Alejandro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Με GB το κινητό πετάει, με την ICS είναι αρκετά πιο εμφανίσιμο αλλά βγάζει πολύ συχνά κολλήματα και restarts. Πλέον γύρισα στην stock 2.3.4 και δεν με βλέπω να ασχολούμαι με αναβαθμίσεις ξανά. Εκτός αν βγει και άλλη και ακούσω από όσους τη βάλουν ότι ρολάρει όπως η GB. 2
scorps_07 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το δικό μου Neo V έχει την Έκδοση Android 2.3.4 ! Έχει νόημα να βάλω πιο καινούρια έκδοση και να χάσω διάφορα που έχω βάλει ή να την αφήσω όπως έχει..??? Επίσης σκέφτομαι να πάρω καρτα 8gb ή 16gb μπορείτε να μου προτείνετε κάποια γιατί λόγω ελάχιστου χρόνου δεν μπορώ να ψάξω? Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από scorps_07
tsourakis13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Καλοδούλευτο... Σύνδεσέ το με WiFi και κάνε check για update. Λογικά θα σου έρθει και notification για την 4.0.2! Μήπως εννοείς 4.0.3 ?
mariosk89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) όσοι έχετε θέματα lag με την ICS, κάντε ξανά το πέρασμα με SEUS. Το καταλαβαίνεται και μόνοι σας ότι απλά δεν γίνεται να είναι πιο αργή από την GB. εγώ δεν είχα πρόβλημα ούτε με την GB ούτε με την ICS, το κινητό φυσάει. στην ICS όμως πάει ένα κλικ πιο γρήογρα σε όλα, και δεν κάνει ούτε restart ούτε τρώει κολλήματα. από τότε που την πέρασα την ICS, με SEUS, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από mariosk89
Alejandro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Με SEUS το κάναμε και τίποτα. Σαν την GB δεν έχει. Όλος ο κόσμος ακόμη και η ίδια η Sony δήλωσε ότι η ICS είναι πιο βαριά. 1
christs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το δικό μου Neo V έχει την Έκδοση Android 2.3.4 ! Έχει νόημα να βάλω πιο καινούρια έκδοση και να χάσω διάφορα που έχω βάλει ή να την αφήσω όπως έχει..??? Επίσης σκέφτομαι να πάρω καρτα 8gb ή 16gb μπορείτε να μου προτείνετε κάποια γιατί λόγω ελάχιστου χρόνου δεν μπορώ να ψάξω? Ευχαριστώ πολύ Φιλε μου, εγω και τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα εχουμε ψωνισει καρτα μνημης απ το αμαζον, η 16gb βγαινει στα 15 ευρω περιπου, και η 8gb στα 10 ευρω. Μιλαμε για τη Samsung class 6, αυτην που προτεινα πηρα και εγω. Κομπλε. Αν ψωνισεις και κατι ακομα με την καρτα, και πιασεις τα free μεταφορικα που ειναι στις 20 λιρες αγγλιας, μην το σκεφτεις, Ελλαδα θα σε πιασουν κοτσο. Για οτι χρειαστεις, ξανα ρωτα, αν και τα χω ξανα γραψει για το ποια καρτα ειχα παρει κτλ κτλ, ισως ειναι αρκετα πισω στο τοπικ πλεον. Tα παιδια εχουν δικιο. Η GB ρολαρει με το κινητο ιδανικα, η ICS περισσοτερο εμφανισιμη, εχει και καποια στοιχειακια που δεν ειχα στην 2.3.6 (μιας και την 2.3.7 δε θυμαμαι να την πηρα ποτε) , αλλα κατα τ αλλα ειναι εμφανως ενα κλικ βαρυτερο το κινητο. Χθες, εφαγα τα πρωτα 2 restart, που χρειαστηκε να βγαλω μπαταρια, και η αληθεια ειναι οτι με εκνευρισε λιγακι. Κατα τ αλλα θα προτιμουσα η Sony να ειχε μεριμνησει να βγαλει γι αυτα τα μονοπυρηνα κινητα, (Και ειδικα για τα υποδιεστερα του Neo που επισης πηραν ics) κατι πιο ελαφρυ ισως, κατι πιο ιδανικο πανω σ αυτα τα μοντελα, αλλα ισως και να μη γινοταν εν τελει. Τελος παντων στην GB δε γυρναω γιατι βαριεμαι να μπλεξω με την ολη διαδικασια και να φαω την ωρα μου. Παντως για μενα, τα πραγματα ειναι περιπου μια η αλλη. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από christs
optimus_crime Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Παιδιά έχει κανεις δοκιμάσει κανα emulator για nintendo ds? λενε πως θες δυνατο κινητο για να τρεξει, μια φορα δοκιμασα να το βαλω και δεν τα καταφερα... Αν το χει ΄βαλει καποιος και το εχει τρεξει καλα ας μου πει, θελω pokemon soul silver για τον στρατο
marikat Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Καλησπερα - καλημερα και καλως σας βρηκα.χρειαζομαι επιγοντως την βοηθεια σας γιατι δεν παλευεται αλλο η κατασταση.εχω ενα xperia neo V και θελω να του κανω unroot το συντομοτερο.εχω ψαξει τα παντα στο ιντνερνετ αλλα δεν βρηκα κατι που να βοηθησει.σας παραθετω μερικες Info για το τηλ για να μπορεσετε να με συμβουλευσετε καλυτερα.επισης δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο το 0.62 και 0.92 που διαβαζω σχεδον παντου? αριθμος μοντελου ΜΤ11i εκδοση android 4.0.4 εκδοση Κernel 2.6.32.9 αριθμος εκδοσης 4.1.Β.0.431 Επισης εαν ειναι εφικτο να παω στην 2.3.4 ακομα καλυτερα,δεν υποφερεται η 4.0.4 βρε αδερφακι μου.πρεπει να βγαλω τουλαχιστον 5 φορες την μερα την μπαταρια με τα κολληματα που τρωει.
Alejandro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα - καλημερα και καλως σας βρηκα.χρειαζομαι επιγοντως την βοηθεια σας γιατι δεν παλευεται αλλο η κατασταση.εχω ενα xperia neo V και θελω να του κανω unroot το συντομοτερο.εχω ψαξει τα παντα στο ιντνερνετ αλλα δεν βρηκα κατι που να βοηθησει.σας παραθετω μερικες Info για το τηλ για να μπορεσετε να με συμβουλευσετε καλυτερα.επισης δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο το 0.62 και 0.92 που διαβαζω σχεδον παντου? αριθμος μοντελου ΜΤ11i εκδοση android 4.0.4 εκδοση Κernel 2.6.32.9 αριθμος εκδοσης 4.1.Β.0.431 Επισης εαν ειναι εφικτο να παω στην 2.3.4 ακομα καλυτερα,δεν υποφερεται η 4.0.4 βρε αδερφακι μου.πρεπει να βγαλω τουλαχιστον 5 φορες την μερα την μπαταρια με τα κολληματα που τρωει. Για να πας στην 2.3.4 πρέπει να βρεις ένα εξουσιοδοτημένο service και την απόδειξη αγοράς του κινητού για να μην σε χρεώσουν. Η όλη διαδικασία παίρνει κανένα 10λεπτο και μετά είσαι με την επίσημη GB 0.62. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από Alejandro
tsourakis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Παιδιά έχει κανεις δοκιμάσει κανα emulator για nintendo ds? λενε πως θες δυνατο κινητο για να τρεξει, μια φορα δοκιμασα να το βαλω και δεν τα καταφερα... Αν το χει ΄βαλει καποιος και το εχει τρεξει καλα ας μου πει, θελω pokemon soul silver για τον στρατο Πρώτη φορά ακούω συνδυασμό, pokemon με στρατό.... Πάντως εγώ δεν έχω βρει κάτι....
scorps_07 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Φιλε μου, εγω και τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα εχουμε ψωνισει καρτα μνημης απ το αμαζον, η 16gb βγαινει στα 15 ευρω περιπου, και η 8gb στα 10 ευρω. Μιλαμε για τη Samsung class 6, αυτην που προτεινα πηρα και εγω. Κομπλε. Αν ψωνισεις και κατι ακομα με την καρτα, και πιασεις τα free μεταφορικα που ειναι στις 20 λιρες αγγλιας, μην το σκεφτεις, Ελλαδα θα σε πιασουν κοτσο. Για οτι χρειαστεις, ξανα ρωτα, αν και τα χω ξανα γραψει για το ποια καρτα ειχα παρει κτλ κτλ, ισως ειναι αρκετα πισω στο τοπικ πλεον. Σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω μήπως πάρω αυτήν που μου λες.! Βρήκα Transcend MicroSDHC class6 with SD adapter (8GB) στα 9,50€ αξίζει για να μην μπαίνω στην διαδιακασία του Amazon.? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από scorps_07
sifounas1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Καλησπερα - καλημερα και καλως σας βρηκα.χρειαζομαι επιγοντως την βοηθεια σας γιατι δεν παλευεται αλλο η κατασταση.εχω ενα xperia neo V και θελω να του κανω unroot το συντομοτερο.εχω ψαξει τα παντα στο ιντνερνετ αλλα δεν βρηκα κατι που να βοηθησει.σας παραθετω μερικες Info για το τηλ για να μπορεσετε να με συμβουλευσετε καλυτερα.επισης δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο το 0.62 και 0.92 που διαβαζω σχεδον παντου? αριθμος μοντελου ΜΤ11i εκδοση android 4.0.4 εκδοση Κernel 2.6.32.9 αριθμος εκδοσης 4.1.Β.0.431 Επισης εαν ειναι εφικτο να παω στην 2.3.4 ακομα καλυτερα,δεν υποφερεται η 4.0.4 βρε αδερφακι μου.πρεπει να βγαλω τουλαχιστον 5 φορες την μερα την μπαταρια με τα κολληματα που τρωει. δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789
ask Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 το μονο αρνητικο στο Neo V ειναι η μεγαλη ακτινοβολια σε σχεση με αλλα..κατα τα αλλα για τα λεφτα του πολυ καλο η γνωμη μου..
scorps_07 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Παιδιά βοηθήστε σε αυτό να μην κάνω κάποιο λάθος..!!! Θα βγάλω την 2gb που έχει μέσα και θα βάλω μια 8gb . 1)Θα πρέπει να κάνω κάτι στην κάρτα πριν την βγάλω (2gb) 2)Θα πρέπει να κάνω κάτι στην κάρτα πριν την βάλω (8gb) 3)Μπορώ να κάνω κάτι για να κρατήσω (back up μάλλον) τα μηνυματα,επαφες,τραγουδια,εφαρμογες που έχω με την 2ρα? 4)Υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι.? Ευχαριστώ..!
giannispaok Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 δεν ειχε πολυ φωτεινοτητα(οταν το πηρα εγω - δε ξερω αν το εχουν βελτιωσει με το ics 4.0)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα