ManolisGr13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Λοιπον παιδια εγω το κινητο το εχω 2 χρονια τωρα και εχει αρχισει να πεθαινει..... το προβλημα που μου κανει τωρα ειναι οτι δε φορτιζει απο φορτιστη ( εχω δοκιμασει με 4 ως τωρα...) παρα μονο μεσω usb απο το pc. τοχει ξαναδει καποιος αυτο προβλημα? τι μπορει να φταιει? 1
yioula Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 πολυ περιεργο αυτο που λες καθως η μονη διαφορα φορτιστων κ usb ειναι το ρευμα που στελνουν για φορτιση, τεχνικη λεπτμρεια δηλδη, μηπως τους φορτιστες τους βαζεις με το ιδιο, χαλασμενο, καλωδιο? κ μια ερωτηση τεχνικη απο εμενα, γνωριζετε το κοστος αντικαταστασης του βυσματος φορτισης επανω στο κινητο ;;; σε επισημο ή οχι σερβις οτι εχετε εμπειρια.. τελος αν συμφερει η αντικατασταση ολης της πισω πλακετας [ μαζι με καμερα κλπ] για να το κανουμε εμεις κ να γλυτωσουμε το κοστος του τεχνικου... [ προς το παρον φορτιζω 2 μπαταριες εναλλαξ με φορτιστη μπαταριας]
Raikkonen86 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Φιλε yioula καλύτερα να πάρεις ένα καινούργιο κινητό παρά να δώσεις λεφτά να επισκευαστεί ένα κινητό τριών χρόνων... Εγώ το neo v το είχα πάρει πριν 2.5 χρονια επειδή είχε χαλάσει το βύσμα που έβαζα το καλώδιο για φόρτιση στο Nokia 7230 που είχα αλλά και επειδή θεώρησα ξεφτίλα να δώσω 50 ευρώ που ήθελε ο τεχνικός για να το φτιάξει( για επίσημο σέρβις θα έβγαινε ποιο ακριβό γιατί είχε τελειώσει η εγγύηση)... Οπότε φαντάσου, 50 ευρώ για το Nokia 7230... Και θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς ο ίδιος με την επισκευή του κινητού σου άμα δεν ξέρεις γιατί μπορεί να κανείς καμία πατάτα και να θες περισσότερα λεφτά... Πάρε καινούργιο καλύτερα. Με 300 ευρώ παίρνεις Note 2 από το skroutz που είναι κινηταρα... 1
nem52 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 πολυ περιεργο αυτο που λες καθως η μονη διαφορα φορτιστων κ usb ειναι το ρευμα που στελνουν για φορτιση, τεχνικη λεπτμρεια δηλδη, μηπως τους φορτιστες τους βαζεις με το ιδιο, χαλασμενο, καλωδιο? κ μια ερωτηση τεχνικη απο εμενα, γνωριζετε το κοστος αντικαταστασης του βυσματος φορτισης επανω στο κινητο ;;; σε επισημο ή οχι σερβις οτι εχετε εμπειρια.. τελος αν συμφερει η αντικατασταση ολης της πισω πλακετας [ μαζι με καμερα κλπ] για να το κανουμε εμεις κ να γλυτωσουμε το κοστος του τεχνικου... [ προς το παρον φορτιζω 2 μπαταριες εναλλαξ με φορτιστη μπαταριας] Αν τελικα το εχεις για πεταμα, θα χαιρομουν να προσπαθησω να στο φτιαξω. την ψαχνω με την επισκευες, και γενικα το εχω.φυσικα δεν ειμαι ετοιμος να ζητησω χρηματα, καθως δεν ειμαι επαγγελματιας και η δουλεια μου δεν ειναι παντα εγγυημενη (πιο πολυ κυριως ελλειψης ακριβων εργαλειων). παντως στην περιπτωση σου, αν θες δοκιμαζω για να κερδισω και εγω εμπειρια, και κατα μεγαλη πιθανοτητα να κρατησεις και εσυ το τηλεφωνο σου. το δικο μου neo v το εχω λυσει και δεσει τελειως παντως για εκπεδευτικους κυριως σκοπους και για να αλλαξω digitizer καθως και προσοψη για ομορφια πμ αν θες 1
yioula Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 το εφτιαξα το βυσμα μονος , τελικα ηταν μικρη ζημια κ ευκολα μπηκε στη θεση του.. 1
NIRVANAGRE Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 το εφτιαξα το βυσμα μονος , τελικα ηταν μικρη ζημια κ ευκολα μπηκε στη θεση του.. το ΠΙΟ αθανατο smartphone 2
Isabelle2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλημέρα παιδιά!! Έχω ένα Sony Erricson Neo V και μου κολλάει πάρα πολύ παρόλο που έχω γύρω στα 70 MB ελεύθερη μνήμη!! Τι μπορεί να φταίει??
celarg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ίσως ότι η έκδοση του Android που έχει αυτό το μοντέλο είναι για τον @@@!! Βάψε το μπλε και πέτα το στη θάλασσα!!
mary Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλημέρα παιδιά!! Έχω ένα Sony Erricson Neo V και μου κολλάει πάρα πολύ παρόλο που έχω γύρω στα 70 MB ελεύθερη μνήμη!! Τι μπορεί να φταίει?? Μη νομιζεις πως τα 70mb ειναι πολλά. Αν εχεις εφαρμογες που δε χρησιμοποιεις συχνα απεγκατεστησέ τες.
Alejandro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Και επίσης αν έχεις την ICS 4.0, πήγαινε σε ένα εξουσιοδοτημένο service και ζήτα downgrade σε 2.3 Gingerbread.
Raikkonen86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μάγκες ερώτηση. Μετά από το φορματ της συσκευής υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα gapps? Γιατί πριν λίγο το έκανα ένα φορματ( κολλούσε υπερβολικά) και ενώ στην αρχή δούλευαν όλα κανονικά ( πρόλαβα να κατεβάσω την εφαρμογή του insomnia) τώρα ξαφνικά μου βγάζει ότι τα gapps δεν υπάρχουν οπότε δεν ανοίγει τίποτα... Επίσης το κινητό κάνει επανεκινισεις μόνο του χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλω την μπαταρία... Μήπως είναι σημάδι ότι παραδίδει πνεύμα???
kanelk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μάγκες ερώτηση. Μετά από το φορματ της συσκευής υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα gapps? Γιατί πριν λίγο το έκανα ένα φορματ( κολλούσε υπερβολικά) και ενώ στην αρχή δούλευαν όλα κανονικά ( πρόλαβα να κατεβάσω την εφαρμογή του insomnia) τώρα ξαφνικά μου βγάζει ότι τα gapps δεν υπάρχουν οπότε δεν ανοίγει τίποτα... Επίσης το κινητό κάνει επανεκινισεις μόνο του χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλω την μπαταρία... Μήπως είναι σημάδι ότι παραδίδει πνεύμα??? 1ον; Πως εκανες format? Μεσω CWM? 2ον: Τι εκδοση android φορας και ποια rom επισης! 3ον: Σημαδι οτι παραδιδει πνευμα δεν ειναι φυσικα,απλα πρεπει να μας πεις ποια rom εχεις για να δουμε αν ευθυνεται αυτη για τις επανεκκινησεις.
Raikkonen86 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι format έκανα μέσω cwm... Από κει και πέρα έχω android 2.3.4 stock...
kanelk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι format έκανα μέσω cwm... Από κει και πέρα έχω android 2.3.4 stock... Ωραια! Εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader? Αν οχι θα σου προτεινα να περασεις μια rom στην εκδοση android που ηδη φορας. Μια καλη rom ειναι αυτη ας πουμε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252325
Raikkonen86 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι το έχω ξεκλειδωμενο. Παλαιότερα είχα την ice cream pureness αλλά κολλούσε υπερβολικά μετά από κάποιο καιρό. Θα δοκιμάσω με αυτήν την custom Rom και θα σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα