nimorio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 To smartwatch της sony είναι με το xperia νέο v ?
nem52 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Οποιος έχει neo v πρέπει οπωσδήποτε να βάλει Rom την ultimate hd. Το κινητό πετάει. Για kernel έβαλα τον suave. Το κινητό είναι oc στα 1,6GHZ... Εργαλείο το Xperia μας ταΐζουν σανό οι εταιρείες. Να νε καλά το xda Φιλε μου ψαχνομαι καιρο τωρα αλλα δεν εχω βγαλει ακρη... να σε ρωτησω δυο πραγματα μπας και με βοηθησεις. εννοειται εχω το κινητακι αυτο ετσι.. μετα απο πολυ καιρο καταφερα να το κανω ροοτ για αρχη.. μου κολλουσε γενικα οταν περνουσα πολλα apps και θελω να το μονταρω.. αυτα που εχω δει αλλα δεν καταλαβαινω ειναι τα εξης.. τι διαφορα εχει το kernel απο την ρομ??? μπορω να βαλω διαφορετικα? επισης τι εχει να κανει το recovery? στο οποιο μπαινεις πατωντας συνδιασμο κουμπιων οταν ειναι κλειστο? πραγματικα εχω διαβασει τοσα πολλα ονλινε που εχω μπερδευτει.. μπορεις να με βοηθησεις με απλα λογια για να το κανω και εγω λιγο πιο γρηγορο?
bikey77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Έχω κι εγώ πρόβλημα με τη μπαταρία μου, αδειάζει πολύ γρήγορα και μάλιστα προς το τέλος, δηλ μετά το 30% πέφτει ξαφνικά στο 15% και μετά στο 1% και σβήνει. Αγόρασα καινούργια μπαταρία από eBay, τη φορτίζω πλήρως, μέσα σε λίγες ώρες και χωρίς χρήση πέφτει στο 80% και το πρωί, σε 15 ώρες από την πλήρη φόρτιση, το κινητό έσβησε. Κατά την πρώτη πλήρη φόρτιση κατέβασα και ένα app για battery calibration για να μη μπερδευτεί το κινητό και νομίζει ότι έχω ακόμα την παλιά μπαταρία. Παρ όλα αυτά, το θέμα εξακολουθεί. Τι λύση υπάρχει;
nikchris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Tοσοι πολλοι το εχουν το Neo V, που εχει Pinned section εδω; Δεν το ηξερα, αν και μεχρι την προηγουμενη βδομαδα το ειχα στην κατοχη μου, τωρα ειμαι σε αναμονη κινεζικου. Anyway, η καλυτερη JB rom ειναι η KangXperia (AOKP) Οποιον δεν τον νοιαζει το 720p και το HDMI, την βαζει και χαιρεται το τηλεφωνο του. 3
nem52 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Tοσοι πολλοι το εχουν το Neo V, που εχει Pinned section εδω; Δεν το ηξερα, αν και μεχρι την προηγουμενη βδομαδα το ειχα στην κατοχη μου, τωρα ειμαι σε αναμονη κινεζικου. Anyway, η καλυτερη JB rom ειναι η KangXperia (AOKP) Οποιον δεν τον νοιαζει το 720p και το HDMI, την βαζει και χαιρεται το τηλεφωνο του. Αλλες προτασεις??
bikey77 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τελευταία το κινητό μου κολλάει ΠΟΛΥ, τις περισσότερες φορές σε πολύ απλά πράγματα. Θέλω να περάσω μια αξιόπιστη ROM ελαφριά και χωρίς κολλήματα. Παρακαλώ τις προτάσεις σας. Sent from my Xperia Neo V using Insomnia
nikchris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τελευταία το κινητό μου κολλάει ΠΟΛΥ, τις περισσότερες φορές σε πολύ απλά πράγματα. Θέλω να περάσω μια αξιόπιστη ROM ελαφριά και χωρίς κολλήματα. Παρακαλώ τις προτάσεις σας. Sent from my Xperia Neo V using Insomnia 2 post πανω απο το δικο σου.
giannisv6 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ρε παίδες εγω εχω την 2.3.4 και έχω μπερδευτεί με τις αναβαθμίσεις... Υπάρχουν τώρα διαθέσιμες η 2.3.7(6?) και η 4 ice scream sandwich ? Συμφωνά με το pc companion εχω την 4.0.A.0.42 , και η νεα έκδοση είναι η 4.1.B.0.587 . Το μεγάλο ερώτημα: είναι καλύτερη η 4.0 σε αυτο το κινητο, αξίζει να την κάνω η θα γίνει ακόμα πιο αργό ? Για την 4.0 ... : "Οι απαιτήσεις υλικού του Android 4.0 είναι περισσότερες σε σχέση με προηγούμενες ενημερώσεις λογισμικού και για αυτόν το λόγο, ενδέχεται να επηρεαστεί η απόδοση του κινητού σας." Συμβαίνει όντως ?
nikchris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Nαι. Αν δεν εχεις καποιο θεμα με αυτη που εχεις, αστην αναβαθμιση. 1
giannisv6 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Nαι. Αν δεν εχεις καποιο θεμα με αυτη που εχεις, αστην αναβάθμιση.Δεν εχω μεγάλο πρόβλημα απλά το κολλάει για 5-10 δευτερόλεπτα οταν βγαίνω απο κάποιες εφαρμογές και επίσης στέλνω photo στο pc με bluetooth και το κινητό δεν κάνει τίποτα απολύτως... Η 4 θα το κάνει πιο αργό, τι λέτε όσοι την κάνατε την αναβάθμιση ?
Alejandro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μην κάνεις την αναβάθμιση για κανένα λόγο. Εγώ έτρεχα μετά να μου κάνουν downgrade. 1
giannisv6 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μην κάνεις την αναβάθμιση για κανένα λόγο. Εγώ έτρεχα μετά να μου κάνουν downgrade. Οκ. Μπορώ να κάνω κάτι σαν το format Που κάνουμε στο pc, ώστε να είναι σαν καινούργιο απο πλευράς software ?
Alejandro Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Οκ. Μπορώ να κάνω κάτι σαν το format Που κάνουμε στο pc, ώστε να είναι σαν καινούργιο απο πλευράς software ? Ναι, πας "Ρυθμίσεις", "Απόρρητο" και εκεί έχει επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και επαναφορά ρυθμίσεων. Διάβασε προσεκτικά τι κάνει το καθένα, για να μη βρίζεις μετά!
christs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Συμφωνω στο να μεινεις ως ειναι, αν εισαι ικανοποιημενος με την ως τωρα κατασταση. Δε θα κερδισεις κατι ιδιαιτερο με την αναβαθμιση, και το κινητο θα βαρυνει, αν μεινεις με την official rom.
GRG13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αμα θες κανε την αναβαθμιση αλλα μετα βαλε Custom ROM απο το xda μην το αφησεις με την ICS γιατι θα σερνεται η συσκευη αλλα με custom Rom+Kernel θα πεταει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα