arxaggelos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Παιιδιά πώς σας φαίνεται αυτή η κάρτα microSD για το Neo V; Αξίζει;
christs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Παιιδιά πώς σας φαίνεται αυτή η κάρτα microSD για το Neo V; Αξίζει;φιλε, την εριξα ενα βλεφαρο, μια χαρα μου φανηκε. Απο αποψη τιμης, ενταξει δεν ειναι και στο χαμηλοτερο επιπεδο, λιγο κατω απ το average ειναι, (εννοω στο ιστορικο τιμης του) http://uk.camelcamelcamel.com/Sandisk-Ultra-Class-Micro-Adapter/product/B007JTKKOG Κατα τ αλλα, εγω που εχω την samsung tην class 6 , ειμαι μια χαρα, αρα αυτη που παρουσιαζεται ως class 10, και με τοσο καλες κριτικες και βαθμολογιες, πιστευω θα καλυψει τη συσκευη σας. Go ahead.
arsenal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 εχω εδω και εναν χρονο το κινητο ωστοσο αυτο που εινια πραγματικα εκνευριστικό ειναι οτι η μνήμη τηλεφώνου γεμιζει υπερβολικά ευκολα..Ουτε ενα update δεν μπορω να κανω τωρα στην εφαρμογη του facebook Kαι κατι αλλο επειδη ενδιαφέρομαι να κανω downgrade στην 2.3 μπορω να σωσω χωρις ρουτ μερικα saves απο τα παιχνιδια?
Alejandro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 εχω εδω και εναν χρονο το κινητο ωστοσο αυτο που εινια πραγματικα εκνευριστικό ειναι οτι η μνήμη τηλεφώνου γεμιζει υπερβολικά ευκολα..Ουτε ενα update δεν μπορω να κανω τωρα στην εφαρμογη του facebook Kαι κατι αλλο επειδη ενδιαφέρομαι να κανω downgrade στην 2.3 μπορω να σωσω χωρις ρουτ μερικα saves απο τα παιχνιδια? Με έναν file manager (Astro π.χ.) βρίσκεις τα saves στην κάρτα και τα κρατάς. Βέβαια απ' ότι θυμάμαι αν κάνεις downgrade δεν επηρεάζονται τα αρχεία της κάρτας μνήμης.
arsenal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 εισαι σιγουρος οτι δεν επηρεαζονται?θελω να σωσω το smurf village πιο πολύ
Alejandro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 εισαι σιγουρος οτι δεν επηρεαζονται?θελω να σωσω το smurf village πιο πολύ Δεν είμαι 100% σίγουρος... Κάνε ένα copy τα περιεχόμενα της κάρτας στον υπολογιστή σου να είσαι καλυμμένος.
arsenal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Κατι αλλο αυτα τα ακουστικα θα κανουν στο xperia neo v? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006826
nem52 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κατι αλλο αυτα τα ακουστικα θα κανουν στο xperia neo v? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006826 οχι φιλε μου δεν κανουν... εχουν αλλο βυσμα.. ειδα οτι ηταν σε προσφορα τα ζαχαρωσα και εγω αλλα δεν..
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλά ακουστικά για το Neo V και ολα τα Xperia 2011 είναι αυτά: με τελικη τιμη 11€ και παραλαβη απο ACS http://www.omnistore.gr/product_info.php?products_id=973&ref=bestprice.gr Τα χρησιμοποιησα 6 μηνες και δεν ειχα κανεναν προβλημα...Ηταν τέλεια! Τωρα τα ακουστικά τα έχει ένας φίλος μου μαζί με το κινητό αφου το πουλησα και εχουν 9 μηνες λειτουργιας... Επισης και αυτα τα ακουστικα εχω ακουσει πως ειναι καλα αν θελετε να διαθεσετε κατι παραπανω... http://www.omnistore.gr/product_info.php?products_id=1620&ref=bestprice.gr Εγώ πάντως σας προτείνω τα πρώτα,καθως δεν ζουμε σε εποχη για σπαταλες! 1
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το έχω ένα χρόνο και κάτι αλλά με κούρασε ... δεν μπορώ να κάνω μια αναβάθμιση το Facebook, δεν κατάφερα να καταλάβω γιατί δεν βελτιώθηκε η κατάσταση της μνήμης με την κάρτα μνήμης που του έβαλα, γενικά δεν μπορώ να κάνω όλα όσα θα ήθελα. Επίσης τον τελευταίο μήνα η μπαταρία του πέφτει πολύ γρήγορα, λίγες ώρες με μέτρια χρήση κυρίως σε πλοήγηση ... χάλι μαύρο( Βέβαια, για να πω την αλήθεια, του έβγαλα την ψυχή ένα χρόνο τώρα, ταινίες είδα, πλοήγηση με τις ώρες έκανα, το ξεπάτωσα! Πάμε γι΄άλλα!
mary Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το έχω ένα χρόνο και κάτι αλλά με κούρασε ... δεν μπορώ να κάνω μια αναβάθμιση το Facebook, δεν κατάφερα να καταλάβω γιατί δεν βελτιώθηκε η κατάσταση της μνήμης με την κάρτα μνήμης που του έβαλα, γενικά δεν μπορώ να κάνω όλα όσα θα ήθελα. Επίσης τον τελευταίο μήνα η μπαταρία του πέφτει πολύ γρήγορα, λίγες ώρες με μέτρια χρήση κυρίως σε πλοήγηση ... χάλι μαύρο( Βέβαια, για να πω την αλήθεια, του έβγαλα την ψυχή ένα χρόνο τώρα, ταινίες είδα, πλοήγηση με τις ώρες έκανα, το ξεπάτωσα! Πάμε γι΄άλλα! το κινητακι μας σε κουρασε;;; Αναβαθμιση facebook γιατι δε μπορεις να κανεις καλέ;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Γιατί βγάζει μήνυμα πως δεν επαρκεί η μνήμη γκρρρρρ
mary Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ε μετεφερε κατι στην καρτα μνημης σου, για να ανοιξει ο χωρος και να γινει η αναβαθμιση!
bikey77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Έχω κι εγώ θέμα χαμηλού χώρου στη μνήμη της συσκευής. Έχω βάλει το app2sd αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να τις μεταφέρω όλες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και έτσι έχω μείνει με 45mb υπόλοιπο χώρου. Sent from my SE Neo V
estenough Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μια απο τα ίδια κι εγώ... Κάποια στιγμή το σκέφτομαι για root, μπας και αφαιρέσω τίποτα χαζομάρες που έχει η sony και δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου... αν δεν στρώσει βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα