Raikkonen86 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δεν μπορω να μκατεβασω την ROM... Με βαζει ντε και καλα να κανω upgrade σε premium account το mediafire... Ενω δεν θελω να τα κατεβασω ολα μαζι και παταω ακυρο μετα δεν κανει τιποτα... EDIT: Ακυρο την βρηκα την λυση.
NIRVANAGRE Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 σημερα παρελαβα ενα καλωδιο micro hdmi to hdmi ωστε να συνδεω το κινητο στην τηλεοραση . και ενω τα καλωδια ειναι μια χαρα και εφαρμοζουν δεν δειχνει τιποτα στην οθονη της τηλεορασης. η tv ειναι sony bravia ( λιγο παλια ) αλλα εχει κανονικα το σημα hdmi και απο πισω η θυρα λεει HDMI IN δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λειτουργει.. μηπως θελει τιποτα αλλο ? edit : τωρα που το σκεφτομαι ισως να φταιει που εχω root και εχω αλλαξει ROM και εκδοση android
Peleus17 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 σημερα παρελαβα ενα καλωδιο micro hdmi to hdmi ωστε να συνδεω το κινητο στην τηλεοραση . και ενω τα καλωδια ειναι μια χαρα και εφαρμοζουν δεν δειχνει τιποτα στην οθονη της τηλεορασης. η tv ειναι sony bravia ( λιγο παλια ) αλλα εχει κανονικα το σημα hdmi και απο πισω η θυρα λεει HDMI IN δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λειτουργει.. μηπως θελει τιποτα αλλο ? edit : τωρα που το σκεφτομαι ισως να φταιει που εχω root και εχω αλλαξει ROM και εκδοση android Όπως είπες φίλε μου . Άλλαξες ROM και ως γνωστόν δεν παίζει σε όλες τις Ρομ το HDMI.
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Παιδιά το κινητό είναι με στοκ εντελώς, το τρώει η σκόνη και το λυπάμαι. Παρακαλώ προτείνετε μια ελαφριά και σταθερή ρομ (να μην τελειώνη η μνήμη με τη μία ας πούμε), αλλά παρακαλώ αν υπάρχει και λινκ με ΠΟΛΥ αναλυτικές οδηγίες για το πως θα περαστεί. 1
king2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Παιδιά το κινητό είναι με στοκ εντελώς, το τρώει η σκόνη και το λυπάμαι. Παρακαλώ προτείνετε μια ελαφριά και σταθερή ρομ (να μην τελειώνη η μνήμη με τη μία ας πούμε), αλλά παρακαλώ αν υπάρχει και λινκ με ΠΟΛΥ αναλυτικές οδηγίες για το πως θα περαστεί. Εδω εισαι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1947430 απο τις καλυτερες ρομς για το neo v 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα