Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thanks παιδια! οκ, θα τα δοκιμασω! Αναμενω ICS και root για την αναβαθμιση που καταλαθος εκανα!

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, απλά δε βρήκα χρόνο ν΄ασχοληθώ με την αρχική οθόνη ακόμα. Στο μεταξύ παρατήρησα ότι: το ραδιόφωνο fm μου ανοίγει χωρίς να το καταλάβω, συμβαίνει και σε κανέναν άλλον? Επίσης, είναι δυνατό να βάλω φραγή σε έναν συγκεκριμένο αριθμό χωρίς να το καταλάβω?

Δημοσ.

Δοκίμασε Maxthon.

Οι διαφορές Opera με Opera Mini δεν είναι μόνο το flash.

Το Neo V θα το ξαναπώ,

σούπερ κινητάκι για τα λεφτά του.

Το μόνο μείον είναι το θέμα με την ρύθμιση φωτεινότητας άλλα πιστεύω θα το φτιάξουν στην ICS.

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia v2.0

Τι πρόβλημα έχει με την φωτεινότητα; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι 1 εβδομάδα που το έχω...

Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχει με την φωτεινότητα; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι 1 εβδομάδα που το έχω...

και εγω που το εχω κοντα 3 εβδομαδες ακουω απο πολλους προβλημα με την φωτεινοτητα αλλα εγω προσωπικα δεν εχω καποιο προβλημα μια χαρα ειναι!

Δημοσ.

Τα χουμε πει για τη φωτεινοτητα, κατα αλλους ειναι μετρια ως κακη, η ρυθμιση της και η ενταση της, κατ εμε επισης ειναι μια χαρα αψογη χωρις προβλημα :)

Δημοσ.

Θα σε γελασω, γιατί το έχω λιγότερο απο 10 μέρες το κινητό....

Είναι το 1ο σμαρτφοουν που αγοράζω και δεν το εχω πολυψαξει ακόμα.... Αν βρω κάτι θα το ποστάρω.

Δημοσ.

Παιδιά δεν υπάρχει επιλογή "auto brightness"...Απλά επιλέγεις σε ποιο επίπεδο φωτεινότητας θες να είναι το κινητό και ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που "βλέπει" ο άσπρος αισθητήρας, αυξομειώνεται η φωτεινότητα...Εγώ πάντως το έχω πάντα τέρμα κάτω μέσα στο σπίτι και στη μέση όταν είμαι έξω...Με βαριά χρήση μου κρατάει άνετα 2 μέρες με 1-2 ώρες wifi και 2-3 ώρες 3D παιχνίδια και γενικά πολύ πείραγμα...

Πάντως νομίζω πως στο full είναι υπερβολικό...

Δημοσ.

παιδες καλησπερα..

εχω το samsung galaxy ace..(gt s 5830) και υπαρχει η δυνατοτητα να το αλλαξω με το neo v. τι προτεινετε?

ειδα μεγαλυτερη πυκνοτητα στα πιξελ,περισσοτερα πιξελσ και σε μηκος και σε πλατοσ καθως και επεξεργαστη φυσικα..

η αληθεια ειναι οτι εχει περισσοτερα πιξελσ στο πλατος αλλλα ομως φαινεται πιο στενη η οθονη του (καθαρη οθονη οχι με τα γυρω γυρω..) αυτο με προβληματιζει καπως οσον αφορα το ανετο σερφαρισμα..με το ace δεν εχω παραπονο απο την οθονη..ικανοποιητικα μεγαλη αρκετα μικρη για να μην ειναι γκουμουτσα...

Δημοσ.

παιδες καλησπερα..

εχω το samsung galaxy ace..(gt s 5830) και υπαρχει η δυνατοτητα να το αλλαξω με το neo v. τι προτεινετε?

ειδα μεγαλυτερη πυκνοτητα στα πιξελ,περισσοτερα πιξελσ και σε μηκος και σε πλατοσ καθως και επεξεργαστη φυσικα..

η αληθεια ειναι οτι εχει περισσοτερα πιξελσ στο πλατος αλλλα ομως φαινεται πιο στενη η οθονη του (καθαρη οθονη οχι με τα γυρω γυρω..) αυτο με προβληματιζει καπως οσον αφορα το ανετο σερφαρισμα..με το ace δεν εχω παραπονο απο την οθονη..ικανοποιητικα μεγαλη αρκετα μικρη για να μην ειναι γκουμουτσα...

Φίλε μου δεν υπάρχει σύγκριση...Το Neo V είναι κλάσεις ανώτερο...ΤΟ μόνο του μειονέκτημα σε σχέση με το ace είναι ότι έχει λίγο κατώτερη ποιότητα κατασκευής...Από κει και πέρα στα specs δεν υπάρχει καμία σύγκριση....Στο προτείνω ανεπιφύλακτα....! Σίγουρα αξίζει η αγορά του, πίστεψέ με... :rolleyes:

Υ/Γ: Δεν είναι στενή η οθόνη....Ίσα ίσα που είναι μια χαρά...Και σαν ανάλυση θα μείνεις έτσι :shock: , σε σχέση με το ace...!

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω εγω κατι!!!τις τελευταιες μερες παρατηρησα στο κινητο μου (neo v) κατι!

τα πλαινα "πλαστικα" (ασημι) δλδ απο εκει που εχει τα κουμπια και απο την αλλα πλευρα σαν να τριζουν...δλδ σαν να μην ειναι καλα κολλημενα, τα πατας και ακουγετε που τριζουν!αν παραταρησεις απο κοντα φαινετε οτι ειναι λιγο πιο εξω και οταν τα πατας μπαινουν προς τα μεσα!το εχει παρατηρησει κανεις αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...