Προς το περιεχόμενο

crypton 300 access point

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα βοήθεια για να ρυθμίσω crypton 300 access point. θέλω να το χρησιμοποιήσω απλά για να επεκτείνω το σήμα του κανονικού μου modem. Δεν έχω κανέναν driver για το repeater. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

αν δεν εχει λειτουργεια Repeater και εχει μονο λειτουργεια access point τοτε δεν μπορει να κανει REpeat το σημα.οταν λεω repeat εννοω να πιανει το σημα wireless και να το ξαναδινει wireless.

Δημοσ.

τοτε δεν θελει driver που λες στο πρωτο Post.αν ειναι λειτουργεια Repeater και οχι wds τοτε πολυ απλα πρεπει να ψαξεις μεσα απο το crypto να βρεις το δικτυο που θες να κανεις Repeat να βαλεις τον κωδικο και θα συνδεθει αυτο και θα ειναι ετοιμο.απαραιτητη προυποθεση ειναι τα 2 ρουτερ να μην εχουν την ιδια ip.αν το ενα ειναι 192.168.1.1 τοτε βαλε το Repeater 192.168.1.x οπου χ οτιδηποτε εκτος απο 1.πχ 192.168.1.254.

αν για καποιο λογο σε παιδευει για να το δοκιμασεις πιο ευκολο αφησε ανοιχτο το δικτυο σου και δοκιμασε να το κανεις repeat.αν παιξει οκ τοτε κλειδωσε το και κανε την διαδικασια απο την αρχη.μην μια στο εκατομμυριο δεν παιζει επειδη τρωει το crypto καπου σκαλωμα με το κλειδωμα.κανε το αρχικο setup με το ενα ρουτερ κοντα στο αλλο και μετα βαλτα εκει που θες.με το Inssider το προγραμμα μπορεις να δεις αν βλεπει και τα 2 ρουτερ παρολο που θα εχουν το ιδιο ssid και καναλι.

θα στα βρισκει και τα 2 αυτο το προγραμμα.η καρτα δικτυου σου βεβαια θα τα βλεπει σαν ενα.(εκτος αν εχεις κανει αλλες ρυθμισεις μην σε μπερδεψω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...