Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τι λέτε για αυτή την κάρτα microSD....? Θα δουλεύει κανονικά έτσι? Να προχωρήσω σε παραγγελία...?

Σας παρακαλώ απαντήστε μου γιατί χρειάζομαι άμεσα κάρτα μνήμης!! :rolleyes:

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά τι λέτε για αυτή την κάρτα microSD....? Θα δουλεύει κανονικά έτσι? Να προχωρήσω σε παραγγελία...?

Σας παρακαλώ απαντήστε μου γιατί χρειάζομαι άμεσα κάρτα μνήμης!! :rolleyes:

εγω θα σου πω οτι ειναι σχετικα φθηνη για την χωρητηκοτητα της!ενας φιλος μου το καλοκαιρι αγορασε 16gb για το τηλεφωνο του και την ειχε πληρωσει 45Ε και τωρα μετα απο λιγους μηνες επεσε μισοτιμης!!

Δημοσ.

Πάντως αυτή η κάρτα θα λειτουργεί κανονικά έτσι...? Την έχει δοκιμάσει κανένας..?

Καλή φαίνεται φιλε. Έγω έχω μια 8αρα class 6 που την πήρα 15-16 ευρώ τα Χριστούγεννα και λειτουργεί άψογα. Και η τιμή από αυτήν που έδωσες ειναι καλή.

Δημοσ.

Πάντως αυτή η κάρτα θα λειτουργεί κανονικά έτσι...? Την έχει δοκιμάσει κανένας..?

να την χτυπησω και εγω λες αυτην την καρτα?? λεει, σε σχεση και με τιμες εκτος Ελλαδας?

Δημοσ.

Εγώ είχα ψάξει πολύ για κάρτες microSD (μόνο Ελλάδα) και απ'όσες είδα αυτή είναι από τις καλύτερες... +ότι είναι και samsung. Πάντως με άλλα 7-8 ευρώ παίρνεις και class 10 αλλά με τα μεταφορικά ανεβαίνεις κανένα 10άρι...Άρα είναι από τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες που βρήκα...Εμένα μου έρχεται 26€ με τα μεταφορικά...(22€ κάνει στο κατάστημα) :rolleyes:

Δημοσ.

Πηρα και εγω το κινητακι τουμπανο μια χαρα ολα... Μεχρι σημερα το πρωι, που πηγα να στειλω μυνημα(Οχι για πρωτη φορα)

Γραφω ωραια και καλα το μυνημα και οταν παταω αποστολη μου βγαζει Αδυνατη η αποστολη! Στην αρχη νομιζα οτι δεν εχω σημα αλλα ηταν τερμα.. Δεν ειναι θεμα καρτας γιατι δεν μπορω να στειλω ουτε καν στο 1313 που ειναι δωρεαν... Εχω δοκιμασει Reboot w/o SIM, να αλλαξω στο δικτυο 2G,να βαλω λειτουργεια πτησης και ξανα πισω μηπως ηταν προβλημα εποικοινωνιας αλλα παλι τιποτα... Εντωμεταξυ εμενα μου ερχονται κανονικα τα μυνηματα απο αλλους..

Υ.Γ Εχω Cosmote

Δημοσ.

Εγώ σήμερα την παράγγειλα την κάρτα μνήμης που προανέφερα...σε 2-3 μέρες λογικά θα την έχω στα χέρια μου και θα σας πω εντυπώσεις...

Δημοσ.

μεταξύ neo V και u8800,ποιο προτείνετε;

δεν τιθεται θεμα συγκρισης. ειναι πολλα στα οποια υστερει το u880 , και σαν πιο τρανταχτα φανταζουν η οθονη, η ελλειψη ραδιοφωνου, και αλλα πολλα.

Δημοσ.
μεταξύ neo V και u8800' date='ποιο προτείνετε;[/quote']

Άλλο το u8800 και άλλο το u8800 pro.Το pro έχει καλύτερο cpu και ραδιόφωνο ενω το απλό όχι.Η οθόνη του x5 είναι λίγο μεγαλύτερη απο του neo v.Και τα 2 είναι vfm κινητά με το καθένα να έχει τις αδυναμίες του.Δες τα απο κοντά και αποφάσισε.Μικρό sar,μεγαλύτερη οθόνη τα πάντα αφής ακόμα και τα κάτω κουμπιά,αν ασχοληθείς με custom πας σε x5 χωρίς δεύτερη σκέψη.Αν θέλεις μπροστά κάμερα,hdmi out και να είναι μάρκα το κινητό πας στο neo v.Όποιο απο τα 2 και αν πάρεις στα 199 θα τα ευχαριστηθείς στο έπακρο.Τέλος δεν ξέρω μέχρι πόσο κάρτα σηκώνει το neo v αλλά στο x5 το έχω μια kingston 32άρα πετάει και ας είναι τα 3/4 γεμάτη.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Άλλο το u8800 και άλλο το u8800 pro.Το pro έχει καλύτερο cpu και ραδιόφωνο ενω το απλό όχι.Η οθόνη του x5 είναι λίγο μεγαλύτερη απο του neo v.Και τα 2 είναι vfm κινητά με το καθένα να έχει τις αδυναμίες του.Δες τα απο κοντά και αποφάσισε.Μικρό sar' date='μεγαλύτερη οθόνη τα πάντα αφής ακόμα και τα κάτω κουμπιά,αν ασχοληθείς με custom πας σε x5 χωρίς δεύτερη σκέψη.Αν θέλεις μπροστά κάμερα,hdmi out και να είναι μάρκα το κινητό πας στο neo v.Όποιο απο τα 2 και αν πάρεις στα 199 θα τα ευχαριστηθείς στο έπακρο.Τέλος δεν ξέρω μέχρι πόσο κάρτα σηκώνει το neo v αλλά στο x5 το έχω μια kingston 32άρα πετάει και ας είναι τα 3/4 γεμάτη.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App[/quote']

Απ'οσο έχω δει το pro έχει κάποια θέματα,όσον Αφορά τις καστομ ρομ,

Έχω το u8800, απλά θα το δώσω κι αναρωτιόμουν τι να πάρω, αυτό που με έχει ψιλό απογοητεύσει, είναι ότι, στο φως, η οθόνη δεν δείχνει τπτ και η κάμερα του πως ταπαει το Neo σε αυτά; oc μπορώ να του κανω;

Άλλο το u8800 και άλλο το u8800 pro.Το pro έχει καλύτερο cpu και ραδιόφωνο ενω το απλό όχι.Η οθόνη του x5 είναι λίγο μεγαλύτερη απο του neo v.Και τα 2 είναι vfm κινητά με το καθένα να έχει τις αδυναμίες του.Δες τα απο κοντά και αποφάσισε.Μικρό sar' date='μεγαλύτερη οθόνη τα πάντα αφής ακόμα και τα κάτω κουμπιά,αν ασχοληθείς με custom πας σε x5 χωρίς δεύτερη σκέψη.Αν θέλεις μπροστά κάμερα,hdmi out και να είναι μάρκα το κινητό πας στο neo v.Όποιο απο τα 2 και αν πάρεις στα 199 θα τα ευχαριστηθείς στο έπακρο.Τέλος δεν ξέρω μέχρι πόσο κάρτα σηκώνει το neo v αλλά στο x5 το έχω μια kingston 32άρα πετάει και ας είναι τα 3/4 γεμάτη.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App[/quote']

Έχω το u8800, απλά θα το δώσω κι αναρωτιόμουν τι να πάρω, αυτό που με έχει ψιλό απογοητεύσει, είναι ότι, στο φως, η οθόνη δεν δείχνει τπτ και η κάμερα του πως ταπαει το Neo σε αυτά; oc μπορώ να του κανω;

Δημοσ.

Απ'οσο έχω δει το pro έχει κάποια θέματα' date='όσον Αφορά τις καστομ ρομ,

Έχω το u8800, απλά θα το δώσω κι αναρωτιόμουν τι να πάρω, αυτό που με έχει ψιλό απογοητεύσει, είναι ότι, στο φως, η οθόνη δεν δείχνει τπτ και η κάμερα του πως ταπαει το Neo σε αυτά; oc μπορώ να του κανω;[/quote']

Η φωτεινότητα στο neo v με μια εφαρμογή απο το μαρκετ διορθώνετε.Απο κάμερα στα ίδια επίπεδα με το x5pro.Overclock το x5pro μέχρι τα 1.9ghz πάει άνετα και είναι stable.Για custom rom η cm7.2 που είναι η τελευταία το μόνο πρόβλημα είναι η μη υποστήριξη ραδιοφώνου.Διορθώνετε με το tunes up που έχει άπειρους σταθμούς για streaming.Πέρα απο αυτό τα πάει τέλεια σε όλα τα άλλα.Σφαιράτο με τέλεια απόδοση σε 3d performance και γενικά σε multitasking στα 1.8ghz με τη μπαταρία του να είναι άκρως ικανοποιητική στη διάρκεια.Σε antutu benchmark βγάζει 4450 με class 4 κάρτα.Για το neo v δεν ξέρω τι παίζει με custom rom.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά νομίζω πως το Neo V είναι πολύ καλύτερο από το ideos x5 PRO...Για το απλό δεν το συζητάω καν...Καλύτερη οθόνη, πολύ καλύτερη κάμερα, ωραιότερο design, πιο καλός ήχος, hdmi out, επίσημη ICS(φοράει την 2.3 όταν το πάρεις, ενώ το άλλο την 2.2 νομίζω) κτλ...

Εγώ πάντως το έχω 2 μήνες και θεωρώ ότι τα 199€ που έδωσα άξιζαν όσο τίποτα άλλο που έχω αγοράσει...Πάντως αν θες να το αγοράσεις θα πρέπει να ψάξεις αρκετά γιατί όλα έχουν κάνει φτερά...! Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν λίγα κομμάτια... Πάντως η τιμή των 199€ είναι προσφορά και όταν η vodafone την καταργήσει θα πάει γύρω στα 280-290€....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...