xman249 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 το κινητάκι είναι αρκετά καλό, το έχω από τον μάρτη του 2012 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. το μειονεκτικό είναι η εσωτερική μνήμη... αν και τώρα πρόσφατα από άλλο ποστ μέλους βρήκα μια λύση για εξοικονόμηση ρίχτε ένα βλέφαρο εδώ δούλεψε κανονικά σε μένα Site: http://www.insomnia.gr/topic/479700-android-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-apps-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-sd/">ποστ μελους 1
antonl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Όποιος είναι root, μπορεί να μετακινήσει apk αρχεία απ το /data/app στο /system/app για να εξοικονομήσει χώρο (μετά θέλει reboot για να παίξουν οι εφαρμογές που μετακινήσατε). Το κάνω πάνω από χρόνο τώρα χωρίς πρόβλημα αλλά do it at your own risk. Την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και το titanium backup ή αντίστοιχες εφαρμογές.
lefkes Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Άσχετο? Αποφύγετε τα sony η εγγύηση ειναι της πλάκας τώρα πια.(Παλιότερα ήταν super) Πήγαμε στο Πλαίσιο το sony xperia mini που αγοράσαμε πέρυσι γιατί έπαψε ξαφνικά να ανοίγει από εκεί το έστειλαν sto service hellas .Μας τηλεφώνησαν λοιπόν σήμερα για να μας πουν οτι εσωτερικά έχει σπάσει η πλακέτα. Δεν αναγνωρίζετε η ζημιά στην εγγύηση!!!!!!! Θεωρούν μάλλον οτι το ανοίξαμε? νομίζω φαίνεται αυτό, θεωρούν κακή χρήση? εξωτερικά το κινητό δεν έχει τίποτα!!Μας νομίζουν βλάκες, μας ζητάνε για αντικαταστάση 120ε + φπα και αν πούμε οχι μας χρεώνουν 18ε για τον ελενχο . Εκεί που μας χρωστούσαν θα μας πάρουν και το βόδι. Αλητεία σε όλο της το μεγαλείο μοιάζει δε νομίζετε?
nik1234 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Απίστευτο κινητό .....Έχει Οθόνη αφής TFT 3,7" 854 x 480 pixel, ανθεκτική στις γρατζουνιές και είναι στα σχέδια μου να το αποκτήσω .
mary Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Φιλε Νικ1234 εχει αποσυρθει εδω απο την ελληνικη αγορά εδω και καιρο το κινητο
antonl Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ήταν μια χαρά κινητό για τα χρήματα που ζητούσε στην εποχή του αλλά να το πάρεις τώρα; Για αρχή, πού θα το βρεις καινούργιο;
nik1234 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Φιλε Νικ1234 εχει αποσυρθει εδω απο την ελληνικη αγορά εδω και καιρο το κινητοThanks δεν το ήξερα . Να σου πω βλέπω πολλά στα forums....όμως είδα ότι τον Ιούνιο ανάμενεται το νέο sony xperia zr που έχει πολύ καλό design , φωτεινότητα οθόνης και ακλή κάμερα και το πιο ωραίο είναι θα αντέχει κάτω από 1.5 μέτρο μέσα στο νερό για 30 λεπτά .... Και θα είναι στα σχέδια μου για αλλαγή κινητού ...
Alejandro Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Thanks δεν το ήξερα . Να σου πω βλέπω πολλά στα forums....όμως είδα ότι τον Ιούνιο ανάμενεται το νέο sony xperia zr που έχει πολύ καλό design , φωτεινότητα οθόνης και ακλή κάμερα και το πιο ωραίο είναι θα αντέχει κάτω από 1.5 μέτρο μέσα στο νερό για 30 λεπτά .... Και θα είναι στα σχέδια μου για αλλαγή κινητού ... Το ZR δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, θα πρέπει να το φέρεις από εξωτερικό. http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-sp-may-june-greece-2528/ δεύτερη παράγραφος, τελευταία πρόταση.
nik1234 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 thanks και πάλι . Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ πτώση της τιμής στο xperia z σε σκρουτζ και στα 479,95 θεώρω value for money γτ είναι εργαλείο και είναι και αδιάβροχο
Mamra Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Οποιος έχει neo v πρέπει οπωσδήποτε να βάλει Rom την ultimate hd. Το κινητό πετάει. Για kernel έβαλα τον suave. Το κινητό είναι oc στα 1,6GHZ... Εργαλείο το Xperia μας ταΐζουν σανό οι εταιρείες. Να νε καλά το xda
gridinio Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Οποιος έχει neo v πρέπει οπωσδήποτε να βάλει Rom την ultimate hd. Το κινητό πετάει. Για kernel έβαλα τον suave. Το κινητό είναι oc στα 1,6GHZ... Εργαλείο το Xperia μας ταΐζουν σανό οι εταιρείες. Να νε καλά το xda Άμα είχες το xperia z θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα .... Είδα το κινητό από ενα φίλο χθες το βράδυ που είχαμε πάει για ουισκάκια και πραγματικά ήταν πολύ καλό . Και η τιμή του είναι πολύ καλή συγκριτικά με όλα τα αλλά κινητά στην κατηγορία του
Mamra Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Άμα είχες το xperia z θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα .... Είδα το κινητό από ενα φίλο χθες το βράδυ που είχαμε πάει για ουισκάκια και πραγματικά ήταν πολύ καλό . Και η τιμή του είναι πολύ καλή συγκριτικά με όλα τα αλλά κινητά στην κατηγορία του Ε καλα το Ζ ειναι μεγαθηριο .....
Marat72 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Aγαπητοι φιλοι Εχω ενα θεμα με το neo v , εχω επιλεξει στις ρυθμισεις Δικτυα κινητης τηλεφωνιας "μονο gsm" .Σε καθε επανεκκινηση ομως η επιλογη επιστρεφει παντα σε "Dcma" . Τι πρεπει να κανω? Επισης τι ιδιο προβλημα και με το πληκτρολογιο , ενω επιλεγω το swype , μετα απο επανεκκινηση επιστεφει στο μαμισιο
MaXmaD Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Οποιος έχει neo v πρέπει οπωσδήποτε να βάλει Rom την ultimate hd. Το κινητό πετάει. Για kernel έβαλα τον suave. Το κινητό είναι oc στα 1,6GHZ... Εργαλείο το Xperia μας ταΐζουν σανό οι εταιρείες. Να νε καλά το xda για την ultimate hd λεγεται οτι ειναι η καλυτερη rom που μπορεις να βαλεις... για τον kernel δεν γνωριζω... στα 1.6 που το εχεις ειναι σταθερο? ζεσταινεται καθολου?
menios97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 για την ultimate hd λεγεται οτι ειναι η καλυτερη rom που μπορεις να βαλεις... για τον kernel δεν γνωριζω... στα 1.6 που το εχεις ειναι σταθερο? ζεσταινεται καθολου? με fusion kernel 4.1 και cyanogen οταν το ειχα το ειχα κανει oc στα 2.00 ghz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα