ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει από ποιο σημείο μπορώ να βρω εγώ ποιες εφαρμογές χρειάζονται ενημέρωση? Γιατί όταν μου βγάζει το συμβολάκι στην πάνω γραμμή εργαλείων και για κάποιο λόγο δεν μπορέσει να γίνει η ενημέρωση εκείνη τη στιγμή, χάνονται και δεν μπόρεσα να βρω από πού πάω για να τις ξαναβρώ (μοιάζει με σελίδα του Play Store, αν θυμάμαι καλά my apps, αλλά πηγαίνοντας εγώ manual στο play store δεν μπορώ να βρω αυτή τη σελίδα!)
Alejandro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει από ποιο σημείο μπορώ να βρω εγώ ποιες εφαρμογές χρειάζονται ενημέρωση? Γιατί όταν μου βγάζει το συμβολάκι στην πάνω γραμμή εργαλείων και για κάποιο λόγο δεν μπορέσει να γίνει η ενημέρωση εκείνη τη στιγμή' date=' χάνονται και δεν μπόρεσα να βρω από πού πάω για να τις ξαναβρώ (μοιάζει με σελίδα του Play Store, αν θυμάμαι καλά my apps, αλλά πηγαίνοντας εγώ manual στο play store δεν μπορώ να βρω αυτή τη σελίδα!)[/quote'] Μπαίνεις στο play store, πατάς το πλήκτρο των επιλογών και επιλέγεις το εφαρμογές μου ή εγκατεστημένες εφαρμογές και εκεί θα σου δείξει ποιές χρειάζονται ενημέρωση. 1
arxaggelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά το κινητό έπεσε κάτω και έχει ένα ράγισμα σε μια γωνία της οθόνης. Η οθόνη ανάβει κανονικά αλλά δεν ανταποκρίνεται στο touch. Είναι το digitizer; Ξέρει κανένας πόσο θα κοστίσει να αλλαχτεί από την Sony; Το κινητό έχει ακόμη εγγύηση, ξέρω ότι το σπάσιμο δεν καλύπτεται αλλα ήθελα να το κάνω στο επίσημο σέρβις για να διατηρηθεί. Επίσης, επειδή έχω χάσει επεισόδια, είναι με την τελευταία GB και πού και πού εξακολουθεί να εμφανίζει επανεκκινήσεις. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι λόγω της cosmote sim αλλά και με sim της voda το έχει κάνει. Με αναβάθμιση βελτιώνεται η κατάσταση; Δεν θέλω και να σέρνεται το κινητό μετά.
Alejandro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μιας και θα πας σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή μπορείς να του ζητήσεις να σου ξαναπεράσει την 2.3.4. Εγώ το είχα κάνει downgrade έτσι γιατί με την ICS παρουσίαζε πολλά κολλήματα και συχνά reboot. Άποψή μου (και όχι μόνο δική μου), μην πας σε ICS (ή τουλάχιστον όχι επίσημη), το κινητό γίνεται βαρίδιο.
arxaggelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 OK ευχαριστώ. Αν ξέρει κανείς και το κόστος ας μου πει. Αν και δεν φαίνεται δύσκολο να το αλλάξω μόνος από ότι βλέπω στο youtube, δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα.
rhomio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 ευκολο ειναι OK ευχαριστώ. Αν ξέρει κανείς και το κόστος ας μου πει. Αν και δεν φαίνεται δύσκολο να το αλλάξω μόνος από ότι βλέπω στο youtube, δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα. δεν μπορεις να λαβεις νεο μηνυμα λεει
arxaggelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Επίσης πριν το πάω στο σέρβις θέλωνα το κάνω επιδιόρθωση μέσα από το PC Companion αλλά δεν βλέπω πια την επιλογή (έχω την τελευταία έκδοση του προγράμματος 2.10.093 νομίζω). Μου βγάζει την ειδοποίηση για την ενημέρωση σε ICS. Αν κάνω αυτήν την ενημέρωση μετά θα μου εμφανίσει την επιλογή repair phone όπως παλιά; Θέλω να σβήσω μυνήματα, κλήσεις, κλπ. Για την ιστορία, πράγματι μου έβγαλε την επιλογή "επιδιόρθωση" μετά την αναβάθμιση. Η αναβάθμιση δεν πείραξε τα δεδομένα, αλλά με την επιδιόρθωση σβήστηκαν τα παντα ευτυχώς. Επίσης για την ιστορία, η αντικατάσταση του digitizer από το σέρβις κοστίζει 70 ευρώ και κρατάς την εγγύηση (αν υπάρχει ακόμη). Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2012 από arxaggelos
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Όποτε πάω να γράψω σε φόρουμ μετά την αναβάθμιση το μήνυμά μου βγαίνει κάπως έτσι: Κανονιστε να κάνετε συνάντηση στη Ρόδο και να μη μου πείτε ε! Τι μπορώ να κάνω? Άλλα προβλήματα δεν είχα με την αναβάθμιση πάντως!
optimus_crime Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αν παρω αυτην την καρτα μνημης κανει για το Neo V έτσι; "]http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6300&tt=graphic&lang=l1&p_id=1008878%27]
rhomio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ναι κανει. Ενας φιλος με ειχε προτεινει πριν πολλα ποστ αυτην εδω link και εχω μεινει ευχαριστημενος. 1
optimus_crime Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ναι κανει. Ενας φιλος με ειχε προτεινει πριν πολλα ποστ αυτην εδω link και εχω μεινει ευχαριστημενος. Ωραια μολις την αγορασα αυτη που ποσταρα 1
MakMakos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω root το SE Neo V 4.0.4..?!
sifounas1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω root το SE Neo V 4.0.4..?! δες εδω ενα πολυ καλο οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092793#post4092793
john1987 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Παιδες ο συγχρονισμος με επαφες που κανει το Facebook στο κινητο αξιζει?
nicoc89 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 παιδιά το κινητό δεν το βρίσκω πουθενά , καταργήθηκε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα