nem52 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 παιδια ερωτηση.. η μπαταρια του neo v ειναι στο 1amp αλλα υπαρχουν καποιες εξωτερικες μπαταριες που εχουν εξοδους usb με 5v και 2amps.. αν το συνδεσω εκει το κινητο.. θα καει, ή θα φορτισει πιο γρηγορα? δηλαδη εχει μεσα το κινητο προστασια?
savvinio82 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 ΘΕΕ μου τι εκνευριστικο να τελειωνει τσακ πατ η εσωτερικη μνημη και να μη μπορεις να εγκαταστησεις τιποτα πια... , δε με λετ μνημη sd 32 gb λετε να επιβαρυνει το κινητο εστω και ελαχιστως κατηλλημενη?
seskou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Στην κατηγορία mobile software πιο πάνω έχει ένα θέμα για μεταφορά εφαρμογών με το link2sd.είναι από κινητό και γι αυτό δεν μπορώ τώρα να δώσω ακριβώς το λινκ.ρίξε μια ματιά και θα πάθεις πλάκα πόσο χώρο εξοικονομείς.μην σε μπερδεύει που λέει ότι κάνει για την 2.1 ισχύει για όλες τις εκδόσεις.
andrikakis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Στην κατηγορία mobile software πιο πάνω έχει ένα θέμα για μεταφορά εφαρμογών με το link2sd.είναι από κινητό και γι αυτό δεν μπορώ τώρα να δώσω ακριβώς το λινκ.ρίξε μια ματιά και θα πάθεις πλάκα πόσο χώρο εξοικονομείς.μην σε μπερδεύει που λέει ότι κάνει για την 2.1 ισχύει για όλες τις εκδόσεις.Με έσωσες!!!Πρώτη φορά έχω 150+ ελεύθερο χώρο στο κινητό! Και έχω την αίσθηση ότι είναι ελαφρός πιο γρήγορο!
Crystallization Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μου έχει βγει εδώ και καιρό ένα Wireless System Update από 4.1.Β.0.431 σε 4.1.Β.0.587 !Βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ με το κινητό και έχω κάποιες ερωτήσεις. Αν κάνω το System Update υπάρχει περίπτωση να μου κάνει unroot το τηλέφωνο; Θα βγει ποτέ κάποια Android version 4.1+ για το Neo V; Υπάρχει κάποια πρόταση για Custom ROM και Kernel που να αξίζει την αλλαγή χωρίς να χάνεις το 720p κλπ; Αυτή την στιγμή είμαι με Android v. 4.0.4 | Kernel 2.6.32.9-perf | rootedΕυχαριστώ
arkouda_kafe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Tοσοι πολλοι το εχουν το Neo V, που εχει Pinned section εδω; Δεν το ηξερα, αν και μεχρι την προηγουμενη βδομαδα το ειχα στην κατοχη μου, τωρα ειμαι σε αναμονη κινεζικου. Anyway, η καλυτερη JB rom ειναι η KangXperia (AOKP) Οποιον δεν τον νοιαζει το 720p και το HDMI, την βαζει και χαιρεται το τηλεφωνο του. Την έχω περασμένη ένα 20ημερο τώρα με kernel fusion 4.4, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η αναβάθμιση έγινε από gb 2.3.4. Είναι η πρώτη custom που βάζω και μάλλον θα την κρατήσω αρκετά
Sog96Ch Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αμα θες κανε την αναβαθμιση αλλα μετα βαλε Custom ROM απο το xda μην το αφησεις με την ICS γιατι θα σερνεται η συσκευη αλλα με custom Rom+Kernel θα πεταει! custom Rom+Kernel ποιες προτεινεις?
web_assasin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παλιοπαιδα.Εχω περασμενη την Ultimate HD στο NeoV μου,αλλα θελω να του κανω μια επαναφορα με το seus.Θα επιστρεψει στην αρχικη Rom η θα μεινει η HD?Εκανα επαναφορα ρυθμισεων απο το κινητο,αλλα το βλεπω και ψιλοκολλαει και θελω να δοκιμασω το seus.
bikey77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παλιοπαιδα. Εχω περασμενη την Ultimate HD στο NeoV μου,αλλα θελω να του κανω μια επαναφορα με το seus. Θα επιστρεψει στην αρχικη Rom η θα μεινει η HD? Εκανα επαναφορα ρυθμισεων απο το κινητο,αλλα το βλεπω και ψιλοκολλαει και θελω να δοκιμασω το seus. Τι kernel έχεις περάσει; Μπορείς να μοιραστείς εντυπώσεις από την UHD?
BloodDonor89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω να αγορασω αυτα τα δυο:http://viewitem.eim.ebay.g...013232712/itemhttp://viewitem.eim.ebay.g...697910873/itemθα δουλευουν με το κινητο;
mary Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το πρώτο ναι, το δευτερο δε καταλαβα τι είναι...
BloodDonor89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) <p>Το πρώτο ναι, το δευτερο δε καταλαβα τι είναι...</p> USb on the go. Για την σύνδεση usb stick. Οποίος ξέρει ας μου πει αν κάνει. EDIT: Τελικα αγορασα Site: http://www.ebay.com/itm/370858261399?var=640107354709&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649">αυτο , ελπιζω να δουλευει με το Neo V. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2013 από BloodDonor89
Kalamaris_95 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια καλησπέρα. Επειδή ειμαι και εγω κάτοχος του συγκεκριμενου κινητού έχω μια ερωτηση. Μπορει κάποιος να μου πει μια custom Rom που να υποστηρίζει overclock? Sent from my MT11i using Insomnia
nikomania-- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια καλησπέρα. Επειδή ειμαι και εγω κάτοχος του συγκεκριμενου κινητού έχω μια ερωτηση. Μπορει κάποιος να μου πει μια custom Rom που να υποστηρίζει overclock? Sent from my MT11i using Insomnia Με μία λέξη...Όλα!! Και λέω όλα γιατί το overclocking δεν έχει καμία σχέση με την ρομ αλλά με το κέρνελ. Για τι ρομ ενδιαφέρεσαι? Ice cream ή Jelly Bean?
Kalamaris_95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω την jelly bean να βάλω# custom Rom). Έχω την ice cream Pyrenees τωρα η οποία παρόλο που εχει overclock tool δεν μπορει να χιονίσει την συσκευή παραπάνω από οτι ειναι τωρα... <br> Τεσπα αφήστε το θέμα γτ από οτι βλέπω μάλλον θα μου εκραγεί στα χέρια...<br> Άλλο ερώτημα. Ξέρετε κάποια καλή ελαφριά ρομ jelly bean( να μην τρώει πολύ ραμ για να παιζω κανα παιχνιδακι)<br><br> Sent from my MT11i using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα