουνε απ'ευθείας στον κατασκευαστή ζητάνε μια πολύ καλή τιμή για αρκετά κομμάτια. Μπορεί η msystems να πήγε στην dell και να πήρε 100 κομμάτια μετρητά στα 150... Δεν ξέρω. Πάντως τα 180 που είπα πριν, δεν συμπεριλαμβάνουν φπα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος χωρίς να διαφημίζω. Το μαγαζί που δουλεύει ο φίλος που ανέφερα χθες έχει την οθόνη λίγο κάτω από τα 250. Την αγοράζουνε 187,5€ + φπα από την oktabit. edit: επειδή έχει δίκιο ο ts, μπορούμε να την κάνουμε άλλη φορά αυτή τη συζήτηση. Η προσφορά είναι πάντως πάρα πολύ καλή.
Themos3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Θα το ξαναπω γιατι ψαχνουμε ψυλλους στ'αχυρα.Ακομα και στα 240 ειναι καλη η τιμη.Στα 220 θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου προτεινει κατι που εστω να αγγιζει τα specs της οθονης.Οποιος χρειαζεται οθονη και ειναι σ αυτο το budget αυτη τη στιγμη που μιλαμε η αγορα απο ms ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα