Iron10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας, σκεφτηκα γιατι οχι να ανοιγα ενα σαιτ ευρωπαικου επιπεδου η και παγκοσμιου (στα αγγλικα) με πατς αποο πολλα παιχνιδια. (pes,fifa,nba,nfs....etc.) αν βγει αποτελεσμα θα μπορεσει σιγουρα να γινει πολυ δημοφιλες! Για αυτο ψαχνω ατομα που να ασχολουντε με τα παρακατωsad.gifμε 1 η περισσοτερα) :-επεξεργασια exe, προγραμματισμος! :-επεξεργασια προ :-επεξεργασια φιφα :-επεξεργασια nba 2k :-επεξεργασια αλλων παιχνιδιων (πειτε ποιο) :-δημηουργια γραφικων :-δημιουργια βιντεο :-αλλο (προτινετε) αυτο θα το δημοσιευσω και σε αλλα ελληνικα και ξενα σαιτ! ας μαζεψουμε μια ισχυρη ομαδα απο editors και ας συγκροτησουμε την πρωτη κοινοτητα επεξεργασιας πολλων games!!! ποσταρετε ! smile.gif
pappous_soulis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Το κείμενο είναι λες και το'χει γράψει ρομπότ.
Iron10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 lol? παιδια ενδιαφερετε κανεις??????
bill@ki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μια τέτοια ιδέα είναι δύσκολο να υλοποιηθεί!
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε iron Η ιδέα σου είναι πολύ καλή αν και δεν ασχολούμαι με παιχνίδια. Αλλά καλύτερα να μασας παρά να μιλας (φιλικά στο λέω) γιατί όλο και κάποιος μπορεί να στην κλέψει (την ιδέα). Και μετά θα απογοητευτείς περισσότερο.
Xaralambos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπών έχω μια απίστευτη ιδέα .. Χρειάζομαι : 1 αρχιτέκτονα 1 μηχανικό 1 συνεργείο που να αποτελείται απο εργολάβους - ηλεκτρολόγους - υδραυλικούς- μαρμαράδες - οικοδόμους.. 1 μαγαζί με οικοδομικά υλικά για χορηγία 1 μαγαζί τύπου 'praktiker' για χορηγία. 1 μαγαζί τύπου 'ikea' για μια ακόμη χορηγία 1 τύπο που να τρέχει για χαρτιά-εγγραφα άδειες -φακελάκια- καφέδες 1 οικόπεδο (κατα προτίμηση παραθαλάσσιο) Θα μαζευτούμε όλοι μαζί και θα μου φτιάξουμε ένα εξοχικό ! .. Προς το παρών απο τα παραπάνω έχω μόνο το χαλάκι της εξώπορτας, αλλά πιστεύω πως είναι πολύ καλή ιδέα ! ε? τι λέτε ? Χωρίς παρεξήγηση.. Απλώς αυτό που ζητάς είναι κάτι σαν και αυτό που έγραψα παραπάνω ..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι αυτο που λεμε οτι μαζευονται τρεις φιλοι και αποφασιζουν να ανοιξουν ενα σουβλατζιδικο. Ο ενας βαζει τα λεφτα, ο αλλος βαζει τα σουβλακια και τα καρβουνα και ο τριτος ο καλυτερος βαζει την ιδεα! ΥΓ. Το thread αδικειται σε αυτο το section. Καλυτερα θα ηταν να γινοταν στο μπλαμπλα, διοτι εχει τεραστιο potential (ως thread παντα).
garage667 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπών έχω μια απίστευτη ιδέα .. Χρειάζομαι : 1 αρχιτέκτονα 1 μηχανικό 1 συνεργείο που να αποτελείται απο εργολάβους - ηλεκτρολόγους - υδραυλικούς- μαρμαράδες - οικοδόμους.. 1 μαγαζί με οικοδομικά υλικά για χορηγία 1 μαγαζί τύπου 'praktiker' για χορηγία. 1 μαγαζί τύπου 'ikea' για μια ακόμη χορηγία 1 τύπο που να τρέχει για χαρτιά-εγγραφα άδειες -φακελάκια- καφέδες 1 οικόπεδο (κατα προτίμηση παραθαλάσσιο) Θα μαζευτούμε όλοι μαζί και θα μου φτιάξουμε ένα εξοχικό ! .. Προς το παρών απο τα παραπάνω έχω μόνο το χαλάκι της εξώπορτας, αλλά πιστεύω πως είναι πολύ καλή ιδέα ! ε? τι λέτε ? Χωρίς παρεξήγηση.. Απλώς αυτό που ζητάς είναι κάτι σαν και αυτό που έγραψα παραπάνω .. LOL... Απλά και ο άνθρωπος αυτός από κάπου πρέπει να ξεκινήσει.Ξέρεις πόσες καλές ιδέες κατέληξαν στα άπατα επειδή ποτέ κανένας δεν προχώρησε πέρα από την φράση του "έχω μια ιδέα"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα