tsourakis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά έχω βάλει θήκη και δεν υπάρχει πρόβλημα...Είναι εκνευριστικό πάντως...
christs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, σε ολα τα Νεο μας ειναι ετσι με τα πλαστικα, ειναι καπως σπαστικο οντως, αλλα το συνηθισα!
tsourakis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 1) Παιδιά εγώ από τις πρώτες μέρες του έχω βάλει θήκη γιατί νομίζω πως άμα ακουμπήσει κάπου θα καταστραφεί... Όμως χαλάει η ομορφιά του και γίνεται πιο παχουλό...Λέτε με μια θήκη τύπου "κάλτσας" να βολευτώ...? 2) Έχω κατεβάσει το juice defender ultimate...Κάνει όμως δουλειά ή @@....? Δεν βλέπω και καμιά τρομερή διαφορά...Μην σας πω ότι κρατάει και λιγότερο..! Ε καλά αστειεύομαι...Όμως πως ακριβώς δουλεύουν αυτά τα apps εξοικονόμησης ενέργειας και κάνουν δουλειά..?
giannisv6 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 1) Παιδιά εγώ από τις πρώτες μέρες του έχω βάλει θήκη γιατί νομίζω πως άμα ακουμπήσει κάπου θα καταστραφεί... Όμως χαλάει η ομορφιά του και γίνεται πιο παχουλό...Λέτε με μια θήκη τύπου "κάλτσας" να βολευτώ...? 2) Έχω κατεβάσει το juice defender ultimate...Κάνει όμως δουλειά ή @@....? Δεν βλέπω και καμιά τρομερή διαφορά...Μην σας πω ότι κρατάει και λιγότερο..! Ε καλά αστειεύομαι...Όμως πως ακριβώς δουλεύουν αυτά τα apps εξοικονόμησης ενέργειας και κάνουν δουλειά..? 1.Εγω προτιμω την πλαστική/σιλικονατη θηκη,εχω και τυπου κάλτσα αλλα φοβάμαι να το εκθέσω ακομα στον αγριο τούτο κοσμο 2.Η απάντηση ειναι @@ ,το είχα και ηταν περιττό,λες και δεν μπορούμε μονοι μας να απενεργοποιησουμε το wi fi και χρειαζόμαστε εφαρμογή για να το κανει... Εαν έχεις θέμα με την μπαταρία θα πρότεινα κάποια εφαρμογή τυπου cpu scaling που να ρίχνει την συχνότητα του επεξεργαστή κατα την αδράνεια εκει σίγουρα γίνεται οικονομία στο ρευμα.
kjtzemis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Οποτε το εχετε σχεδον ολοι αυτο το προβλημα με τα πλαστικα!Ετοιμος ημουν να το παω στην βοντα να το στειλουν για φτιαξιμο Οσων αφορα την θηκη σας πληροφορω οτι την ειχα σπιτι μισο μηνα πριν αγορασω το κινητο δεν τα ειχα υπολογισει σωστα και την παρρηγγειλα νωριτερα για να μην μεινει ουτε μια μερα εκτεθημενο αυτη εδω ειναι η θηκη μου αλλα δεν με βολευει και τοσο ΘΗΚΗ ειχα δει μια θηκη στην βοντα πλαστικια διαφανες αλλα με χαλαγε γιατι δεν καλυπτε την οθονη! ρε παιδια υπαρχει κανα προγραμματακι να περασω στο κινητο για να εχω σε ξεχωριστους φακελους τα τραγουδια?πχ ελληνικα,ξενα κλπ?τα εχει ολα χυμα και δεν μπορω να βρω τιποτα!
tsourakis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Οποτε το εχετε σχεδον ολοι αυτο το προβλημα με τα πλαστικα!Ετοιμος ημουν να το παω στην βοντα να το στειλουν για φτιαξιμο Οσων αφορα την θηκη σας πληροφορω οτι την ειχα σπιτι μισο μηνα πριν αγορασω το κινητο Λοιπόν, αυτό με τα πλαστικά κανονικά, είναι πρόβλημα...Εγώ λέω να πάω στη vodafone για να το κοιτάξουν...Τι θα πει το κάνει σε όλους..? Όταν αγοράσαμε το κινητό έλεγε πουθενά στα specs: "Ένα υπέροχο τρίξιμο ακούγεται όταν πιέζετε το κινητό στην αριστερή πλευρά του..." ????? Μην λέμε λαλακίες... Για τη λίστα που λες μπορείς να χρησιμοποιείς κάποιον file manager... Υ/Γ: Ξέρετε που μπορώ να βρω κανένα screen protector από Ελλάδα σε λογική τιμή...? Του πουσ... δηλαδή 5-10€ για ένα protector, όταν στο εξωτερικό παίρνεις με 3€ 10 και πανάκι...
christs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Οποτε το εχετε σχεδον ολοι αυτο το προβλημα με τα πλαστικα!Ετοιμος ημουν να το παω στην βοντα να το στειλουν για φτιαξιμο Οσων αφορα την θηκη σας πληροφορω οτι την ειχα σπιτι μισο μηνα πριν αγορασω το κινητο δεν τα ειχα υπολογισει σωστα και την παρρηγγειλα νωριτερα για να μην μεινει ουτε μια μερα εκτεθημενο αυτη εδω ειναι η θηκη μου αλλα δεν με βολευει και τοσο ΘΗΚΗ ειχα δει μια θηκη στην βοντα πλαστικια διαφανες αλλα με χαλαγε γιατι δεν καλυπτε την οθονη! ρε παιδια υπαρχει κανα προγραμματακι να περασω στο κινητο για να εχω σε ξεχωριστους φακελους τα τραγουδια?πχ ελληνικα,ξενα κλπ?τα εχει ολα χυμα και δεν μπορω να βρω τιποτα! μια λυση ειναι να τα φτιαξεις τα τραγουδια σε playlist, οποτε εμμεσα κανεις την ιδια δουλεια καταχωρησης/διαμερισματοποιησης!
nikoskon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Όταν μια συσκευή χαρακτηρίζεται ως value for money, τί περιμένατε; Neo & Neo V διαφέρουν κατά 100€ περίπου τα οποία δεν δικαιολογεί μόνο η 8άρα κάμερα του Neo. Για τα τριξίματα δε νομίζω πουθενά να βγάλετε άκρη. Μακάρι δηλαδή, αλλά δεν...
giannisv6 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Τελειο value for money δεν με προβλημάτισαν καθόλου οι τριγμοί ας μην τα θελουμε ολα δικα μας,αμα ηθελα να ειναι αψογο χωρις το παραμικρό θεματακι σε hardware & software θα τα εσκαγα να παρω το Arc που ειναι αλλη κατηγορία. kjtzemis σχετικα με τα playlists δοκιμασε αμα θες το PowerAmpειναι καταπληκτικο... Εγώ λέω να τη βγάλω την ζελατίνα, είναι και scratch free η οθόνη και δεν δίνω τόσα λεφτά... (Το Neo τα ίδια πλαστικά δεν έχει στο πλάι ? )
antonl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 [...](Το Neo τα ίδια πλαστικά δεν έχει στο πλάι ? ) Στο Neo δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Τα πλαστικά φαίνονται να ναι τα ίδια (ως προς την όψη). Επίσης κι εγω ήμουν χωρίς ζελατίνα μέχρι που δα το (ίδιο) κινητό φίλου που ταν σα να του χαν χαρακώσει την οθόνη με σουγιά :Ρ
giannisv6 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης κι εγω ήμουν χωρίς ζελατίνα μέχρι που δα το (ίδιο) κινητό φίλου που ταν σα να του χαν χαρακώσει την οθόνη με σουγιά :Ρ Tοσο χάλια? Συγγνώμη αλλά αδυνατώ να το πιστέψω εαν δεν το δω. Μωρε μηπως ειχε και τα κλειδιά στην τσεπη του όποτε το κουβάλαγε ?
antonl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω πώς το κανε. Πιθανόν να χε το κινητό μέσα στο τσαντάκι που χε διάφορα «επικίνδυνα» αντικείμενα (όπως τα κλειδιά που είπες).
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα που δεν κάνουν κανένα τρίξιμο τα πλαϊνά κουμπιά ν'ανησυχώ?
giannisv6 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα που δεν κάνουν κανένα τρίξιμο τα πλαϊνά κουμπιά ν'ανησυχώ? Παρε ενα σφυρί χτύπησε το λιγο και θα φτιάξει !
christs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα που δεν κάνουν κανένα τρίξιμο τα πλαϊνά κουμπιά ν'ανησυχώ? χαχαχαχα αυτο κ αν ειναι περιεργο. παντως, δεν ειναι δα και τρελο πραγμα, αν δεν εισαι ψειρας, ουτε που σε νοιαζει. Κατα τ αλλα μεχρι τωρα η οθονη το παραμικρο χτυπημα/γρατζουνισμα, αν και εχει φαει ηδη κατι τουμπες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα