Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μου ηρθε σημερα η ειδοποιηση και θα ηθελα να ρωτησω.Ο απο πανω που την εκανε ή οποιος τελος παντων την εχει κανει ειδε καιμια διαφορα;Δε βλεπω τον λογο να μην την κανω αλλα λεω μπας και ειδε κατι αρνητικο γιατι τα θετικα ειναι καλοδεχουμενα.Και αν οντως εχει θετικα πιοα ειναι αυτα;

Και εγώ την έκανα την αναβάθμιση, θα μπορούσα να σου πω ότι είδα μια μικρή βελτίωση στην συμπεριφορά του κινητού αλλά τίποτα το τρομερό. Πάντως δεν παρατήρησα ακόμα κανένα πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!!!!

Στον χώρο της εργασίας μου υπάρχει ανοικτό δίκτυο με signal strength 70% με βάσει συνδέσεις άλλων κινητών τηκεφώνων σε αυτό. Το δικό μου τηλέφωνο (Neo V) με την τελευταία έκδοση του android δεν μπορεί καν να εντοπίσει το δίκτυο (το οποίο εκπέμπει από τον κάτω όροφο) αλλά βρίσκει δίκτυα που είναι πάνω απο 25 μέτρα απόσταση. Mου ειπαν οτι κατι παιζει με τα καναλια του ρουτερ αλλα δεν εχω προσβαση σε αυτο για να τα αλλαξω... Μπορω να κανω κατι απο την συσκευη;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!!!!

Στον χώρο της εργασίας μου υπάρχει ανοικτό δίκτυο με signal strength 70% με βάσει συνδέσεις άλλων κινητών τηκεφώνων σε αυτό. Το δικό μου τηλέφωνο (Neo V) με την τελευταία έκδοση του android δεν μπορεί καν να εντοπίσει το δίκτυο (το οποίο εκπέμπει από τον κάτω όροφο) αλλά βρίσκει δίκτυα που είναι πάνω απο 25 μέτρα απόσταση. Mου ειπαν οτι κατι παιζει με τα καναλια του ρουτερ αλλα δεν εχω προσβαση σε αυτο για να τα αλλαξω... Μπορω να κανω κατι απο την συσκευη;

Ευχαριστώ

system/ build.prop αλλάζεις το ro.wifi.channels σε =14.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πριν λίγες ημέρες πήρα ένα καλώδιο micro HDMI για το Neo V με την προϋπόθεση να το συνδέω στην τηλεόραση για να βλέπω, κυρίως ταινίες. Δοκιμάζω το καλώδιο και βλέπω στο κινητό να ανάβει και να σβήνει συνέχεια η εντολή "To HDMI καλώδιο συνδέθηκε". Αυτό κάνει συνέχεια χωρίς να μου δείχνει τίποτα στην TV. Σε κάποια στιγμή σταμάτησε, έγραψε ότι μπορεί η τηλεόραση να μην υποστηρίζει HDκάτι (δε θυμάμαι). Το βάζω σε άλλη θύρα HDMI της τηλεόρασης, τίποτα χωρίς κάποιο μήνυμα αυτή τη φορά. Δοκιμάζω μια άλλη TV η οποία έχει και εκείνη HDMI είσοδο, τα ίδια!

Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το κινητό της κοπέλας μου δεν κάνει αναβαθμίσεις γιατί βγάζει μύνημα ότι δεν επαρκεί η μνήμη. Έχει να κάνει με το περιεχόμενο που του έχει βάλει αυτή, φωτό, τραγούδια, κλπ; Δηλαδή εάν πάρει μεγαλύτερη εξωτερική SD card και μεταφέρει τα πάντα θα στρώσει; Εγώ με το Galaxy S έχω καλομάθει γιατί δεν αντιμετώπισα ποτέ το ίδιο πρόβλημα και δεν ξέρω πού οφείλεται.

Δημοσ.

Μαλλον τη μνημη του κινητου έχει γεμισει, οχι της καρτας,

Ρυθμισεις->εφαρμογες->ληφθηκε- >και ελεγχος ενα-ενα και οτι μπορει να το μεταφερει στην καρτα μνημης

Δημοσ.

Camera σίγουρα και κάποιοι λένε ποιότητα κατασκευής. Φίλοι έχουν το πρώτο, έχω το 2ο και δε βλέπω καμιά σοβαρή διαφορά.

Δημοσ.

Ως καλυτερο στην ποιοτητα κατασκευης εκτος απο την καμερα του πρωτου που ειναι καλυτερη ποιο ειναι?

Δημοσ.

Λένε πως το Neo έχει καλύτερη ποιότητα απ το Neo V. Κάποιοι ανέφεραν τριγμούς στο 2ο. Εγώ σε 2 Neo V που χουν γνωστοί, δεν είδα κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Ήταν best seller στα 200€ τον καιρό που ψάχναν για κινητό. Κι από ό,τι φαίνεται είναι κι ανθεκτικό, ο ένας το χει κάνει κουδουνίστρα μετά απ τις 10άδες φορές που του πεσε κάτω χωρίς θήκη κι ακόμα κρατάει.

Δημοσ.

Ήταν best seller στα 200€ τον καιρό που ψάχναν για κινητό. Κι από ό,τι φαίνεται είναι κι ανθεκτικό, ο ένας το χει κάνει κουδουνίστρα μετά απ τις 10άδες φορές που του πεσε κάτω χωρίς θήκη κι ακόμα κρατάει.

10αδες φορες; :confused:

Ουτε μια δε μου εχει πέσει κάτω...Το προσεχω πολύ μάλλον :P . Συν οτι, τα samsung που ειχα ηταν υπερευαισθητα στα πεσίματα και το προσεχω πολύ αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...