Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Βγαλτε τους task killers. Μονο προβληματα δημιουργουν. Στην προκειμενη battery drain και κολληματα. Επισης δειτε λιγο πως λειτουργει το android os και τι σημαινει να εχεις task killer να του μπλοκαρει τη λειτουργια.

Περιληπτικα (γιατι ειμαι στο δρομο), το android αξιοποιει τη μνημη της συσκευης με Χ mb ως εξης.

Προσπαθει να τη γεμισει με ανοιχτες εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο. Αν εσυ τις σκοτωνεις, αυτο τις ανοιγει ξανα. Αυτο καταναλωνει ενεργεια. Και πορους συστηματος.

Σκεφτειτε.το ξανα πριν βαλετε task killers.

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπα, έχω task killer ρυθμισμένο σε paranoid. Αν εσύ τα 1-2 δευτερόλεπτα σου φαίνονται λογικά, τότε καταλαβαίνω γιατί έβαλες θετικό review.

Έχει πολύ πλάκα αυτό που λες, "όποιος δεν έχει απαιτήσεις...".

Δηλαδή για εξήγησέ μου, τι διαφορετικές απαιτήσεις έχει ένας χρήστης που έχει 2.3 και ένας που έχει 4; Είναι τελείως παράλογο αυτό που λες.

Υ.Γ.

Δεν έχει σημασία τελικά η απάντησή σου. Σκοπός μου είναι μελλοντικοί αγοραστές να ξέρουν τί παίρνουν.

Η ICS είναι γενικότερα βαριά, με ουσιαστική διαφορά την αισθητική και η υλοποίηση της Sony για το συγκεκριμένο κινητό είναι κακή. Κάνε μια επιστροφή στην 2.3.4, βγάλε τον task killer και το κινητό ρολάρει άψογα. Το γεγονός ότι το 95% των reviews είναι θετικό και το ότι το κινητό είναι το best value for money, κάνει τη δική σου κριτική μάλλον άστοχη. Εκτός αν περίμενες από ένα κινητό με κόστος 200 €, να έχει τις επιδόσεις ενός κινητού με κόστος 600 €.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, έχω task killer ρυθμισμένο σε paranoid. Αν εσύ τα 1-2 δευτερόλεπτα σου φαίνονται λογικά, τότε καταλαβαίνω γιατί έβαλες θετικό review.

Έχει πολύ πλάκα αυτό που λες, "όποιος δεν έχει απαιτήσεις...".

Δηλαδή για εξήγησέ μου, τι διαφορετικές απαιτήσεις έχει ένας χρήστης που έχει 2.3 και ένας που έχει 4; Είναι τελείως παράλογο αυτό που λες.

Υ.Γ.

Δεν έχει σημασία τελικά η απάντησή σου. Σκοπός μου είναι μελλοντικοί αγοραστές να ξέρουν τί παίρνουν.

To οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου, οκ, αυτο ειναι δικαιωμα σου. Αλλα κανεις εδω μεσα δε σου εδωσε το δικαιωμα να εισαι και αγενης, και εισαι σε μεγαλο βαθμο. Και απο τη στιγμη που δεν εχει καμια σημασια, η απαντηση μου, δε σου τη δινω κιολας, αλλα σ αφηνω στη μιζερια σου, μιας και σιγουρα θα βρεθουν και αλλοι λακαμαδες που εδωσαν θετικα reviews να σου ανοιξουν τα ματια. Και αλλη φορα, μην ξανα ακουσεις γνωμες συμφορουμιτων, μπες και δες καμια παρουσιαση, ή πιασε κανενα κινητο στα χερια σου, για να εισαι σιγουρος.

Δημοσ.

Βγαλτε τους task killers. Μονο προβληματα δημιουργουν. Στην προκειμενη battery drain και κολληματα. Επισης δειτε λιγο πως λειτουργει το android os και τι σημαινει να εχεις task killer να του μπλοκαρει τη λειτουργια.

Περιληπτικα (γιατι ειμαι στο δρομο), το android αξιοποιει τη μνημη της συσκευης με Χ mb ως εξης.

Προσπαθει να τη γεμισει με ανοιχτες εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο. Αν εσυ τις σκοτωνεις, αυτο τις ανοιγει ξανα. Αυτο καταναλωνει ενεργεια. Και πορους συστηματος.

μα αν βγαλομε απο τα κινητα τους task killers δεν θα κολανε περισσοτερο αν εχουν ανοιχτες οσες εφαρμογες εχουμε ανοιξει?δεν εχω αυτο το κινητο αλλα νομιζω οτι αυτο αφορα ολα τα κινητα με task killer.

γιατι εγω το εχω αλει να κλεινει ολες τις εφαρμογες καθε φορα που κλειδωνω την οθονη.

• Moderators
Δημοσ.

μα αν βγαλομε απο τα κινητα τους task killers δεν θα κολανε περισσοτερο αν εχουν ανοιχτες οσες εφαρμογες εχουμε ανοιξει?

Oχι. Ριξε μια ματια σε αυτα που εχει γραψει ο saliez εδω

http://www.myphone.g...ad.php?t=316309

Και σε αυτα που εχει γραψει ο Tyxerakias εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3313454#post3313454

• Like 1
Δημοσ.

Oχι. Ριξε μια ματια σε αυτα που εχει γραψει ο saliez εδω

http://www.myphone.g...ad.php?t=316309

Και σε αυτα που εχει γραψει ο Tyxerakias εδω

http://www.myphone.g...454#post3313454

εγω ειχα βαλει τον advanced task killer να σκοτωνει αυτοματα καθε φορα που κλειδωνω την οθονη,εχω το lg p500 που φοαρει android 2.3,σκεφτηκα να τον βγαλω με αυτα που διαβασα στο πρωτο λινκ,αλλα στο 2ο λεει να τον εχω μεσα καθως δεν ειναι εντελως αχρηστος γιατι καποιοες εφαρμογες λογω κακης υλοποιησης δεν κλεινουν,εβγαλα φυσικα το autokill,τελικα τι να κανω να τον αφησω να καθεται και μια στο τοσο αν μου κολλαει να σκοτωνω ή να τον βγαλω εντελως?

υ.γ σορρυ που ρωταω εδω γιατι πιστευω δεν αξιζει για 1-2 ερωτησεις να ανοιξω νεο θεμα.

• Moderators
Δημοσ.

Ασε τον να καθεται και αν εχεις καποια περιεργη εφαρμογη που δεν κλεινει κλπ, χρησιμοποιησε τον οταν χρειαστει. ;)

• Moderators
Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει με ποιον τρόπο μπορώ να δω τις φωτογραφίες που εγώ η ίδια έχω ανεβάσει στο προφίλ μου στο facebook?

Μεσω της εφαρμογης facebook. Εκτος αν εννοεις κατι αλλο.

Δημοσ.

bydefault το Android δεν έχει task killer? πως θα το απενεργοποιήσεις?

και 2ον νομίζω ότι είναι χρήσιμο στην αρχή επειδή μερικοί δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιούν τα κινητά αυτά και όταν πατάνε Home πχ Νομίζουν ότι η εφαρμογή έκλεισε εννοώ τρέχει στο background.

προσωπικά πιστεύω ότι βοηθάει στο να κλείσεις γρήγορα τις εφαρμογές.

• Moderators
Δημοσ.

bydefault το Android δεν έχει task killer? πως θα το απενεργοποιήσεις?

και 2ον νομίζω ότι είναι χρήσιμο στην αρχή επειδή μερικοί δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιούν τα κινητά αυτά και όταν πατάνε Home πχ Νομίζουν ότι η εφαρμογή έκλεισε εννοώ τρέχει στο background.

προσωπικά πιστεύω ότι βοηθάει στο να κλείσεις γρήγορα τις εφαρμογές.

Εχει δικο του και κρινει αυτο ποιες εφαρμογες θα κλεισει βασισμενο σε καποιες παραμετρους. Αστο ετσι.

2ον ειναι χειροτερο στην αρχη γιατι μετα οδηγει σε κολληματα και χαμηλη διαρκεια μπαταριας και κατηγορουνται αδικα τα κινητα ή/και το λειτουργικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...