Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πωλείτε πλέον στην Ελλάδα.

ξενέρωσα γιατι μου το πούλαγαν 100 σε τέλεια κατάσταση και δεν είχα να το πάρω και ήθελα να το πάρω καινούριο τώρα στην άδεια..

υπάρχει κάποιο ανάλογο με το neo v μέχρι 200-200κάτι να πάρω ? με ενδιαφέρει κυρίως η πλοήγηση στο internet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι κανει.

Ενας φιλος με ειχε προτεινει πριν πολλα ποστ αυτην εδω link και εχω μεινει ευχαριστημενος.

χαχα χαιρομαι πολυ γι αυτο, η καρτουλα αποδειχθηκε αψογη, και χαιρομαι που σου εδωσα την καλυτερη λυση :D

edit για να μη μπερδευτουν κ αλλοι απ αυτο π ειχα γραψει :P

Επεξ/σία από christs
Δημοσ.

σε 4.1;;;;;

Σοβαρά;;;

Είχα την εντύπωση οτι δε θα την πάρει το κινητάκι μας....

Εγω τη περασμενη βδομάδα περασα την ics και την ξανα-rootαρα...γμτ...

Δημοσ.

:shifty: ¨sorry παιδακια για τη μινι αναστατωση, αλλα δε φταιω εγω , οι τρομπες οι developers μου εγραφαν "βρεθηκε ενημερωση λογισμικου 4.1.Β.0.587."

Ε που να φανταστω οτι αυτο το πραγμα δεν ηταν αναβαθμιση android αλλα κατι αλλο, δεν καταλαβα ακριβως τι, παντως το μονο που αλλαξε στο κινητο ειναι ο αριθμος εκδοσης. Και εγω απ τα συννεφα επεσα , γτ ηξερα οτι δε θα παρουμε JB.

Οποτε, τελος συναγερμου, και παλι συγνωμη αλλα δε ξερουν να ονοματοδοτουν οι τυποι!! :eek:

Δημοσ.

Εμενα μου ηρθε σημερα η ειδοποιηση και θα ηθελα να ρωτησω.Ο απο πανω που την εκανε ή οποιος τελος παντων την εχει κανει ειδε καιμια διαφορα;Δε βλεπω τον λογο να μην την κανω αλλα λεω μπας και ειδε κατι αρνητικο γιατι τα θετικα ειναι καλοδεχουμενα.Και αν οντως εχει θετικα πιοα ειναι αυτα;

Δημοσ.

ρε παιδια προσπαθω εδω και μερες να ροοταρω αυτην την εκδοση.. 4.1.Β.0.587 πορει να με βοηθησει κανενας?

Δημοσ.

Εμενα μου ηρθε σημερα η ειδοποιηση και θα ηθελα να ρωτησω.Ο απο πανω που την εκανε ή οποιος τελος παντων την εχει κανει ειδε καιμια διαφορα;Δε βλεπω τον λογο να μην την κανω αλλα λεω μπας και ειδε κατι αρνητικο γιατι τα θετικα ειναι καλοδεχουμενα.Και αν οντως εχει θετικα πιοα ειναι αυτα;

Κανενα αρνητικο δεν εντοπισα. Τωρα, παρομοιως και για τα θετικα, αλλα λογικα ολο και κατι θα προσφερει, αλλιως, λακαμαδες ειναι να τις φτιαχνουν τις εκδοσεις?

Δημοσ.

Παίδες δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να βρούμε στην Ελληνική αγορά το neo v πλέον?????

Είμαι κάτοχος ήδη ενός αλλά ήθελα άλλο ένα για δώρο στην γυναίκα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...