nikomania-- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σου πρότεινα αυτήν Είναι πολύ γρήγορη και αρκετά stable. Το μόνο αρνητικό της είναι ότι τελειώνει την μπαταρία πολύ γρήγορα ειδικά αν χρησιμοποιείς και τα data σου και ότι δεν έχει ραδιόφωνο! Γενικά πάντως όλες οι JB είναι σε πειραματικό στάδιο οπότε δύσκολα θα βρεις το τέλειο Jb για την συσκευή μας!
Kalamaris_95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχει ραδιο;;;;; Κακο αυτο... Τεσπα θα περιμενω να βγει καμια ποιο καλη... Καποια ρομ με ics ελαφρια παλι;
nikomania-- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω στην CM10.2 υπάρχει ή θα υπάρξει ένα πειραματικό ράδιο αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Το ρομ είναι πάρα πολύ καλά, το πρόβλημα είναι τα Kernel το οποία είναι εξολοκλήρου φτιαγμένα από Devs από το XDΑ και όχι από σόνυ γι αυτό και δεν είναι τόσο σταθερά. Αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ Ultimate HD 5 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Για ICS ρομ δεν περίμενα τόσο καλές αποδόσεις, ειδικά σε θέμα RAM.
arkouda_kafe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρετε κάποια καλή ελαφριά ρομ jelly bean( να μην τρώει πολύ ραμ για να παιζω κανα παιχνιδακι)<br><br> http://www.adslgr.com/forum/threads/567821-Sony-Xperia-Neo-V/page180 (post #2694) Στην επόμενη σελίδα λένε και πως την εγκαθιστάς. Ταχύτατη, μπαταρία με πολύ ελαφριά χρήση έως και 4 μέρες, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής 1.5 μήνα που την έχω. (έχει fm και overclock tool). Δεν έχει 720p video, νομίζω όλες οι jb δεν έχουν.
nikomania-- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.adslgr.com/forum/threads/567821-Sony-Xperia-Neo-V/page180 (post #2694) Στην επόμενη σελίδα λένε και πως την εγκαθιστάς. Ταχύτατη, μπαταρία με πολύ ελαφριά χρήση έως και 4 μέρες, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής 1.5 μήνα που την έχω. (έχει fm και overclock tool). Δεν έχει 720p video, νομίζω όλες οι jb δεν έχουν. Μπα όχι, σχεδόν όλες έχουν 720p αλλά επειδή τρώει RAM το 720 κυκλοφορεί να πρόσθετο. Ένας έλληνας το έφτιαξε κιόλας. Μία απορία. Επειδή έχω σπάσει το πίσω καπάκι του κινητό, που μπορώ να βρω "προσόψεις" για το κινητό? (μπροστα-πισω)
andrikakis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 εχω αγορασει αυτη την μπαταρια http://www.amazon.de/gp/product/B00CZ70L64/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 και ενω εχω κανει calibration πεφτει 1% καθε ενα λεπτο περιπου!!! Και μερικες φορες οταν ειναι στα 15% πηγαινει 0% και κλεινει! Νομιζω οτι την εχω φορτισει κανονικα! Τι να κανω :/
nikomania-- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τι ρομ έχει το κινητό σου? Και εμένα μου το κάνει αυτό αλλά αν το κλείσω και το ανοίξω ξανα έχω μπαταρία, αρκεί να μην ανοιξω τα δεδομένα.
andrikakis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 εχω περασμενη την ic pureness αλλα δεν φταιει αυτο... Η παλια μου μπαταρια μια χαρα κραταει (οσο δλδ μια μπαταρια 2 χρονων.) και οχι.... οποτε το ανοιξω ξανα κλεινει..... :/ μπορω να κανω τπτ αλλο για να ελεγξω αν ειναι χαλασμενη η απλα θελει καλιμπραρισμα;
nikomania-- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να δοκιμάσεις την μπαταρία και σε κάποιο άλλο xperia και να δεις πόσο αντέχει η μπαταρία και εκεί!
BloodDonor89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα ένα usb on the go. Ενώ αναγνωρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο. Ενώ δίνει κανονικά το ρεύμα που χρειάζεται το usb stick δεν το αναγνωρίζει. Δοκιμάζω με το usb helper και όταν πατάω mount μου λέει ότι δεν βρέθηκαν δίσκοι. Τι πρέπει να κάνω; Έχω την Rom Xperia ultimate και kernel lupus v8 Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Kalamaris_95 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια πως μπορω να ξαναγυρισω σε μια στοκ ρομ;;;; Ειμαι σε καστομ τρ αλλα εχει πολλα προβληματα τρ τελευταια και θελω να γυρισω σε στοκ οπωσδηποτε. Kατα προτιμιση σε 2.3.4 η 4.0.4 γιατι στα αλλα θα εχει πολυ λαγκ...
nikomania-- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Γιατί πιστεύεις ότι η στοκ θα είναι καλύτερη? Απλό δοκίμασε μία καλύτερη custom. Τώρα αν τελικά γυρίσει σε στοκ βάλω 2,3,4, πολύ ελαφρύ και σταθερή έκδοση. Για να την περασεις μία στοκ είναι λες και περνάς custom, την φλασάρεις μέσω cwm.
Marat72 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά θέλω να συνδέσω το neo v με ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι (set wired) Υπάρχει τρόπος?
Kalamaris_95 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 <p>Γιατί πιστεύεις ότι η στοκ θα είναι καλύτερη? Απλό δοκίμασε μία καλύτερη custom. Τώρα αν τελικά γυρίσει σε στοκ βάλω 2,3,4, πολύ ελαφρύ και σταθερή έκδοση. Για να την περασεις μία στοκ είναι λες και περνάς custom, την φλασάρεις μέσω cwm.</p> MΑ αυτό ειναι το θέμα φίλε. Το cwm δεν λειτουργεί με την καμία... Χθες ανοιγοκλοισα το κινητό κάπου στις 40 φορές... Δεν δούλεψε καμία... Sent from my MT11i using Insomnia
nikomania-- Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Κατέβασε από το playstore to "XParts" και θα είσαι μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα