Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια, με συγχωρειτε, αλλα αυτο περι κακης φωτεινοτητας του Νeo V που διαβαζω και ξανα διαβαζω... δηλαδη, εγω που απο τοτε που το πηρα το κινητο δεν εβαλα καμια εφαρμογη ακομα για την φωτεινοτητα, δεν το εχω ουτε root, ουτε τιποτα, και δεν εχω κανενα απολυτως θεμα με την φωτεινοτητα, εχω ματια νυχτεριδας??

αντιθετως μαλιστα, την φωτεινοτητα απο τοτε που το πηρα την εχω μαξ στο 60%. Σοβαρολογω, 100% ποτε. Μηπως ειναι, πως συνηθιζει ο καθενας?? Παντως , μην ακουω χαζα περι προβληματων φωτεινοτητας, δεν υπαρχει κανενα τετοιο θεμα, αλλο τωρα αν καποιος θελει το κινητο του να το χρησιμοποιει για φακο το βραδυ, πασο. Αλλα διαβεβαιω καθε παιδι που σκεφτεται να αγορασει το Neo V, να το κανει χωρις δευτερη σκεψη , δεν προκειται να το μετανιωσει in any case.

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά νομίζω πως το Neo V είναι πολύ καλύτερο από το ideos x5 PRO...Για το απλό δεν το συζητάω καν...Καλύτερη οθόνη' date=' πολύ καλύτερη κάμερα, ωραιότερο design, πιο καλός ήχος, hdmi out, επίσημη ICS(φοράει την 2.3 όταν το πάρεις, ενώ το άλλο την 2.2 νομίζω) κτλ...

Εγώ πάντως το έχω 2 μήνες και θεωρώ ότι τα 199€ που έδωσα άξιζαν όσο τίποτα άλλο που έχω αγοράσει...Πάντως αν θες να το αγοράσεις θα πρέπει να ψάξεις αρκετά γιατί όλα έχουν κάνει φτερά...! Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν λίγα κομμάτια... Πάντως η τιμή των 199€ είναι προσφορά και όταν η vodafone την καταργήσει θα πάει γύρω στα 280-290€....[/quote']

Για το hdmi out το έχω αναφέρει.Η οθόνη προτιμώ του x5 pro ως μεγαλύτερη παρά τα λίγα παραπάνω pixels που έχει το neo v.Στο design πάλι θεωρώ καλύτερο το x5 pro που τα πάντα είναι αφής ενώ στο neo v έχει και κανονικά κουμπιά.Κάμερα έχουν ακριβώς ίδιες ενώ ο ήχος είναι το ίδιο καλός και στα 2 κινητά με ένα καλό equalizer.Για την ics που λες κάποιος που ασχολείται με custom rom θα έχει ics στο x5 pro πριλ πάρει official το neo v αφού αναμένετε η cm9 σε λίγο καιρό που θα είναι ics.Αν κάποιος το θέλει απλά για να μιλάει και να στέλνει sms ας πάει στο neo v.Αν είναι ψαγμένος με overclock,kernels και custom roms πάει στο x5 pro.Και τα 2 είναι πολύ καλά κινητά και αξίζουν και το τελευταίο ευρό τους.Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2 πριν 2 μήνες τα είδα απο κοντά τα δούλεψα και προτίμησα το x5 pro λόγω των παραπάνων που είπα.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

ρε παιδια' date=' με συγχωρειτε, αλλα αυτο περι κακης φωτεινοτητας του Νeo V που διαβαζω και ξανα διαβαζω... δηλαδη, εγω που απο τοτε που το πηρα το κινητο δεν εβαλα καμια εφαρμογη ακομα για την φωτεινοτητα, δεν το εχω ουτε root, ουτε τιποτα, και δεν εχω κανενα απολυτως θεμα με την φωτεινοτητα, εχω ματια νυχτεριδας??

αντιθετως μαλιστα, την φωτεινοτητα απο τοτε που το πηρα την εχω μαξ στο 60%. Σοβαρολογω, 100% ποτε. Μηπως ειναι, πως συνηθιζει ο καθενας?? Παντως , μην ακουω χαζα περι προβληματων φωτεινοτητας, δεν υπαρχει κανενα τετοιο θεμα, αλλο τωρα αν καποιος θελει το κινητο του να το χρησιμοποιει για φακο το βραδυ, πασο. Αλλα διαβεβαιω καθε παιδι που σκεφτεται να αγορασει το Neo V, να το κανει χωρις δευτερη σκεψη , δεν προκειται να το μετανιωσει in any case.[/quote']

Η φωτεινότητα και σε μένα φάνηκε μια χαρά στο neo v όταν το είδα απο κοντά.Αλλά εγω πάντα προτιμώ την χαμηλή φωτεινότητα γιατί βαράει στα μάτια στο τέρμα.Στο x5 pro με τέρμα χαμηλή φωτεινότητα κ στο neo v με τέρμα υψηλή το x5 pro είναι πάλι πιο φωτεινό.Με το πρόγραμμα που λέω ανεβάζεις την default φωτεινότητα και στο full είναι όπως στο x5pro.

Δημοσ.

king σεβομαι απολυτα οσα γραφεις, γιατι φαινεται ξεκαθαρα οτι εισαι αντικειμενικοτατος. Και συμφωνω οτι το x5 pro ξεπερναει το Neo V μονο αν "πειραχτει", οπως το κανες και εσυ, οποτε ειναι καθαρα στην διακριτικη ευχερεια του καθενος. Γιατι , κατα τ αλλα, αν τα παρουμε σαν 2 παρθενα κινητα διπλα διπλα, το Neo V ειναι κανα 2 βηματακια μπροστα στα σιγουρα.

Η οθονη, ειναι κ αυτη υποκειμενικη. Προσωπικα, προτιμω και σ αυτο τον τομεα του Neo, γιατι το κινητακι ειναι και διακριτικο, οχι κανενα αγγουρι, οποτε βρισκω το μεγεθος της οθονης ιδανικο για μενα. Μεγαλα + το xLoud, Bravia Engine, επισημες αναβαθμισεις, καμερες μπρος πισω, κτλ κτλ, μην τα ξανα λεμε, το κινητακι ειναι κομμενο και ραμενο να εχει τα παντα και να συμφερει, δε χρειαζεται καν πειραγμα κατ εμε. ακομα και τα ελαχιστα κουμπια του, εμενα μου αρεσουν. :P

Αυτο που ειπες για την οθονη και τη φωτεινοτητα, παλι συμφωνω απολυτα. :)στο τερμα χτυπαει καπως, αν δεν ειναι βραδυ, προσωπικα. Ασε που εξοικονομεις και μπαταρια. Για να λες, οτι το x5 εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα, σε πιστευω, αλλα αν σκεφτεις οτι εχω στο Neo φωτεινοτητα 60%, ουδολως με απασχολει :)

και τα 2, τιμιοτατα κινητα, και με το παραπανω. κορυφαια στα 200 ευρω. Αλλα ενα + μπροστα το Neo, επειδη δε χρειαζεται πειραγμα :P και ειναι και πολυ πιο στυλατο ρε αδερφε :) xaxa

Δημοσ.
king σεβομαι απολυτα οσα γραφεις' date=' γιατι φαινεται ξεκαθαρα οτι εισαι αντικειμενικοτατος. Και συμφωνω οτι το x5 pro ξεπερναει το Neo V μονο αν "πειραχτει", οπως το κανες και εσυ, οποτε ειναι καθαρα στην διακριτικη ευχερεια του καθενος. Γιατι , κατα τ αλλα, αν τα παρουμε σαν 2 παρθενα κινητα διπλα διπλα, το Neo V ειναι κανα 2 βηματακια μπροστα στα σιγουρα.

Η οθονη, ειναι κ αυτη υποκειμενικη. Προσωπικα, προτιμω και σ αυτο τον τομεα του Neo, γιατι το κινητακι ειναι και διακριτικο, οχι κανενα αγγουρι, οποτε βρισκω το μεγεθος της οθονης ιδανικο για μενα. Μεγαλα + το xLoud, Bravia Engine, επισημες αναβαθμισεις, καμερες μπρος πισω, κτλ κτλ, μην τα ξανα λεμε, το κινητακι ειναι κομμενο και ραμενο να εχει τα παντα και να συμφερει, δε χρειαζεται καν πειραγμα κατ εμε.

Αυτο που ειπες για την οθονη και τη φωτεινοτητα, παλι συμφωνω απολυτα. :)στο τερμα χτυπαει καπως, αν δεν ειναι βραδυ, προσωπικα. Ασε που εξοικονομεις και μπαταρια. Για να λες, οτι το x5 εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα, σε πιστευω, αλλα αν σκεφτεις οτι εχω στο Neo φωτεινοτητα 60%, ουδολως με απασχολει :)

και τα 2, τιμιοτατα κινητα, και με το παραπανω. κορυφαια στα 200 ευρω. Αλλα ενα + μπροστα το Neo, επειδη δε χρειαζεται πειραγμα :P και ειναι και πολυ πιο στυλατο ρε αδερφε :) xaxa[/quote']

Στα λόγια μου έρχεσε φίλε μου.Αν δεν ασχοληθείς με root και custom roms και ένα σωρό άλλα πειράγματα το neo v είναι μια χαρά και vfm στα 199 εννοείται.Αν είσαι ψαγμένος και κάνεις πολλά παραπάνω σε ενα κινητό όπως εγώ και άλλοι geeks πας σε x5pro με την πολύ καλή υποστήριξη απο τους devs του xda.Bravia engine και καλό ήχο,κάμερα γίνετε να έχεις με custom rom στο x5.Στο στυλ θα μαλώσουμε τα πλήκτρα του neo v ακούγονται πολύ.Άλλη φάση τα πάντα αφής trust me. :)

Δημοσ.

Πηρα και εγω το κινητακι τουμπανο μια χαρα ολα... Μεχρι σημερα το πρωι, που πηγα να στειλω μυνημα(Οχι για πρωτη φορα)

Γραφω ωραια και καλα το μυνημα και οταν παταω αποστολη μου βγαζει Αδυνατη η αποστολη! Στην αρχη νομιζα οτι δεν εχω σημα αλλα ηταν τερμα.. Δεν ειναι θεμα καρτας γιατι δεν μπορω να στειλω ουτε καν στο 1313 που ειναι δωρεαν... Εχω δοκιμασει Reboot w/o SIM, να αλλαξω στο δικτυο 2G,να βαλω λειτουργεια πτησης και ξανα πισω μηπως ηταν προβλημα εποικοινωνιας αλλα παλι τιποτα... Εντωμεταξυ εμενα μου ερχονται κανονικα τα μυνηματα απο αλλους..

Υ.Γ Εχω Cosmote

Εχουμε καμια λυση για αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Εχουμε καμια λυση για αυτο το προβλημα?

φιλε γιατι δεν το γυριζεις πισω , απο τη στιγμη που ειναι ελαττωματικο, να στο επιδιορθωσουν, η να σου δωσουν αλλο?

Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα.. Δεν ειναι προβληματικο!!! Με αλλη σιμ λειτουργει κανονικοτατα... και δεν εχω κανει φραγη... Τι αλλο μπορει να φταιει?

Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα.. Δεν ειναι προβληματικο!!! Με αλλη σιμ λειτουργει κανονικοτατα... και δεν εχω κανει φραγη... Τι αλλο μπορει να φταιει?

δηλαδη δοκιμασες και με αλλη σιμ της ιδιας εταιριας και εστελνε κανονικα?? τοτε ισως φταιει η σιμ σου? τι να πω. μηπως να δοκιμαζες να πας σε ενα καταστημα της εταιριας σου και να ζητησεις αλλη σιμ με μεταφορα του νουμερου σου, λογω φθορας της παλιας?? δε ξερω, ιδεες πεταω.

Δημοσ.
παιδιά εχω μπερδευτεί' date='να το δωσω το x5(απλο)και να παω για νεο Vή Χ5προ;[/quote']

Απο τα όσα είπαμε παραπάνω αν είσαι απο αυτούς που απλά θέλουν ενα κινητό καλό χωρίς να το πειράξεις να μπλέξεις με root,custom roms,OC,kernels και άλλα τέτοια πάνε στο neo v.Αν είσαι πιο ψαγμένος το x5pro είναι μονόδρομος στα 199.

Δημοσ.

αρα ξεκλειδώνει και το νεο V,οπότε να επιλέξω αυτο;

Σαν οθονη και καμερα ποιο υπερέχει;

Στο u8800 στο φως,η οθονη γίνεται πολυ σκοτεινή,ισχύει το ιδιο και για το νεο V;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...