Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά απ ότι έχω καταλάβει μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε το downgrade?

Γιατί είμαι επαρχία και δεν έχω άμεση επαφή με εξουσιοδοτημένο service.

Καλή και όμορφη η ICS, αλλά κατι ανυπόφορα κολλήματα με κάνουν να ξεχνάω το πόσο ωραία ένιωθα όταν το δούλευα με GB..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδιά απ ότι έχω καταλάβει μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε το downgrade?

Γιατί είμαι επαρχία και δεν έχω άμεση επαφή με εξουσιοδοτημένο service.

Καλή και όμορφη η ICS' date=' αλλά κατι ανυπόφορα κολλήματα με κάνουν να ξεχνάω το πόσο ωραία ένιωθα όταν το δούλευα με GB..[/quote']

Μπορείς και μόνος σου! Μπες στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789. Αν δεν επιτρέπεται η δημοσίευση links για άλλο φόρουμ ζητώ συγγνώμη και ας διαγραφεί.

Επεξ/σία από Alejandro
Δημοσ.

Καλή και όμορφη η ICS, αλλά κατι ανυπόφορα κολλήματα με κάνουν να ξεχνάω το πόσο ωραία ένιωθα όταν το δούλευα με GB..

αν προσπαθείς να βάλεις το ICS σε κινητό όπως το Neo V ή Arc S Με 512 RAM Που δεν φτάνει ούτε για τις διεργασίες και 1GHz 1Core CPU, τότε φυσικά και θα έχει κολλήματα.

Δημοσ.

τελικα εκδοση root εχει βγει για το ics?

δεν εχω ακομα κανει αναβαθμιση το κινητο.να την κανω ή επειδη ειμαι root θα τα χασω ολα?

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.. ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

•  

• Moderators
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.. ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Θα σε παρακαλεσω να μη γραφεις με κεφαλαια.

Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

πο με τα κεφαλαια. μπερδευεται καποιος ? καλησπερα παιδια . εχω το παραπανω κινητο και εχω μια ερωτηση. οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη και πατας να ξεκλειδωσει κατω απο την ωρα εμφανιζει μια σειρα με τυχαια γραμματα και αριθμους και δε βγαινει.. ξερει κανεις τιποτα? ευχαριστω.

Δημοσ.

Κατεβάζεις το Sony Update Service απο το site της Sony mobile, το κανείς εγκατάσταση στον υπολογιστή σου και ακολουθείς τις οδηγίες του. Όπωσδηποτε κάνεις backup πρώτα. Στην ουσία κάνεις format το κινητό και πρέπει να το ξαναστήσεις από την αρχή. Τα δεδομένα της κάρτας μνήμης δεν επηρεάζονται. Σου περνάει βέβαια την τελευταία έκδοση λογισμικού.

Δημοσ.

Επάνω αριστερά έχει πλήκτρο επιλογών, μπαίνεις στο προφίλ σου και κλικάρεις στις φωτογραφίες.

Δεν μου την έδινε αυτή την επιλογή, αλλά μου την εμφάνισε μόλις έκανε κάποια ενημέρωση η εφαρμογή! Σ΄ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αγόρασα και έβαλα 8gb class 10 και μετέφερα όλες τις εφαρμογες στην κάρτα μου.Για κάποιο λόγο από την στιγμή που έκανα την μεταφορα καθυστερεί το κινητό όταν ανοίγω τα μηνυματα και τις επαφές.Γενικά αντί να γίνει πιο γρήγορο που μετέφερα όλες τις εφαρμογες στην κάρτα και σε class 10 και οι εφαρμογες και το κινητό μου έγινε πιο αργό.!!!Είναι λογικό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...