free@last Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια πως μπορω να ξαναγυρισω σε μια στοκ ρομ;;;; Ειμαι σε καστομ τρ αλλα εχει πολλα προβληματα τρ τελευταια και θελω να γυρισω σε στοκ οπωσδηποτε. Kατα προτιμιση σε 2.3.4 η 4.0.4 γιατι στα αλλα θα εχει πολυ λαγκ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1952333 Eδώ είσαι,πιστεύω..
alfas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Εχω και εγω το neo v. και θελω να δοκιμάσω μια custom ρομ. Τώρα φοράει την ics απλά το εχω ρουτάρει... Το κινητό εχει αρχίσει και πεθαίνει... και λεω να κανω δοκιμές αφου σκέφτομαι να πάρω καινούριο. Είχα σκεφτεί να περάσω κατι σε CM. Τι λέτε?
mpampis11 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Εχω και εγω το neo v. και θελω να δοκιμάσω μια custom ρομ. Τώρα φοράει την ics απλά το εχω ρουτάρει... Το κινητό εχει αρχίσει και πεθαίνει... και λεω να κανω δοκιμές αφου σκέφτομαι να πάρω καινούριο. Είχα σκεφτεί να περάσω κατι σε CM. Τι λέτε? CM δοκίμασε ναι...αλλά αν σκέφτεσαι κάτι καινούργιο γιατί δεν παίρνεις το Ζ1 που έχει βγει στα καλύτερα smartphone του '13 ή το Ζ1mini...που αν εξαιρέσεις οθόνη όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια με το μεγάλο και θα είναι το καλύτερο και σε πολύ καλή τιμή στα mini για το '14
alfas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 CM δοκίμασε ναι...αλλά αν σκέφτεσαι κάτι καινούργιο γιατί δεν παίρνεις το Ζ1 που έχει βγει στα καλύτερα smartphone του '13 ή το Ζ1mini...που αν εξαιρέσεις οθόνη όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια με το μεγάλο και θα είναι το καλύτερο και σε πολύ καλή τιμή στα mini για το '14 σκεφτομαι να πάρω κάτι προς Οppo Zopo. Δε θέλω πάλι Sony
NIRVANAGRE Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 α ρε NEO V , καις καρδιές !!! 20 μηνες το εχω , κινηταρα για το release date του 1
tsourakis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Εχω και εγω το neo v. και θελω να δοκιμάσω μια custom ρομ. Τώρα φοράει την ics απλά το εχω ρουτάρει... Το κινητό εχει αρχίσει και πεθαίνει... και λεω να κανω δοκιμές αφου σκέφτομαι να πάρω καινούριο. Είχα σκεφτεί να περάσω κατι σε CM. Τι λέτε? α ρε NEO V , καις καρδιές !!! 20 μηνες το εχω , κινηταρα για το release date του Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά με αυτή τη ROM(τη θεωρώ μακράν καλύτερη από όλες τις rom για το neo v) και overclock στα 1.2 το κινητό ΠΕΤΑΕΙ..! 2 χρόνια πέρασαν από τότε που το πήρα και ακόμα δουλεύει απροβλημάτιστα..! Αυτά τα 199€ τελικά άξιζαν και με το παραπάνω!
MacGyver2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά με αυτή τη ROM(τη θεωρώ μακράν καλύτερη από όλες τις rom για το neo v) και overclock στα 1.2 το κινητό ΠΕΤΑΕΙ..! 2 χρόνια πέρασαν από τότε που το πήρα και ακόμα δουλεύει απροβλημάτιστα..! Αυτά τα 199€ τελικά άξιζαν και με το παραπάνω! Το wifi, σου δουλευει; δε νομιζω... εχει θεματα αυτη η rom.
Raikkonen86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει Κάπιος τρόπος να αποθηκεύω τα πάντα στην κάρτα μνηνης??? Δηλαδή όταν κατεβάζω μια εφαρμογή από το Google play να αποθηκεύετε μόνο στην sd...
kosmasgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αυτόματα όχι δε μπορείς. υπάρχουν διάφοροι τρόποι για extra αποθήκευση. Μπορείς να δημιουργήσεις στην κάρτα σου ένα partition ext4 και μετά ειτε με ένα script , να το ενσωματώσεις στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σου είτε να μεταφέρεις εσύ τις εφαρμογές εκεί με κάποια εφαρμογή όπως το link2sd
Raikkonen86 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό με το partition και το script πως μπορώ που είπες πως μπορώ να το κάνω???
DoukiMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 μια ερωτηση εχω το neo v και του εχω βαλει καρτα μνημης η οποια ειναι σχεδον αδεια.οταν παω να κανω εγκατασταση μια εφαρμογη μου λεει οτι δεν υπαρχει επαρκης διαθεσιμος χωρος αποθηκευσης.τι παιζει?
nem52 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καμια εφαρμογη δεν αποθηκευεται στην καρτα μνημης. βαλε link to sd μπας και ησυχασεις.
DoukiMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 παιδια σκεφτομαι να δοκιμασω ροοτ αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι?αν αξιζει ?πως γινεται?τι αλλαζει?
web_assasin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 μια ερωτηση εχω το neo v και του εχω βαλει καρτα μνημης η οποια ειναι σχεδον αδεια.οταν παω να κανω εγκατασταση μια εφαρμογη μου λεει οτι δεν υπαρχει επαρκης διαθεσιμος χωρος αποθηκευσης.τι παιζει? Εννοει τον εσωτερικο χωρο. κατεβασε το app2sd απο εδω και μετακινησε τις εφαρμογες που σου επιτρεπει στην εξωτερικη μνημη. παιδια σκεφτομαι να δοκιμασω ροοτ αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι?αν αξιζει ?πως γινεται?τι αλλαζει? το root σε αφηνει να πειραξεις το κινητο σου με καποια απο τις πολλες εφαρμογες που υπαρχουν online. επισης,σε αφηνει να εγκαταστησεις τροποποιημενη rom,για να φερεις το κινητο πιο πολυ στα μετρα σου. κατεβασε το eroot και κανε root με απλα βηματα ( ειναι στα κινεζικα αλλα εχει ενα μεγαλο πληκτρο που λεει root ) . οταν τελειωσει,μπες και δες αν εχεις την εφαρμογη superuser. Αν τη δεις,εισαι root,αλλιως ξαναπατα το κουμπι.
web_assasin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το wifi, σου δουλευει; δε νομιζω... εχει θεματα αυτη η rom. συμφωνω. το ιδιο ακριβως θεμα εχω και εγω. καμια λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα