Solar_Fields Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Η αρχική οθόνη δείχνει υποχρεωτικά timescape? Η μπορεί να έχει ο,τι θέλω εγώ? Κατεβασε απο το market καποιο launcher,πχ Go Launcher και ξεκινα να παιζεις και να τη διαμορφωνεις ακριβως οπως θες εσυ. Για wallpapers προτιμησε το zedge, οπως επισης και για ringtones.
kjtzemis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Η αρχική οθόνη δείχνει υποχρεωτικά timescape? Η μπορεί να έχει ο,τι θέλω εγώ? οχι δεν ειναι υποχρεωτικο!!!μπορεις να βαλεις οτιδηποτε απο τα widget σου θες εσυ!! για να σε βοηθησω...οπως εισαι μπροστα στην αρχικη οθονη πατας το τερμα δεξια κουμπι μετα πατας προσθηκη και μετα θα δεις θα λεει widget θεματα κλπ παιξε με αυτες τις επιλογες και διαμορφωσε οπως θες την αρχικη σου!!
nikoskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασες κάποιον launcher απο το market; Ενδεικτικά: GO Launcher Launcher Pro Zeam Launcher Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia v2.0
estenough Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 στην αρχική οθόνη (αλλά και στις υπόλοιπες) ότι θέλεις να σβήσεις το κρατας πατημένο και σου εμφανίζει ένα κάδο στα 5 εικονίδια, στην θέση του μενού. κάνεις drag n drop και το σβήνεις. Για τα widget σου απάντησαν πιο πάνω.
kjtzemis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασες κάποιον launcher απο το market; Ενδεικτικά: GO Launcher Launcher Pro Zeam Launcher Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia v2.0 ρε παιδια με αυτα τα launcher επειδη δεν εχω πολυ καταλαβει τι παιζει?δλδ τι αλλα μπορεις να κανεις/προσθεσεις?
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Γενικά έχουν πολλά εξτρα features, οπτικά και πρακτικά. Όπως εφε στις αρχικές οθόνες (και αλλου) ή δημιουργία φακέλων στο drawer.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει ποια ακριβώς είναι η αρχική οθόνη του, από μόνο του με βγάζει (με το κουμπί επαναφοράς) στην 3η από τις 5 αρχικές σελίδες (η πρώτη έχει από τη μαμά του κάποια κουμπιά, πχ φωτισμού, ήχου, η 2η κάτι σχετικό με επαφές και κλήσεις που δεν καταλαβαίνω, η 3η είναι η αναζήτηση google και timescape, η 4η μουσική και η 5η meteo). Εσείς ποια λέτε αρχική?
kjtzemis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει ποια ακριβώς είναι η αρχική οθόνη του, από μόνο του με βγάζει (με το κουμπί επαναφοράς) στην 3η από τις 5 αρχικές σελίδες (η πρώτη έχει από τη μαμά του κάποια κουμπιά, πχ φωτισμού, ήχου, η 2η κάτι σχετικό με επαφές και κλήσεις που δεν καταλαβαίνω, η 3η είναι η αναζήτηση google και timescape, η 4η μουσική και η 5η meteo). Εσείς ποια λέτε αρχική? ολες αυτες ειναι οι αρχικες!!σε ολες αυτες μπορεις να κανεις οτι εσυ θελεις και να τις διαμωρφωσεις οπως εσυ το θελεις!!!!δεν ειναι απαραιτητο να εχεις πχ τον καιρο στην 5 σελιδα!!! κοιτα λιγο παραπανω τα ποστ που σου αφησαμε και θα δεις τροπους ετσι ωστε να μετακινησεις/διαγραψεις εφαρμογες!
estenough Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 την τριτη θεωρώ αρχική στο συγκεκριμένο κινήτο, γιατί σε αυτή σε πάει όταν πατάς το κουμπί με το σπιτάκι... πως να βγάλεις το timescape το κατάλαβες?
devill0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 και skype γιατι να μην κανεις με τα 5mp?? τεσπ ισαξια προταση ειναι το galaxy s δηλ? επεξεργασια: τωρα το ειδα Samsung Galaxy S II 599Ε! ε οχι και τοσο αντιστοιχο! εχει επιλογη το skype αν θες να κανει βιντεοκληση με τη πισω καμερα
tsourakis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 εχει επιλογη το skype αν θες να κανει βιντεοκληση με τη πισω καμερα Εγώ πάντως είχα κάνει ένα test με το Skype, για να δω την απόδοση της βιντεοκλήσης, και είναι πραγματικά τέλεια..Ειδικά αν επιλέξεις την πίσω κάμερα είναι πεντακάθαρη η εικόνα...
devill0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάντως είχα κάνει ένα test με το Skype' date=' για να δω την απόδοση της βιντεοκλήσης, και είναι πραγματικά τέλεια..Ειδικά αν επιλέξεις την πίσω κάμερα είναι πεντακάθαρη η εικόνα...[/quote'] Οντως ειναι παρα πολυ καλη Αποστολή από το SE Neo V με τη χρήση Insomnia App
christs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 παιδια ποιον browser προτεινετε να βαλω?
tsourakis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ χρησιμοποιώ Opera Mini...Μακράν ο καλύτερος και ο πιο smooth browser για κινητά... Και όταν θέλω να βλέπω σελίδες με flash περιεχόμενο χρησιμοποιώ τον κλασσικό browser του κινητού, γιατί δεν θέλω να κατεβάσω και Opera mobile(είναι το ίδιο με το opera mini απλώς έχει και flash)... Πάντως για κινητά πέρα από τον opera, δεν υπάρχει τίποτα άλλο κατά τη γνώμη μου...
nikoskon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασε Maxthon. Οι διαφορές Opera με Opera Mini δεν είναι μόνο το flash. Το Neo V θα το ξαναπώ, σούπερ κινητάκι για τα λεφτά του. Το μόνο μείον είναι το θέμα με την ρύθμιση φωτεινότητας άλλα πιστεύω θα το φτιάξουν στην ICS. Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia v2.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα