naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Πρόγραμμα είναι το κατεβάζεις από εδώ http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix και κάνε ότι σου είπε ο παραπάνω Πάλι δεν έπαιξε... Καμία άλλη ιδέα? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2011 από naruto14
naruto14 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πάλι δεν έπαιξε... Καμία άλλη ιδέα? Τελικά πρέπει να έφταιγε το αρχείο... Έβαλα μια 3D ταινία αλλά έπαιξε χωρίς ήχο και υπότιτλους. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να τα βάλω αυτά?
kostas_dr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Οι τηλεοράσεις δεν παίζουν όλα τα αρχεία βίντεο (ειδικά mkv και 720p και 1080p) που υπάρχουν. Εγώ έχω μια Samsung που έχει έναν εξαιρετικό media player αλλά ορισμένα αρχεία δεν τα αναπαραγάγει. Υπάρχουν περιπτώσεις που παίζει το αρχείο χωρίς ήχο! Πρέπει να φταίει η κωδικοποίηση των αρχείων. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αγόρασε ένα media player (οι τιμές έχουν πέσει αρκετά), διαφορετικά δύσκολα θα βγάλεις άκρη.
naruto14 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Οι τηλεοράσεις δεν παίζουν όλα τα αρχεία βίντεο (ειδικά mkv και 720p και 1080p) που υπάρχουν. Εγώ έχω μια Samsung που έχει έναν εξαιρετικό media player αλλά ορισμένα αρχεία δεν τα αναπαραγάγει. Υπάρχουν περιπτώσεις που παίζει το αρχείο χωρίς ήχο! Πρέπει να φταίει η κωδικοποίηση των αρχείων. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αγόρασε ένα media player (οι τιμές έχουν πέσει αρκετά), διαφορετικά δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Εγώ θα χρειαστώ 3D blu ray player. Και αυτό βγαίνει στα 150€. Δεν είναι και λίγα. Μήπως ξέρεις πως να κωδικοποιήσω τα αρχεία για να παίζει και ο ήχος και οι υπότιτλοι?
kostas_dr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ο υπότιτλος είναι σε εξωτερικό αρχείο srt; Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για την κωδικοποίηση των αρχείων. Δεν έχω τις γνώσεις, δεν χρειάστηκε. Το 3D Bluray player Panasonic που αγόρασα πριν απο λίγο καιρό είχε όντως γύρω στα 150 ευρώ. Εγώ προσωπικά έχω το WD-Live και έχω ξενοιάσει με τα διαφορετικά είδη κωδικοποίησης αρχείων. Παίζει τα πάντα και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια έχω γεμίσει συσκευές, αλλά διαφορετικά όλο και κάτι θα προέκυπτε. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2011 από kostas_dr
naruto14 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ο υπότιτλος είναι σε εξωτερικό αρχείο srt; Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για την κωδικοποίηση των αρχείων. Δεν έχω τις γνώσεις, δεν χρειάστηκε. Το 3D Bluray player Panasonic που αγόρασα πριν απο λίγο καιρό είχε όντως γύρω στα 150 ευρώ. Εγώ προσωπικά έχω το WD-Live και έχω ξενοιάσει με τα διαφορετικά είδη κωδικοποίησης αρχείων. Παίζει τα πάντα και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια έχω γεμίσει συσκευές, αλλά διαφορετικά όλο και κάτι θα προέκυπτε. Σε περίπτωση που ήταν να αγοράσω ένα 3D blu ray player θα αγόραζα ένα home cinema ή ένα ps3. Τώρα όμως προσπαθώ να βολευτώ έτσι. Οι υπότιτλοι είναι σε μορφή για 3D αλλά το θέμα είναι ο ήχος που με νοιάζει περισσότερο από τους υπότιτλους. Τι πρέπει να κάνω για να παίξουν? Α και κάτι άλλο: Άμα πάρω 3D blu ray player και γράψω μία ταινία 3D σε blu ray δισκάκι θα παίζει στο player? Ή πρέπει να έχω και dvd recorder blu ray?
naruto14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Α ρε δεν το πιστεύω. Πήρα την τηλεόραση μου 599 ευρώ από τον κωτσόβολο. Σήμερα κοίταξα όμως την τιμή της στο πλαίσιο και έχει 499!!!! 100 ευρώ πάνω ρε κωτσόβολε? Δεν πρόκειται να ξαναπλησιάσω αυτό το κατάστημα στην ζωή μου. Στεναχωριέμαι που πήρα το Neo V από τον κωτσόβολο αλλά αν ήταν άμεσα διαθέσιμο στην vodafone θα τον απέρριπτα κατευθείαν! Απατεώνες!
HALF EVIL Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου όντως Κωτσόβολος = απάτη στο 99% των περιπτώσεων. Ποτέ μου δεν ψώνισα από το συγκεκριμένο μαγαζί. Τέλος πάντων αυτά τυχαίνουν , κάπου κάποτε την πατάς. Δεν πειράζει, απόλαυσε την TV σου και μην το ψάχνεις παραπέρα.
naruto14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου όντως Κωτσόβολος = απάτη στο 99% των περιπτώσεων. Ποτέ μου δεν ψώνισα από το συγκεκριμένο μαγαζί. Τέλος πάντων αυτά τυχαίνουν , κάπου κάποτε την πατάς. Δεν πειράζει, απόλαυσε την TV σου και μην το ψάχνεις παραπέρα. Ναι αυτό θα κάνω. Πήρα το μάθημα μου. Θα έπρεπε να ψάξω καλύτερα το πράγμα. Αν και ήμουν ψαγμένος για μια τηλεόραση γύρω στα 4 εκατοστάρικα. Η 3D ακόμα δεν κατάλαβα πως προέκυψε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα