epir21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμήτες.. Καταρχάς να πώ οτι ο τίτλος ειναι μπερδεμένος το ξέρω,αλλα δεν μπορούσα να σκεφτώ κατι αλλο για να το περιγράψω σύντομα.. Λοιπον.. Μου δώσανε ένα πρόγραμμα στην σχολή μου για περιγραφή σε verilog το οποίο μας είπανε οτι είναι δύσκολο σε συμβατότητα με τα windows 7.. Επειδή όμως αυτές τις μέρες πάω στην πόλη μου για διακοπές,θα πάρω το λάπτοπ μαζί και αναγκαστικά θα πρέπει να του βάλω dual boot τα windows xp το οποίο και έκανα εχθές μέσω boot camp ,να σημειώσω ότι το λάπτοπ είναι mbp 13 με os x lion.. Δοκίμασα και το πρόγραμμα και τρέχει comple.. ΕΛΑ όμως που σήμερα στην σχολή μας είπαν οτι υπάρχει τρόπος συμβατότητας με τα 7,και όντως το δοκίμασα στο σταθερό που έχει 7 και τρέχει κανονικά.. Έτσι θα ήθελα να αλλάξω τα xp και να βάλω windows 7,γιατι δέν την παλεύει και πολύ με τα xp,και γενικά θα μου χρησιμεύσουν τα 7άρια τώρα που δεν θα έχω το σταθερό.. Αυτό που θέλω είναι πώς μπορώ να βγάλω τα xp και να βάλω τα 7?Τον καλύτερο και πιο σίγουρο τρόπο.. Σκέφτηκα να σβήσω το partition των windows μεσα απο disc utility,αλλα περιμένω μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να μου προτείνετε.. Επίσης αφού είναι lion,πώς θα περάσω μετά τα drivers του λάπτοπ αφού δεν έχω cd..? Δν είμαι και παρα πολυ εξοικιωμένος ακόμα με τα mac:) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_kom Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 απο το boot camp μπορεις να κανεις απεγκατασταση τα xp και μετα να βαλεις τα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Οκ το διέγραψα το partition των xp και τώρα είναι έτσι όπως ήταν πρίν.. Θα ήθελα πρίν προβώ στην διαδικασία του να περάσω τα 7,να μου πείτε αν πρέπει να προσέξω κάτι,γιατι με τα xp που πέρασα ήταν σαν default επιλογή να ξεκινάει απο τα xp και έπρεπε κάθε φορά να πατάω το ALT.. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Οκ το διέγραψα το partition των xp και τώρα είναι έτσι όπως ήταν πρίν.. Θα ήθελα πρίν προβώ στην διαδικασία του να περάσω τα 7,να μου πείτε αν πρέπει να προσέξω κάτι,γιατι με τα xp που πέρασα ήταν σαν default επιλογή να ξεκινάει απο τα xp και έπρεπε κάθε φορά να πατάω το ALT.. Ευχαριστώ! Αυτό το αλλάζεις, πηγαίνοντας στο System Prefernces, στο εικονίδιο Starup Disk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα