kjtzemis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γιατί δεν βάζεις την κάρτα μνήμης με card reader στον υπολογιστή και να φτιάξεις τους φακέλους όπως θέλεις με τα τραγούδια και έπειτα στο κινητό επιλέγεις ένα-ένα τους φακέλους και δημιουργείς playlist.Δεν χρειάζετε να παιδευτείς.Android έχεις όχι ios. Τέλος αν δεν έχεις card reader συνδέεις το κινητό με usb σε λειτουργία mass storage και πάλι κάνεις edit τα τραγούδια μέσω υπολογιστή και τα βάζεις σε φακέλους. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App την καρτα μνημης που εχω τωρα στο neo v την ειχα πριν στο SE Elm οποτε εχω ξεωριστα τα τραγουδια σε φακελους ελληνικα (που εχει μεσα αλλους ποσους φακελους απο ελληνες καλλιτεχνες) και σε ξενα που εκει τα εχω χυμα μεσα! αυτοι οι φακελοι ομως φενοντε μονο οταν συνδεω το κινητο στο pc, το android δεν τους βλεπει αυτους τους φακελους ετσι ωστε να παω να τους επιλεξω εναν εναν και να τους κανω playlist, πχ να παω απο το κινητο να βρω τον φακελο Δημητρης Μητροπανος και να τον κανω κατευθειαν playlist, πρεπει να παω να πατησω δημιουργια νεας playlist και μετα να ψαξω να βρω και να επιλεξω ενα-ενα τα τραγουδια του μητροπανου για να τα προσθεσω!
king2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 την καρτα μνημης που εχω τωρα στο neo v την ειχα πριν στο SE Elm οποτε εχω ξεωριστα τα τραγουδια σε φακελους ελληνικα (που εχει μεσα αλλους ποσους φακελους απο ελληνες καλλιτεχνες) και σε ξενα που εκει τα εχω χυμα μεσα! αυτοι οι φακελοι ομως φενοντε μονο οταν συνδεω το κινητο στο pc' date=' το android δεν τους βλεπει αυτους τους φακελους ετσι ωστε να παω να τους επιλεξω εναν εναν και να τους κανω playlist, πχ να παω απο το κινητο να βρω τον φακελο Δημητρης Μητροπανος και να τον κανω κατευθειαν playlist, πρεπει να παω να πατησω δημιουργια νεας playlist και μετα να ψαξω να βρω και να επιλεξω ενα-ενα τα τραγουδια του μητροπανου για να τα προσθεσω![/quote'] Περίμενε 2 λεπτά θα σου στείλω πμ με link να κατεβάσεις το playerpro(ότι καλύτερο για media player) και θα μπορείς να κάνεις τα πάντα.Και playlists όποιο φάκελο θέλεις και covers και έχει και widgets και equalizer. Έφυγε το πμ φίλε μου. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
christs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 1)Παιδιά sorry για το μεγάλο και πυκνό post...Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορώ να φτιάξω φακέλους εκεί που είναι οι εφαρμογές για να τις έχω τακτοποιημένες...Όχι στην "επιφάνεια εργασίας". Όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι...Μήπως ξέρετε? 2)Η εφαρμογή που υπάρχει στο market που είναι για την απενεργοποιήση της αυτόματης φωτεινότητας, είναι μόνο για rooted συσκευές, έτσι..? 3)Εάν θέλω να περάσω μια ταινία σε τι τύπο θα πρέπει να την μετατρέψω? Πριν λίγο καιρό είχα περάσει μια σε mp4 αλλά δεν την άνοιγε... οσον αφορα το νουμερο 3, σ εμενα παντως φιλε, εντελως τυχαια που δοκιμασα μια ταινια που ηταν σε mp4 μορφη, μια χαρα την επαιξε χωρις να κατεβασω καποιο προγραμμα, απ τη μαμα του το ηδη υπαρχον. Ε θεωρω οτι για avi/divX ειναι στανταρ οτι θα παιζουν. σε σενα δε ξερω γιατι δεν επαιξε , ισως δεν περιμενες αρκετα.
king2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Πιστεύω ότι κανένας player που έχουν μέσα τα κινητά δεν συγκρίνεται με το mx video player pro.Παίζει τα πάντα με τέλεια εικόνα και έχει hw αποκωδικοποιητή όπως και sw.Έπειτα παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους και απο αρχεία μέχρι και mkv 1080p όσο πιο smooth γίνετε. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
christs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Πιστεύω ότι κανένας player που έχουν μέσα τα κινητά δεν συγκρίνεται με το mx video player pro.Παίζει τα πάντα με τέλεια εικόνα και έχει hw αποκωδικοποιητή όπως και sw.Έπειτα παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους και απο αρχεία μέχρι και mkv 1080p όσο πιο smooth γίνετε. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App Αν δε βαριεσαι, στειλε μου και εμενα το λινκ! ευχαριστω!
antonl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 MX Video Player Η μόνη διαφορά με τον Pro νομίζω πως είναι ότι ο παραπάνω έχει διαφημίσεις.
katz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Στις 192 ωρες... Και παλι αμφιβαλλω αν θα βλεπαμε χιονι με τετοιους χαρτες
king2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Αν δε βαριεσαι' date=' στειλε μου και εμενα το λινκ! ευχαριστω![/quote'] Εγω να στο στείλω αλλά για την pro έκδοση πρέπει να είσαι root για να κάνεις το patchaki και νομίζω ότι μου είχες πει ότι δεν είσαι root λόγω του update που είχες κάνει στην .62.Έπειτα αν είναι μόνο τα ads που δεν έχει η pro έκδοση και σε ενοχλούν στη free τσέκαρε το adaway απο το market που κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι free. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
christs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Εγω να στο στείλω αλλά για την pro έκδοση πρέπει να είσαι root για να κάνεις το patchaki και νομίζω ότι μου είχες πει ότι δεν είσαι root λόγω του update που είχες κάνει στην .62.Έπειτα αν είναι μόνο τα ads που δεν έχει η pro έκδοση και σε ενοχλούν στη free τσέκαρε το adaway απο το market που κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι free. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App Iσχυει, απλα τα αποθηκευω για να κανω ολες αυτες τις αλλαγες οταν με το καλο το root αρω. ολα καλα.
king2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Iσχυει' date=' απλα τα αποθηκευω για να κανω ολες αυτες τις αλλαγες οταν με το καλο το root αρω. ολα καλα.[/quote'] 2 λεπτάκια και στο στέλνω μαζί με τους codecs και οδηγίες. Έφυγε το πμ... Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
tsourakis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 οσον αφορα το νουμερο 3, σ εμενα παντως φιλε, εντελως τυχαια που δοκιμασα μια ταινια που ηταν σε mp4 μορφη, μια χαρα την επαιξε χωρις να κατεβασω καποιο προγραμμα, απ τη μαμα του το ηδη υπαρχον. Ε θεωρω οτι για avi/divX ειναι στανταρ οτι θα παιζουν. σε σενα δε ξερω γιατι δεν επαιξε , ισως δεν περιμενες αρκετα. Λοιπόν τελικά η ταινία ήταν .avi και γι'αυτό δεν έπαιζε με τον navite player...Με Mx player δουλεύει κανονικά και τέλεια...! Το προγραμματάκι είναι super..! Επίσης να πω ότι η ταινία έχει aspect ratio, cinema και όπως καταλαβαίνετε δεν είναι full screen...Όμως με τον MX player μπορείς να έχεις πολλές επιλογές και μπορεί να κάνει παραμόρφωση για full screen...Βέβαια στην αρχή είναι λίιιγο τραβηγμένα όλα αλλά μετά από λίγο συνηθίζεις και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...
Greekz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ρε παιδια εμενα δεν συνδεεται στο wifi τι να κανω???
christs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ρε παιδια εμενα δεν συνδεεται στο wifi τι να κανω??? μηπως εννοεις οτι ανοιγεις το wi fi αλλα και παλι δε μπορεις να μπεις σε καποιο σαιτ? ανοιξε την κινηση δεδομενων. Αλλα προσεχε παντα οταν δεν εισαι σε δικτυο, να την κλεινεις για να μην τρως χρεωσεις απο εφαρμογες καιρου κτλ κτλ
Greekz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 οταν παταω να συνδεθει μου λεει ληψη διευθηνσης ιπ και μετα απο λιγο περιορισμενη διαθεσιμοτητα πως ανοιγω την κινηση δεδομενων?
Timour21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 μηπως εννοεις οτι ανοιγεις το wi fi αλλα και παλι δε μπορεις να μπεις σε καποιο σαιτ? ανοιξε την κινηση δεδομενων. Αλλα προσεχε παντα οταν δεν εισαι σε δικτυο, να την κλεινεις για να μην τρως χρεωσεις απο εφαρμογες καιρου κτλ κτλ Τί σχέση έχει το Wi-fi με το 3G και το GPRS? Άλλο σε ρωτάει άλλο του απαντάς. Εάν και εφόσον συνδεθείς στο wi-fi ΔΕΝ χρειάζεται η κίνηση δεδομένων (αυτό αφορά το 3G που παίζουν χρεώσεις). Περιορισμένη διαθεσιμότητα (υποθέτω οτι είναι το limited connectivity) , δηλαδή οτι το κινητό δεν πέρνει IP απο τον router. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους. Ή ο router έχει ένα συγκεκριμένο range απο IP addresses οι οποίες χρησιμοποιούνται σε άλλες συσκευές/pc's ή δίνει addresses σε συγκεκριμένα mac addresses ή κάτι άλλο με τις ρυθμίσεις ασφαλείας στο router. Δοκίμασε να μπεις και σε κάποιο άλλο ελεύθερο wi-fi να δεις αν σου δίνει IP address.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα