Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυσπερα σας εχω ενα laptop φτιαγμενο στο multirama κοματι κοματι εχω καρτα γραφικον μια nvidia g4ce 8600gt πριν ενα μινα αρχισε κ μου εβγαζε διαφορεσ γραμεσ στιν οθονη κ δεν ανοιγει καθολου κ μου βγαζει ενα error οτι ο δισκοσμου εχει κολισι σε loop κ ποσ ο οδηγοσ τισ καρτασ μου εχει προβλημα με το n4 driver κ μου λεει να κατεβασω καινουργιουσ .κατεβασα παλι απο το site κ μενι 2-3 μερεσ καλα κ παλι μου το κανει το λογισμικο που τρεχω ειναι wxp pro sp3 experiense προσπα8ισα να του βαλο τα 7 αλλα μου βγαζει ποσ μου λιπει ενα αρχειο dll κ μου λεει οτι δεν μπορο να το κανω εκγαταστασι μιποσ μπορει καπιοσ να με βοιθισει ?

Δημοσ.

καλυσπερα σας εχω ενα laptop φτιαγμενο στο multirama κοματι κοματι εχω καρτα γραφικον μια nvidia g4ce 8600gt πριν ενα μινα αρχισε κ μου εβγαζε διαφορεσ γραμεσ στιν οθονη κ δεν ανοιγει καθολου κ μου βγαζει ενα error οτι ο δισκοσμου εχει κολισι σε loop κ ποσ ο οδηγοσ τισ καρτασ μου εχει προβλημα με το n4 driver κ μου λεει να κατεβασω καινουργιουσ .κατεβασα παλι απο το site κ μενι 2-3 μερεσ καλα κ παλι μου το κανει το λογισμικο που τρεχω ειναι wxp pro sp3 experiense προσπα8ισα να του βαλο τα 7 αλλα μου βγαζει ποσ μου λιπει ενα αρχειο dll κ μου λεει οτι δεν μπορο να το κανω εκγαταστασι μιποσ μπορει καπιοσ να με βοιθισει ?

στην θεση σου αν ειχα ακομη εγγυηση θα το πηγαινα για τσεκ...

Δημοσ.

οχι ρε παιδια το laptop ειναι πεντακαθαρο το εχο καθαρισι πολι καλα κατι αλο παιζει συγουρα

Φίλε μου αυτό που περιγράφεις "οι γραμμές στην οθόνη" είναι "τσιμπημένο" τσιπακι γραφικών κατ'εμε.. τώρα αν έγινε πριν η μετά δεν μπορώ να ξέρω..

Παρ'ολα αυτά μακάρι να κάνω λάθος κ να μην είναι ..

Πάρε ενα Backup τα αρχεία που θέλεις κανε μια αποκατάσταση να γίνει όπως το αγόρασες αν έχεις DvD αποκατάστασης και πες μας αν συνεχίζει να κάνει τα ίδια..

Κοίταξε και αν το multirama η η κατασκευάστρια εταιρία σου δίνει κανένα Bios update.

Δημοσ.

οχι ρε παιδια το laptop ειναι πεντακαθαρο το εχο καθαρισι πολι καλα κατι αλο παιζει συγουρα

Με εξωτερική οθόνη σου κάνει τα ίδια ; Να ξέρεις πάντως ό,τι η nvidia που έχεις παρουσιάζει πολλά

προβλήματα !! :rolleyes:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λιπον παιδια το θεμα με τι καρτα λυ8ικε βρικα ενα φορουμακι το οπιο δεν το θυμαμε :( κ τα βιματα που πρεπει οπιοσ εχει προβλιμα με τιν nvidia 8600m gt ειναι τα εξισ. ανοιγι προσεκτικα το laptopακι του κ βγαζει τισ ψυκτρεσ καθαριζει κ απο το cip τισ καρτασ αλα κ του επεξεργαστι τι παστα ι οπια ειναι σαν βραχοσ οποσ στο δικομου κ κανει το ιδειο κ στισ ψυκτρεσ απλαα κ οραια χορισ πολυ δυναμι αλλα πρεπει να γιαλισουν. βαζετε παλι παστα θερμοαγογικι καλο 8α ειναι να βαλετε πολυ λιγι ισα να καλιψι τιν επιφανεια του cip οταν με το καλο τελειοστε τα τοπο8ετιτε ολα παλι στιν θεσει που ιταν κ μολισ μονταρετε κ το τελευταιο κοματι το αναβετε ( στι δικιμου περιπτοσι μου εβγαλε το dos οταν ανψε κ εκανε chek τι καρτα)τωρα στο καθενα δεν κσερο ποσ 8α λιτουργισει. οταν τον ανψετε κ τελιοσι τελοσ παντον με οτι κανει το σβυνετε κ το αφινετε τουλαχιστον 2-3 ωρεσ κ οταν το βαλετε σε λιτουργια θα πεταει κ παλι σαν καινουργιο

ειναι κατι παρομιο με το rod που παθενουν τα x box :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...