Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια πως μπορω να ξαναγυρισω σε μια στοκ ρομ;;;;

Ειμαι σε καστομ τρ αλλα εχει πολλα προβληματα τρ τελευταια και θελω να γυρισω σε στοκ οπωσδηποτε.

Kατα προτιμιση σε 2.3.4 η 4.0.4 γιατι στα αλλα θα εχει πολυ λαγκ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1952333

Eδώ είσαι,πιστεύω..

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω και εγω το neo v. και θελω να δοκιμάσω μια custom ρομ. Τώρα φοράει την ics απλά το εχω ρουτάρει...

Το κινητό εχει αρχίσει και πεθαίνει... και λεω να κανω δοκιμές αφου σκέφτομαι να πάρω καινούριο.

Είχα σκεφτεί να περάσω κατι σε CM. Τι λέτε?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω και εγω το neo v. και θελω να δοκιμάσω μια custom ρομ. Τώρα φοράει την ics απλά το εχω ρουτάρει...

Το κινητό εχει αρχίσει και πεθαίνει... και λεω να κανω δοκιμές αφου σκέφτομαι να πάρω καινούριο.

CM δοκίμασε ναι...αλλά αν σκέφτεσαι κάτι καινούργιο γιατί δεν παίρνεις το Ζ1 που έχει βγει στα καλύτερα smartphone του '13 ή  το Ζ1mini...που αν εξαιρέσεις οθόνη όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια με το μεγάλο και θα είναι το καλύτερο και σε πολύ καλή τιμή στα mini για το '14

Δημοσ.

CM δοκίμασε ναι...αλλά αν σκέφτεσαι κάτι καινούργιο γιατί δεν παίρνεις το Ζ1 που έχει βγει στα καλύτερα smartphone του '13 ή  το Ζ1mini...που αν εξαιρέσεις οθόνη όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια με το μεγάλο και θα είναι το καλύτερο και σε πολύ καλή τιμή στα mini για το '14

σκεφτομαι να πάρω κάτι προς Οppo Zopo.

Δε θέλω πάλι Sony

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

α ρε NEO V , καις καρδιές !!!

20 μηνες το εχω , κινηταρα για το release date του 

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά με αυτή τη ROM(τη θεωρώ μακράν καλύτερη από όλες τις rom για το neo v) και overclock στα 1.2 το κινητό ΠΕΤΑΕΙ..! 2 χρόνια πέρασαν από τότε που το πήρα και ακόμα δουλεύει απροβλημάτιστα..! Αυτά τα 199€ τελικά άξιζαν και με το παραπάνω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά με αυτή τη ROM(τη θεωρώ μακράν καλύτερη από όλες τις rom για το neo v) και overclock στα 1.2 το κινητό ΠΕΤΑΕΙ..! 2 χρόνια πέρασαν από τότε που το πήρα και ακόμα δουλεύει απροβλημάτιστα..! Αυτά τα 199€ τελικά άξιζαν και με το παραπάνω!

Το wifi, σου δουλευει; δε νομιζω... εχει θεματα αυτη η rom.

Δημοσ.

Υπάρχει Κάπιος τρόπος να αποθηκεύω τα πάντα στην κάρτα μνηνης??? Δηλαδή όταν κατεβάζω μια εφαρμογή από το Google play να αποθηκεύετε μόνο στην sd...

Δημοσ.

Αυτόματα όχι δε μπορείς. υπάρχουν διάφοροι τρόποι για extra αποθήκευση. Μπορείς να δημιουργήσεις στην κάρτα σου ένα partition ext4 και μετά ειτε με ένα script , να το ενσωματώσεις στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σου είτε να μεταφέρεις εσύ τις εφαρμογές εκεί με κάποια εφαρμογή όπως το link2sd

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια ερωτηση εχω το neo v και του εχω βαλει καρτα μνημης η οποια ειναι σχεδον αδεια.οταν παω να κανω εγκατασταση μια εφαρμογη μου λεει οτι δεν υπαρχει επαρκης διαθεσιμος χωρος αποθηκευσης.τι παιζει?

Δημοσ.

μια ερωτηση εχω το neo v και του εχω βαλει καρτα μνημης η οποια ειναι σχεδον αδεια.οταν παω να κανω εγκατασταση μια εφαρμογη μου λεει οτι δεν υπαρχει επαρκης διαθεσιμος χωρος αποθηκευσης.τι παιζει?

Εννοει τον εσωτερικο χωρο.

κατεβασε το app2sd απο εδω και μετακινησε τις εφαρμογες που σου επιτρεπει στην εξωτερικη μνημη.

παιδια σκεφτομαι να δοκιμασω ροοτ αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι?αν αξιζει ?πως γινεται?τι αλλαζει?

το root σε αφηνει να πειραξεις το κινητο σου με καποια απο τις πολλες εφαρμογες που υπαρχουν online.

επισης,σε αφηνει να εγκαταστησεις τροποποιημενη rom,για να φερεις το κινητο πιο πολυ στα μετρα σου.

κατεβασε το eroot και κανε root με απλα βηματα ( ειναι στα κινεζικα αλλα εχει ενα μεγαλο πληκτρο που λεει root ) . οταν τελειωσει,μπες και δες αν εχεις την εφαρμογη superuser.

Αν τη δεις,εισαι root,αλλιως ξαναπατα το κουμπι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...