kjtzemis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 χαχαχαχα αυτο κ αν ειναι περιεργο. παντως, δεν ειναι δα και τρελο πραγμα, αν δεν εισαι ψειρας, ουτε που σε νοιαζει. Κατα τ αλλα μεχρι τωρα η οθονη το παραμικρο χτυπημα/γρατζουνισμα, αν και εχει φαει ηδη κατι τουμπες.... δεν χρειαζετε νασαι ψειρας για να καταλαβεις οτι τριζουνε τα ακρινα πλαστικα του κινητου σου!ενα παραδειγμα θα σου πω, πας να ξεκλειδωσεις το κινητο ή να πατησεις οποιοδηποτε απο τα κουμπια που εχει στην δεξια πλευρα το καταλαβαινεις με την μια οτι τριζουνε και ειναι ενοχλητικο! Λοιπόν, αυτό με τα πλαστικά κανονικά, είναι πρόβλημα...Εγώ λέω να πάω στη vodafone για να το κοιτάξουν...Τι θα πει το κάνει σε όλους..? Όταν αγοράσαμε το κινητό έλεγε πουθενά στα specs: "Ένα υπέροχο τρίξιμο ακούγεται όταν πιέζετε το κινητό στην αριστερή πλευρά του..." ????? Μην λέμε λαλακίες... Για τη λίστα που λες μπορείς να χρησιμοποιείς κάποιον file manager... Υ/Γ: Ξέρετε που μπορώ να βρω κανένα screen protector από Ελλάδα σε λογική τιμή...? Του πουσ... δηλαδή 5-10€ για ένα protector, όταν στο εξωτερικό παίρνεις με 3€ 10 και πανάκι... εμενα η θηκη μεσα μου ειχε ενα πανακι (ο θεος να το κανει πανακι, αλλα απτο τιποτα...) και 2 ζελατινες για την οθονη τις οποιες τις εχω αχρησημοποιειτες γιατι στο συγκεκριμενο κινητο δεν θελω να καταλαβαινω την ζελατινα στο δαχτυλο μου γτ (προσωπικη μου γνωμη) εχει πολυ καλη αισθηση της αφης! μια λυση ειναι να τα φτιαξεις τα τραγουδια σε playlist, οποτε εμμεσα κανεις την ιδια δουλεια καταχωρησης/διαμερισματοποιησης! αν κανω αυτο πρεπει να φτιαξω ποσες playlist για τον καθε καλλιτεχνη για να ειναι ξεχωριστα μπας και μπορεσω και βρω ακρη! kjtzemis σχετικα με τα playlists δοκιμασε αμα θες το PowerAmpειναι καταπληκτικο... Εγώ λέω να τη βγάλω την ζελατίνα, είναι και scratch free η οθόνη και δεν δίνω τόσα λεφτά... (Το Neo τα ίδια πλαστικά δεν έχει στο πλάι ? ) τι ακριβως κανει η συγκεκριμενη εφαρμογη?μπορεις να με βοηθησεις λιγο με καποιες πληροφοριες πριν την κατευασω, μην τα κανω μπαχαλο ολα μεσα στο τηλεφωνο
christs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Toτε μαλλον το δικο σου τριζει περισσοτερο απ το δικο μου, γιατι εγω για να το ακουσω πρεπει να πλησιασω αρκετα, και να επιδιωξω να προκαλεσω τριξιμο!!
kjtzemis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Toτε μαλλον το δικο σου τριζει περισσοτερο απ το δικο μου, γιατι εγω για να το ακουσω πρεπει να πλησιασω αρκετα, και να επιδιωξω να προκαλεσω τριξιμο!! αμα εισαι στην καφετερια μην περιμενεις να ακουσεις το τριξιμο των πλαστικων μεσα σε τοση φασαρια! παρατηρισετο ενα βραδυ που θα εχει ησυχια πατα τα πλαινα πλαστικα να δεις αν ακουγετε το τριξιμο!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει όταν στην πάνω γραμμή μηνυμάτων δίπλα στην ώρα εμφανίζεται ένα σύμβολο σαν κύκλος από δύο τοξακια τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνω για να φύγει?
nikoskon Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει όταν στην πάνω γραμμή μηνυμάτων δίπλα στην ώρα εμφανίζεται ένα σύμβολο σαν κύκλος από δύο τοξακια τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνω για να φύγει? Απλά εκείνη την ώρα γίνεται συγχρονισμός. Θα φύγει μόνο του όταν ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός.
tsourakis13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά τι launcher χρησιμοποιείτε...? Εγώ εδώ μετά από μια βδομάδα από τότε που το αγόρασα, πέρασα Go Launcher Ex και δεν τον ξαναέβγαλα...Μόνο για μια βδομάδα χρησιμοποιούσα espier launcher αλλά διαπίστωσα ότι τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα και το έβγαλα...Άσε που δεν με βόλευε και πολύ...Τέλος πάντων, όπως προανέφερα χρησιμοποιώ GO launcher ex(τον θεωρώ τον καλύτερο launcher σε όλο το market και δεν έχω βρει κάτι καλύτερο...Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος αλλά νομίζω ότι κάτι του λείπει...Δεν είναι τόσο smooth όσο ο αρχικός s.e.xperia, ο οποίος δείχνει πιο όμορφος, αλλά δεν υπάρχουν τα widgets που έχει ο GO, πχ task manager κτλ...Δηλαδή δεν μπορείς να "τον φέρεις στα μέτρα σου", δεν μπορείς να φτιάξεις φακέλους, και δεν έχεις τόσες επιλογές όσες με τον GO...Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ με κάποιο τρόπο να δημιουργήσω φακέλους? Είναι ο βασικός λόγος που δεν με βολεύει και νομίζω το ίδιο ισχύει με όλους.
christs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Eπειδη μπερδευτηκα με τοσα παρατατεταμενα που εχεις γραψει, για τον αρχικο browser ρωτας για δημιουργια φακελων?? Αν ναι, τοτε παρατατεταμενο κλικ σε καποιο κενο σημειο, και πατας Φακελος. Αν λες για τον Go Launcher , πασο.
king2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Αλάνια με go launcher είναι πολύ εύκολο να κάνεις φάκελο.Όπως είμαστε στο μενου με τις εφαρμογές πατάμε το κουμπί για τις ιδιότητες και πατάμε νέος φάκελος και έτοιμο.Σε ρωτάει αμέσως και τι εφαρμογές θέλεις να βάλεις μέσα και τη ονομασία έχει.Στο x5 μου έχω 10 φακέλους όμορφα και τακτοποιημένα με ονομασίες σε όλους με τι εφαρμογές περιέχει ο καθένας.Στο neo v το κουμπί για τις ιδιότητες είναι το δεξί γιατί το μεσαίο σε πετάει στο home και το αριστερό σε πάει πίσω. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
kjtzemis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 καλα χρυσα ολα αυτα, το ξερω και εγω οτι σε ενα κενο σημειο στο desktop μπορεις να δημιουργησεις φακελο (και χωρις να εχεις τον launcher),σε βαζει να φτιαξεις φακελο σαν αυτον που εχει στην μπαρα εργασιων μολις ανοιγεις το κινητο που εχει την εκθεση την μουσικη κλπ, εμενα με ενδιαφερει να φτιαξω φακελο και να ξεχωρισω τα τραγουδια, ενα πραμα οπως στα sony ericsson κινητα πχ SE w595,SE Elm! Υπαρχει τετοια περιπτωση?
tsourakis13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 1)Παιδιά sorry για το μεγάλο και πυκνό post...Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορώ να φτιάξω φακέλους εκεί που είναι οι εφαρμογές για να τις έχω τακτοποιημένες...Όχι στην "επιφάνεια εργασίας". Όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι...Μήπως ξέρετε? 2)Η εφαρμογή που υπάρχει στο market που είναι για την απενεργοποιήση της αυτόματης φωτεινότητας, είναι μόνο για rooted συσκευές, έτσι..? 3)Εάν θέλω να περάσω μια ταινία σε τι τύπο θα πρέπει να την μετατρέψω? Πριν λίγο καιρό είχα περάσει μια σε mp4 αλλά δεν την άνοιγε...
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 1)Παιδιά sorry για το μεγάλο και πυκνό post...Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπορώ να φτιάξω φακέλους εκεί που είναι οι εφαρμογές για να τις έχω τακτοποιημένες...Όχι στην "επιφάνεια εργασίας". Όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι...Μήπως ξέρετε? 2)Η εφαρμογή που υπάρχει στο market που είναι για την απενεργοποιήση της αυτόματης φωτεινότητας, είναι μόνο για rooted συσκευές, έτσι..? 3)Εάν θέλω να περάσω μια ταινία σε τι τύπο θα πρέπει να την μετατρέψω? Πριν λίγο καιρό είχα περάσει μια σε mp4 αλλά δεν την άνοιγε... 1) Με 3rd party launchers πχ Go Launcher X γίνεται. Πατάς το δεξί πλήκτρο -> New Folder. 2) Απ ό,τι θυμάμαι, ναι μόνο για rooter συσκευές. 3) Με MoboPlay και MX Video δε συνάντησα ποτέ πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το format που λες.
tsourakis13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 3) Με MoboPlay και MX Video δε συνάντησα ποτέ πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το format που λες. Thanks...Πέρασα Mx Player και η ταινία δουλεύει κανονικά...
kjtzemis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 δοκιμασα και εγω τον go launcher ex αλλα δεν μπορουσα να τον χειρειστω με ευκολια οποτε τον απεγκατεστησα!μια λυση μου εμεινε αν θελω να εχω ξεχωριστα την μουσικη, μονο αν κατσω και φτιαξω playlists με το ονομα του καθε καλλιτεχνη, αλλα θελει αρκετη ωρα μιας και εχω 900 κομματια μεσα στο κινητο μου και για να κατσω να τα ξεχωρισω ολα αυτα θα μου παρει μερες εκτος αυτου ειναι και κουραστικο τοση ωρα μπροστα στο κινητο (πφφφφ), και ακομη πιο κουραστικο ειναι σε καποια κομματια που εχουνε ελληνικους χαρακτηρες και δεν τους δινει τον κανονικο τους τιτλο αλλα κατι κινεζικα και αντε να ψαξω να τα βρω (και ξανα πφφφφ), μηπως υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω το κινητο στο pc και να τα ξεχωρισω απο εκει περα?φτιαχνοντας απο εκει τις λιστες?
king2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 δοκιμασα και εγω τον go launcher ex αλλα δεν μπορουσα να τον χειρειστω με ευκολια οποτε τον απεγκατεστησα!μια λυση μου εμεινε αν θελω να εχω ξεχωριστα την μουσικη' date=' μονο αν κατσω και φτιαξω playlists με το ονομα του καθε καλλιτεχνη, αλλα θελει αρκετη ωρα μιας και εχω 900 κομματια μεσα στο κινητο μου και για να κατσω να τα ξεχωρισω ολα αυτα θα μου παρει μερες εκτος αυτου ειναι και κουραστικο τοση ωρα μπροστα στο κινητο (πφφφφ), και ακομη πιο κουραστικο ειναι σε καποια κομματια που εχουνε ελληνικους χαρακτηρες και δεν τους δινει τον κανονικο τους τιτλο αλλα κατι κινεζικα και αντε να ψαξω να τα βρω (και ξανα πφφφφ), μηπως υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω το κινητο στο pc και να τα ξεχωρισω απο εκει περα?φτιαχνοντας απο εκει τις λιστες?[/quote'] Γιατί δεν βάζεις την κάρτα μνήμης με card reader στον υπολογιστή και να φτιάξεις τους φακέλους όπως θέλεις με τα τραγούδια και έπειτα στο κινητό επιλέγεις ένα-ένα τους φακέλους και δημιουργείς playlist.Δεν χρειάζετε να παιδευτείς.Android έχεις όχι ios. Τέλος αν δεν έχεις card reader συνδέεις το κινητό με usb σε λειτουργία mass storage και πάλι κάνεις edit τα τραγούδια μέσω υπολογιστή και τα βάζεις σε φακέλους. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
antonl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γιατί δεν βάζεις την κάρτα μνήμης με card reader στον υπολογιστή και να φτιάξεις τους φακέλους όπως θέλεις με τα τραγούδια και έπειτα στο κινητό επιλέγεις ένα-ένα τους φακέλους και δημιουργείς playlist.Δεν χρειάζετε να παιδευτείς.Android έχεις όχι ios. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App Ή με το usb καλώδιο αν δεν υπάρχει card reader.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα