_69_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα ... Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη...Ετρωγα συνεχεια bsod... Το πηγα στο πλαισιο και δεν μου βρηκαν τι εχει !!!!!!!!!!!! Μηπως μπορειτε να βοηθησετε? Σας παραθετω και καποια minidumps http://www.megaupload.com/?d=KCU1JLKG
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα ... Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη...Ετρωγα συνεχεια bsod... Το πηγα στο πλαισιο και δεν μου βρηκαν τι εχει !!!!!!!!!!!! Καλο θα ηταν θα δωσεις και μια περιγραφη του υπολογιστη(hardware+software), του προβληματος και τι εκανες(αν εκανες) κατι για να το αντιμετωπισεις.
_69_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ok εχουμε λοιπον windows7 64 bit CORSAIR 650W Samsung f1 1TB gigabyte ga-ud3h mobo xms3 corsair 1600 DDR3(7 8 7 20 ) amd athlon 4πυρινο 3.4 ati 5870 vga ετρωγα συνεχεια bsod και το 99% οταν τον ανοιγα και ασχολιομουν με ιντερνετ κτλ..ετρωγα 3-4 χαλαρα! συνηθως μ εβγαζε memory managment , system_service_exception και μετα απο το rr μ ελεγε disk needs consistency καπως ετσι δε θυμαμαι Το πηγα στο πλαισιο το κρατησαν εκει 3+ εβδομαδες και αφου μ ειπαν πως δεν βρισκουν τπτ ουτε εχουν προβλημα με μπλε οθονες το πηρα πισω... Πανω στον υπολογιστη εχω ενα mouse logitech , keyboard logitech ,router thomson (οτε) και ενα πολυπριζο προστασιας
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Επειδη με το "τον πηγα στο πλαισιο" δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι τι τεστ εχουν γινει και απο τη στιγμη που τα bugcodes που αναφερεις εχουν ποικιλια, θα πρεπει να κανεις καποια τεστ μονος σου. Ξεκινα απο bootable memtest (min 4 ωρες) για να δεις εαν ειναι οκ οι μνημες σου και στη συνεχεια πας σε σκληρο, cpu,psu και gpu. Επισης, ενα μπακαλικο τεστ που μπορεις να κανεις ειναι το boot καποιου live cd για να δεις πως συμπεριφεται ο υπολογιστης με αυτο. Εαν βγεις "καθαρος" απο τα τεστ που σου ειπα, 99% εχεις software προβλημα το οποιο θα μπορει να εντοπιστει μεσω των minidumps (εαν δεν εχεις πεσει σε δυσκολη περιπτωση).
_69_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 οκ !αν καποιος μπορει να "διαβασει" τα minidumps να δουμε τισ φταιει απο κει
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 οκ !αν καποιος μπορει να "διαβασει" τα minidumps να δουμε τισ φταιει απο κει Kαι οπως ειπα στο προηγουμενο post: Θα πρεπει να κανεις τα test για να αποκλεισεις την περιπτωση του hardware προβληματος. Τα minidumps μπορω να τα διαβασω, αλλα ειναι μια τρυπα στο νερο ο χρονος που θα ξοδεψω αλλα και οποιο συμπερασμα βγαλω, εαν πχ εχεις προβληματικες ram, καθως μπορουν να βοηθησουν μονο σε περιπτωσεις software προβληματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα