Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω το κινητό 4-5 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτά που μου προσφέρει. Η χρήση που του κάνω είναι μια μέση φυσιολογική χρήση: 10-15 λεπτά τηλέφωνα, 5 μηνύματα, 1-2 ώρες ίντερνετ, καθόλου μουσική και σχεδόν καθόλου φωτογραφίες και βίντεο. Στην αρχή η μπαταρία κρατούσε σχεδόν 2 ημέρες. Τις τελευταίες 3-4 ημέρες παρατήρησα πως κρατάει λιγότερο από μέρα και το περίεργο είναι πως πέφτει πολύ απότομα. Πέφτω για ύπνο και είναι στο 60% και ξυπνάω και είναι στο 10% ή μπορεί και να έχει κλείσει (και δεν κοιμάμαι πολλές ώρες όπως ίσως σκεφτεί κάποιος, το πολύ 6-7 ώρες). Τι μπορώ να κάνω; Να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; Να πάρω μια καινούργια από ebay ή μπορεί να μου χαλάσει το κινητό; Να πάρω μια καινούργια αυθεντική και πόσο κοστίζει;

Ευχαριστώ!

Υ.Γ.: Δεν έχω κάνει καμιά τροποποίηση στο κινητό από τη μέρα που το αγόρασα.

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω μήπως πάρω αυτήν που μου λες.! ;)

Βρήκα Transcend MicroSDHC class6 with SD adapter (8GB) στα 9,50€ αξίζει για να μην μπαίνω στην διαδιακασία του Amazon.?

Καλησπερα, συγνωμη για την καθυστερηση ημερων, αξιζει εκει γυρω στα 10 ευρω για 8αρα class 6 , ελαχιστα φτηνοτερες ειναι στο αμαζον, και για 16αρα class 6 αξιζει μεχρι 16 ευρω! Σε τετοιες τιμες, αν δεν εχεις ετοιμο account στο amazon, παρ τα απο δω!

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω το κινητό 4-5 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτά που μου προσφέρει. Η χρήση που του κάνω είναι μια μέση φυσιολογική χρήση: 10-15 λεπτά τηλέφωνα, 5 μηνύματα, 1-2 ώρες ίντερνετ, καθόλου μουσική και σχεδόν καθόλου φωτογραφίες και βίντεο. Στην αρχή η μπαταρία κρατούσε σχεδόν 2 ημέρες. Τις τελευταίες 3-4 ημέρες παρατήρησα πως κρατάει λιγότερο από μέρα και το περίεργο είναι πως πέφτει πολύ απότομα. Πέφτω για ύπνο και είναι στο 60% και ξυπνάω και είναι στο 10% ή μπορεί και να έχει κλείσει (και δεν κοιμάμαι πολλές ώρες όπως ίσως σκεφτεί κάποιος, το πολύ 6-7 ώρες). Τι μπορώ να κάνω; Να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; Να πάρω μια καινούργια από ebay ή μπορεί να μου χαλάσει το κινητό; Να πάρω μια καινούργια αυθεντική και πόσο κοστίζει;

Ευχαριστώ!

Υ.Γ.: Δεν έχω κάνει καμιά τροποποίηση στο κινητό από τη μέρα που το αγόρασα.

Καλησπερα! Εγω φιλε, στη θεση σου, θα το πηγαινα για service,, αφου δεν του χεις κανει και την παραμικρη τροποποιηση, μιας και εισαι και εντος εγγυησης.

Να πω και κατι δικο μου?? Ειμαι στο εξης διλημμα , και θα ηθελα την αποψη σας παιδια. Μολις βρω χρονο, λεω να καθησω και να ασχοληθω λιγο με το κινητο. Το διλημμα ειναι το εξης. Αυτη τη στιγμη ειμαι με 4.0.4, και δεν ξερω τι ειναι προτιμοτερο να κανω. Να ψαχτω για να του βαλω καμια custom IcS, για να πηγαινει καλυτερα και να μην εχω τα οποια θεματα βαρους αντιμετωπιζει το κινητο (και τελευταια και τα κολληματα) , ή να επιστρεψω στην official 2.3.6 οπου ημουν μια χαρα??

Δημοσ.

Ναι, δεν έχω κάνει τίποτα! Ούτε καν επίσημη αναβάθμιση σε icecream γιατί τρόμαξα μ"αυτά που διάβασα εδώ. Καμιά ιδέα για το service της sony; Αξιοπιστία, εξυπηρέτηση, χρόνος που απαιτείται; Υπ'όψιν, ότι ζω στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

Ναι, δεν έχω κάνει τίποτα! Ούτε καν επίσημη αναβάθμιση σε icecream γιατί τρόμαξα μ"αυτά που διάβασα εδώ. Καμιά ιδέα για το service της sony; Αξιοπιστία, εξυπηρέτηση, χρόνος που απαιτείται; Υπ'όψιν, ότι ζω στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη έχει 2 εξουσιοδοτημένα service centers της Sony. Το ένα είναι κοντά στο Ιπποκράτειο (σε αυτό πήγα και μου έκαναν downgrade το λογισμικό σε 2.3.4, σε 10 λεπτά ήμουν τελειωμένος) και το άλλο στη Δωδεκανήσου.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά βοηθήστε σε αυτό να μην κάνω κάποιο λάθος..!!!

Θα βγάλω την 2gb που έχει μέσα και θα βάλω μια 8gb

.

1)Θα πρέπει να κάνω κάτι στην κάρτα πριν την βγάλω (2gb)

2)Θα πρέπει να κάνω κάτι στην κάρτα πριν την βάλω (8gb)

3)Μπορώ να κάνω κάτι για να κρατήσω (back up μάλλον) τα μηνυματα,επαφες,τραγουδια,εφαρμογες που έχω με την 2ρα?

4)Υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι.?

Ευχαριστώ..!

Δημοσ.

Παιδιά βοηθήστε σε αυτό να μην κάνω κάποιο λάθος..!!!

Θα βγάλω την 2gb που έχει μέσα και θα βάλω μια 8gb

.

1)Θα πρέπει να κάνω κάτι στην κάρτα πριν την βγάλω (2gb)

2)Θα πρέπει να κάνω κάτι στην κάρτα πριν την βάλω (8gb)

3)Μπορώ να κάνω κάτι για να κρατήσω (back up μάλλον) τα μηνυματα,επαφες,τραγουδια,εφαρμογες που έχω με την 2ρα?

4)Υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι.?

Ευχαριστώ..!

Nομιζω το ποσταρεις για 2η φορα, και δεν ειχες παρει απαντηση , ε?

Λοιπον, για να σε βοηθησω οσο μπορω εγω φιλε, τοτε.

1. να τη βγαλεις με εναν απ τους εξης 2 τροπους. ο 1ος, με κλειστο το κινητο. Δηλαδη, ανοιγμα το καπακι, η μπαταρια, και βγαζεις την καρτα, και βαζεις τη νεα, ειτε να κανεις απο τις ρυθμισεις αποσυνδεση της καρτας μνημης πρωτα. Αλλα ουσιαστικα, μετα απ αυτο, παλι θα χρειαστεις να βγαλεις τη μπαταρια, αρα το κινητο οπως και να χει θα το κλεισεις :P :P τελος παντων, κανε τον 1ο τροπο :-D

2. τιποτα απολυτως. αν η καρτα ειναι σοβαρη (εννοω ικανη να ειναι συμβατη, και προφανως και micro SD) , τοτε με το που θα μπει, αυτοματα θα ειναι προς χρηση.

3. Το πιο σημαντικο θεμα. Λοιπον, μηνυματα και επαφες δεν επηρεαζονται απ την καρτα μνημης. Οποτε τα βγαζεις απ το μυαλο σου. Μενουν τραγουδια- εφαρμογες. Λοιπον, ακου τι θα κανεις. Απλα πραγματα, συνδεεις το κινητο με εναν υπολογιστη, κανεις αποκοπη/αντιγραφη τα τραγουδια απ το φακελο music, και μετα ΟΤΑΝ βαλεις την νεα καρτα, ξανα συνεδεσε το κινητο με τον υπολογιστη, και βαλε στο φακελο music τα τραγουδια σου, για να τα εχεις και στη νεα καρτα.

Στο θεμα εφαρμογες, θα σου πω κατι μπακαλιστικο. Πηγαινε στις ρυθμισεις, μετα στις εφαρμογες, και μετα πηγαινε και μετεφερε οσες εφαρμογες ειναι αποθηκευμενες στην καρτα μνημης, στην μνημη του τηλεφωνου. Αν εχεις πολλες και δε χωρεσουν ολες, θα βαλεις οσες χωρεσουν, και μετα θα επαναλαβεις την διαδικασια. Αφου τις μετακινησεις, μετα θα βαλεις τη νεα καρτα, και θα ξανα μετακινησεις τις εφαρμογες στη μνημη της νεας καρτας, αυτη τη φορα. Καταλαβες? Οποτε μετα, αν καποιες εφαρμογες μειναν στη μνημη της παλιας καρτας, ξανα βαζεις την παλια καρτα, ξανα μεταφερεις τις εφαρμογες που μειναν στη συσκευη, βαζεις τη νεα καρτα μνημης, τις βαζεις εκει, και εισαι οκ, θα δουλευουν ολα πριμα.

Αν κανενας εχει να προτεινει κατι απλοτερο, ας το πει. :P

4. Οχι, γιατι να χασεις κατι?? :D

μου ψιλο βγηκε η πιστη, αλλα πιστευω στα απαντησα ολα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

με το θεμα των βιντεο κλησεων εχουμε κανα νεο????

ουτε με την νεα αναβαθμιση εχουμε αυτην την δυνατοτητα ε??

σαν τι νεο να χεις δηλαδη??

Ειναι της πασης γνωστο, οτι πλεον τα smartphones κινητα δεν πραγματοποιουν την γνωστη παλια 3g βιντεοκληση, αλλα μονο μεσω προγραμματων 3d party (καπως ετσι νομιζω λεγεται) οπως το skype. Eξαιρεση, ελαχιστα μοντελα, οπως το galaxy s και S 2

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Nομιζω το ποσταρεις για 2η φορα, και δεν ειχες παρει απαντηση , ε?

Λοιπον, για να σε βοηθησω οσο μπορω εγω φιλε, τοτε.

1. να τη βγαλεις με εναν απ τους εξης 2 τροπους. ο 1ος, με κλειστο το κινητο. Δηλαδη, ανοιγμα το καπακι, η μπαταρια, και βγαζεις την καρτα, και βαζεις τη νεα, ειτε να κανεις απο τις ρυθμισεις αποσυνδεση της καρτας μνημης πρωτα. Αλλα ουσιαστικα, μετα απ αυτο, παλι θα χρειαστεις να βγαλεις τη μπαταρια, αρα το κινητο οπως και να χει θα το κλεισεις :P :P τελος παντων, κανε τον 1ο τροπο :-D

2. τιποτα απολυτως. αν η καρτα ειναι σοβαρη (εννοω ικανη να ειναι συμβατη, και προφανως και micro SD) , τοτε με το που θα μπει, αυτοματα θα ειναι προς χρηση.

3. Το πιο σημαντικο θεμα. Λοιπον, μηνυματα και επαφες δεν επηρεαζονται απ την καρτα μνημης. Οποτε τα βγαζεις απ το μυαλο σου. Μενουν τραγουδια- εφαρμογες. Λοιπον, ακου τι θα κανεις. Απλα πραγματα, συνδεεις το κινητο με εναν υπολογιστη, κανεις αποκοπη/αντιγραφη τα τραγουδια απ το φακελο music, και μετα ΟΤΑΝ βαλεις την νεα καρτα, ξανα συνεδεσε το κινητο με τον υπολογιστη, και βαλε στο φακελο music τα τραγουδια σου, για να τα εχεις και στη νεα καρτα.

Στο θεμα εφαρμογες, θα σου πω κατι μπακαλιστικο. Πηγαινε στις ρυθμισεις, μετα στις εφαρμογες, και μετα πηγαινε και μετεφερε οσες εφαρμογες ειναι αποθηκευμενες στην καρτα μνημης, στην μνημη του τηλεφωνου. Αν εχεις πολλες και δε χωρεσουν ολες, θα βαλεις οσες χωρεσουν, και μετα θα επαναλαβεις την διαδικασια. Αφου τις μετακινησεις, μετα θα βαλεις τη νεα καρτα, και θα ξανα μετακινησεις τις εφαρμογες στη μνημη της νεας καρτας, αυτη τη φορα. Καταλαβες? Οποτε μετα, αν καποιες εφαρμογες μειναν στη μνημη της παλιας καρτας, ξανα βαζεις την παλια καρτα, ξανα μεταφερεις τις εφαρμογες που μειναν στη συσκευη, βαζεις τη νεα καρτα μνημης, τις βαζεις εκει, και εισαι οκ, θα δουλευουν ολα πριμα.

Αν κανενας εχει να προτεινει κατι απλοτερο, ας το πει. :P

4. Οχι, γιατι να χασεις κατι?? :D

μου ψιλο βγηκε η πιστη, αλλα πιστευω στα απαντησα ολα. ;)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ..!!!

Και μονο που ενδιαφερθηκες και μου ανελυσες τα παντα..!!!

Ακομα μια ερωτηση που δεν μπορω να βρω λύση προς το παρων..!

Έκανα καταργηση κάποιες εφαρμογες..!

Όμως όταν μπαίνω στο μενού που εμφανίζονται οι εφαρμογες μας,

εκεί που διαγράφτηκε κάποια εφαρμογή υπάρχει κενό..

με αποτελεσμα να έχω πολλές σελίδες εφαρμογών και κάποιες έχουν 3-4 εφαρμογές και πολλά κενά.!

Διορθώνεται κάπως αυτό??

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ..!!!

Και μονο που ενδιαφερθηκες και μου ανελυσες τα παντα..!!!

Ακομα μια ερωτηση που δεν μπορω να βρω λύση προς το παρων..!

Έκανα καταργηση κάποιες εφαρμογες..!

Όμως όταν μπαίνω στο μενού που εμφανίζονται οι εφαρμογες μας,

εκεί που διαγράφτηκε κάποια εφαρμογή υπάρχει κενό..

με αποτελεσμα να έχω πολλές σελίδες εφαρμογών και κάποιες έχουν 3-4 εφαρμογές και πολλά κενά.!

Διορθώνεται κάπως αυτό??

θα μπεις στο μενου κατω δεξια εχει ενα εικονιδιο με 4 τετραγωνα θα το πατησεις και τοτε θα δεις τις εφαρμογες να τρεμοπαιζουν

και ετσι θα κρατησεις πατημενη οποια εφαρμογη θες και θα τη μεταφερεις στις αλλες σελιδες ετσι ωστε να τα συγκεντρωσεις

• Like 1
Δημοσ.

θα μπεις στο μενου κατω δεξια εχει ενα εικονιδιο με 4 τετραγωνα θα το πατησεις και τοτε θα δεις τις εφαρμογες να τρεμοπαιζουν

και ετσι θα κρατησεις πατημενη οποια εφαρμογη θες και θα τη μεταφερεις στις αλλες σελιδες ετσι ωστε να τα συγκεντρωσεις

Σε ευχαριστω πολυ..!!!

Δημοσ.

Αγόρασα και έβαλα 8gb class 10 και μετέφερα όλες τις εφαρμογες στην κάρτα μου.Για κάποιο λόγο από την στιγμή που έκανα την μεταφορα καθυστερεί το κινητό όταν ανοίγω τα μηνυματα και τις επαφές.Γενικά αντί να γίνει πιο γρήγορο που μετέφερα όλες τις εφαρμογες στην κάρτα και σε class 10 και οι εφαρμογες και το κινητό μου έγινε πιο αργό.!!!Είναι λογικό?

Δημοσ.

Μπαίνω για κράξιμο. Μετα απο τόσα θετικά review πήρα και εγώ ένα. Το έχω κανά 2μηνο, αλλα μόλις πριν απο 2 βδομάδες το χρησημοποιησα, καθώς η μεταφορά γραμμής είναι ψιλό μπελάς,

Συνοπτικά, το Κινητο είναι μια απογοήτευση. Κολλάει, οι εφαρμογές κλείνουν, είναι αργό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, με τον browser ανοικτό, και βλέποντας κανά δυο βαριές σελίδες, αν πτήσεις home, γίνεται χαμός. Για κάποια δευτερόλεπτα, δεν ανταποκρεινεται, και οι εφαρμογές απο την αρχική οθόνη χάνονται.

Όλες οι εφαρμογές της Sony Ericsson είναι απαραδεκτες. Χαρακτηριστικά, μέχρι να φορτώσει το xperia gallery, κλάφτα.

Επαφές, τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανη κάνει μια αιωνιότητα και μια μέρα να ανοίξει.

Μπαταρία χάλια, άνοιξα το πρωί γύρω στις 8, είδα τα mail για κανά 20 λεπτο, και χρησημοποιησα το gps για μια ώρα μέχρι να βγω στη εθνική. Μέσα σε αυτές τις τρεις ωρες, η μπαταρία έπεσε στο 30%.

Το Κινητο,με το που το πήρα αναβαθμίστηκε κατευθείαν σε 4.0.4 έχω ελάχιστες εφαρμογές εγκατεστημένες, καθώς όταν βάζω παραπάνω κολλάει ακόμη χειρότερα. Τι σόι χαζομαρα είναι αυτη με την περιορισμένη μικρή μνήμη, που πρεπει να βάζεις εφαρμογές στην sd, με αποτέλεσμα όταν ανοίγεις το Κινητο η μια εφαρμογη να περιμένεις εκνευριστικά πολυ.

Το προηγούμενο Κινητο μου, ένα lg Optimus vήταν σαφώς γρηγορότερο. Απορώ πως μερικοί το προτείνουν και δίνουν θετικά review. Να βρασώ τις δυνατότητες που έχει, αν δεν μπορώ να το εμπιστευτώ. Πρώτη φορα θυμώνω τόσο με συσκευη, και ακόμη περισσότερο με αυτούς που βάζουν θετικά review.

Πούλημα και όπου φύγει, φύγει (και πιθανόν και απο android ). Με κούρασαν οι 100 διαφορετικές εκδόσεις, που κάθε κατασκευαστής βάσει ότι εφαρμογη θέλει, που τελικά καταλήγει να διαλύει το Κινητο.

Δημοσ.

Φιλε μου, θα σε χαρακτηριζα, στην καλυτερη υπερβολικο, για να μην πω τιποτα αλλο. Δε θα καθησω να αναλυσω κομματι κομματι ολα τα παραπανω προβληματα που ανεφερες, μιας και υπαρχουν τοσοι δεκαδες εδω μεσα, μαζι τους και εγω, που εχουμε αυτο το κινητο, και πιστεψε με, αν ηταν τοσο ασχημα τα πραγματα, ουτε θα το προτειναμε (μιας και δεν παιρνουμε ποσοστα απο τη σονυ) , αλλα ουτε και θα ξεπουλαγε πανελλαδικα.

Εντελως φιλικα, οφειλω να σε συμβουλεψω να πας σε ενα εξουσιοδοτημενο κεντρο service της Sony, και να ζητησεις να κανεις downgrade το κινητο, πισω στην 2.3. Εκει τα παντα ειναι απροβληματιστα. Αν και παλι φιλε, εχεις παραπονα για το 1-2 δευτερολεπτα που θα αργει να παει, απο αυτα που ανοιξες και τρεχουν στη μνημη (γιατι προφανως δε θα χρησιμοποιεις καποιον task killer) , τοτε τι να σου πω, δωσε 300 - 400 να παρεις κανενα αλλο.

edit Παρεπιπτοντως, αν οντως οπως λες διαβαζες σωστα ολους αυτους τους λακαμαδες με τα θετικα reviews, τοτε θα διαβαζες και εμενα το λακαμα να γραφει ξανα και ξανα οτι αν καποιος δεν εχει μεγαλες απαιτησεις και προτιμα να ρολαρει πιο ελαφρια το μηχανημα, να μην παει στην επισημη IcS, Η ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ στην 2.3.4 που ειναι σουπερ, η να παει σε custom.

Δημοσ.

(γιατι προφανως δε θα χρησιμοποιεις καποιον task killer),

edit Παρεπιπτοντως, αν οντως οπως λες διαβαζες σωστα ολους αυτους τους λακαμαδες με τα θετικα reviews, τοτε θα διαβαζες και εμενα το λακαμα να γραφει ξανα και ξανα οτι αν καποιος δεν εχει μεγαλες απαιτησεις και προτιμα να ρολαρει πιο ελαφρια το μηχανημα, να μην παει στην επισημη IcS, Η ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ στην 2.3.4 που ειναι σουπερ, η να παει σε custom.

Μπα, έχω task killer ρυθμισμένο σε paranoid. Αν εσύ τα 1-2 δευτερόλεπτα σου φαίνονται λογικά, τότε καταλαβαίνω γιατί έβαλες θετικό review.

Έχει πολύ πλάκα αυτό που λες, "όποιος δεν έχει απαιτήσεις...".

Δηλαδή για εξήγησέ μου, τι διαφορετικές απαιτήσεις έχει ένας χρήστης που έχει 2.3 και ένας που έχει 4; Είναι τελείως παράλογο αυτό που λες.

Υ.Γ.

Δεν έχει σημασία τελικά η απάντησή σου. Σκοπός μου είναι μελλοντικοί αγοραστές να ξέρουν τί παίρνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...