Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.χθες το αποκτησα και γω και δυστυχως λογο δουλειας δεν το πολυεψαξα ακομα αλλα εχω μπροστα μου μια κυριακη γεματη.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως κανουμε αναβαθμηση στην τελευταια εκδοση 4.0.4;θελω να το κανω με τη μια και μετα να αρχισω να πεταω μεσα εφαρμογες και αρχεια.λιγο τα βηματα αν σας ειναι ευκολο και ποση ωρα περιπου περνει ολο αυτο για να ξερω ποια ειναι η καλυτερη ωρα για μενα για να το κανω.Κατα τα αλλα ειμαι πολυ ενθουσιασμενος.

αν εισαι μεσος χρηστης, και εισαι ικανοποιημενος με την υπαρχουσα εκδοση, δεν ειναι και αναγκαιο να πας στην ics, υποψιν. :) Ειναι σιγουρα πιο βαρια για το κινητο μας.

Kατα τ αλλα, συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη σου, και μεσω του pc companion κανεις την αναβαθμιση λογισμικου. Παιρνει καπου στη μιση ωρα, και θελει απλα να ειναι φορτισμενο πανω απο 40% το κινητο, για να μη γινει καμαι στραβη. Αυτο, και μετα τελειωσες! Ουσιαστικα ολα γινονται αυτοματα, δε χανεις τπτ απ οτι ειχες ηδη μεσα.

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα δεν ειμαι κολλημενος με τις αναβαθμησεις απλα στο προηγουμενο κινητο μου δεν μπορουσα να βαλω γιατι δεν ειχε βγει καινουργια απο την εταιρια και τωρα σε αυτο το νεο μου που βγηκε και επισημη το μην τη βαλω το θεωρω βλακεια.Ο μονος λογος που δεν θα το εκανα ειναι αυτο που λες οτι ειναι πιο βαρια.Αν οντως εχει σημαντικη καθυστερηση το κινητο στην λειτουργια του σιγουρα δεν αξιζει.Εχει οντως διαφορα;Δηλαδη το καταλαβαινεις αισθητα;

Απλα θα ηθελα πριν αρχισω να βαζω μεσα πραγματα και ετσι που ειναι σκετο και φρεσκοαγορασμενο να του εβαζα την καινουργια εκδοση και μετα ολα τα υπολοιπα.Αν το κρατησω ετσι δηλαδη και αφησω την αναβαθμηση για πιο μετα δεν θα χαθουνε οι εφαρμογες που θα εχω μεσα;

Δημοσ.

Βασικα δεν ειμαι κολλημενος με τις αναβαθμησεις απλα στο προηγουμενο κινητο μου δεν μπορουσα να βαλω γιατι δεν ειχε βγει καινουργια απο την εταιρια και τωρα σε αυτο το νεο μου που βγηκε και επισημη το μην τη βαλω το θεωρω βλακεια.Ο μονος λογος που δεν θα το εκανα ειναι αυτο που λες οτι ειναι πιο βαρια.Αν οντως εχει σημαντικη καθυστερηση το κινητο στην λειτουργια του σιγουρα δεν αξιζει.Εχει οντως διαφορα;Δηλαδη το καταλαβαινεις αισθητα;

Απλα θα ηθελα πριν αρχισω να βαζω μεσα πραγματα και ετσι που ειναι σκετο και φρεσκοαγορασμενο να του εβαζα την καινουργια εκδοση και μετα ολα τα υπολοιπα.Αν το κρατησω ετσι δηλαδη και αφησω την αναβαθμηση για πιο μετα δεν θα χαθουνε οι εφαρμογες που θα εχω μεσα;

Οχι. Δεν εχασα καμια εφαρμογη, κανενα παιχνιδι. Το πολυ, αν θυμαμαι καλα, να μου ζητησε καμια ενημερωση. Απ οτι θυμαμαι το μονο που εχασα, ειναι αυτο το widget στην αρχικη σελιδα του εργοστασιακου launcer με τα μηνυματα, το οποιο δε βρηκα στην IcS. Ολα τα αλλα ειναι ιδια.

Οσο για το θεμα βαρους, δεν ειναι τοσο βαρια ωστε να ειναι αποτρεπτικη, σε καμια περιπτωση. Αλλα οφειλω να σου πω, οτι σε 2 κινησεις, ειναι ενα κλικ διαφορετικο. 1. στο θεμα smoothness ειναι ενα κλικ πιο αργο να ρολαρει, και 2. οταν πατησεις το εικονιδιο με τη λιστα επαφων κτλ, θα κανει 2 δευτερολεπτα να φορτωσει και να την ανοιξει. Αυτα πανω κατω, λεπτομερειακα, ειναι δηλαδη σαν να τρεχει ενας υπολογιστης ενα πιο βαρυ παιχνιδι :D

Δημοσ.

Οχι. Δεν εχασα καμια εφαρμογη, κανενα παιχνιδι. Το πολυ, αν θυμαμαι καλα, να μου ζητησε καμια ενημερωση. Απ οτι θυμαμαι το μονο που εχασα, ειναι αυτο το widget στην αρχικη σελιδα του εργοστασιακου launcer με τα μηνυματα, το οποιο δε βρηκα στην IcS. Ολα τα αλλα ειναι ιδια.

Οσο για το θεμα βαρους, δεν ειναι τοσο βαρια ωστε να ειναι αποτρεπτικη, σε καμια περιπτωση. Αλλα οφειλω να σου πω, οτι σε 2 κινησεις, ειναι ενα κλικ διαφορετικο. 1. στο θεμα smoothness ειναι ενα κλικ πιο αργο να ρολαρει, και 2. οταν πατησεις το εικονιδιο με τη λιστα επαφων κτλ, θα κανει 2 δευτερολεπτα να φορτωσει και να την ανοιξει. Αυτα πανω κατω, λεπτομερειακα, ειναι δηλαδη σαν να τρεχει ενας υπολογιστης ενα πιο βαρυ παιχνιδι :D

Μακάρι να ήταν μόνο αυτά...Μην ξεχνάς το βίντεο στα 720p που έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ lag, και δεν μπορείς να τραβήξεις βίντεο σ'αυτή την ανάλυση :-( Αυτός ήταν και ο δεύτερος λόγος μετά την ταχύτητα του κινητού που γύρισα πίσω σε Gingerbread...Πάντως η ICS, είναι σαφώς πιο όμορφη και πιο "ποιοτική" αλλά φαίνεται πως το κινητό μας ζορίζεται...Εγώ πάντως με ~80 εφαρμογές είχα πρόβλημα, παρόλο που την πέρασα "καθαρή"(με pc companion και μετά επιδιόρθωση με sus)...

Για εμένα πάντως δεν αξίζει να περάσεις ICS εάν δεν την θες για κάποιο συγκεκριμένο λόγο...

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση σου.Τελικα θα το αφησω ετσι να το δουλεψω λιγο και μετα αν θελησω θα κανω την αναβαθμηση μιας και οπως λες δεν χανεται τιποτα.

Κατι τελευταιο θελω να ρωτησω.Πιστευεις οτι χρειαζεται screen protector,την λεγομενη ζελατινα;Κατι gorila glass και scratch resistant που εχουν τα κινητα σιγουρα δεν κανουν γρατζουνιες αλλα το γνωστο θαμπωμα μετα απο καιρο στο σημειο που δουλευει ποιο πολυ το χερι ισχυει;

Ξερω πως ρωταω χαζομαρα απλα θελω να ακουσω και αλλη γνωμη για να βεβαιωθω γιατι ξετρελαθηκα με την οθονη και το χω λιγο φοβο.

tsourakis13 οχι δεν την θελω για καποιο συγκεκριμενο λογο μιας και πλεον σχεδον ολες οι εφαρμογες ακομα και οι τελευταιες δηλαδη ζητανε απο 2.3 και πανω οποτε δεν θα εχω θεμα.απλα ρωταω μηπως θα επρεπε να την κανω απο την αρχη και αν ειχε σημντικες βελτιωσεις στην εμπειρια χρησης.

Δημοσ.

Εγώ 6 μήνες τώρα είμαι χωρίς screen protector, και το κινητό δεν έχει ΟΥΤΕ μία γρατζουνιά...Βέβαια το προσέχω σαν τα μάτια μου... :rolleyes:

Πάντως μια ζελατίνα πάντα χρειάζεται αλλά μετά από λίγο καιρό θολώνει και γεμίζει χαρακιές, και χρειάζεσαι άλλη...Πάντως αν προσέχεις λίγο δεν χρειάζεσαι ζελατίνα...

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σχετικά με τις micro sd, ποιες χρησιμοποιείτε? Είναι όλες συμβατές με τη συσκευή? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για αγορά μιας 16gb χωρητικότητας και για class και 4 νομίζω ότι δεν θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Έχουν δοκιμαστεί οι παρακάτω?

Link

Link

Απλά επειδή δεν τις βλέπω να παίζουν πολύ οι kingston.

Επίσης, έχω ακόμα την gingerbread 2.3, σκέφτομαι να περάσω την ics 4.0.4, και μετά (επειδή μάλλον δεν θα είμαι ευχαριστημένος) μια custom 4.0.4. Από την 4.0.4 official της sony, θα μπορώ να πάω σε κάποια custom εύκολα? Αν ναι ,υπάρχει κάποια που έχετε δοκιμάσει και προτείνετε? :)

Δημοσ.

εχω τη 2η και ειναι πολυ καλη.

Σιγουρα να προτιμησεις 16gb γιατι ειδικα σε back up θα σου χρειαστει.

Οσο για την αναβαθμιση αν δε σε ενδιαφερει να εισαι root τοτε περνα την 4.0.4.

Εχω αναβαθμισει μεχρι 4.03 ακριβως επειδη δεν εχει root η 4.0.4.Λενε πως ειναι πιο γρηγορη ειδικα στο φορτωμα των επαφων..

Δημοσ.

Πήρα την class 4, δεν υπάρχει κανένα θέμα τελικά :)

Θα κάτσω ακόμα στην gingerbread ώστε να κάνω σε αυτήν root, και όταν θα μπορώ στην 4.0.4, θα την περάσω ;) Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Έστειλα για service το δικό μου ΝΕΟ V (υπερθερμανη, lag κτλ) και σημερα που το έλαβα είδα οτι μου έσβησαν την ICS 4.0.4 που είχα και μου πέρασαν την παλιά 2.3.4. Τι προτείνετε να κάνω; Να το αναβαθμίσω πάλι σε 4.0.4; Απο το Update Center του κινητού λέει οτι έχω την πιο ενημερωμένη έκδοση :fear: Τι να κάνω; Pls help!!!Ευχαριστώ! :mrgreen:

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Έστειλα για service το δικό μου ΝΕΟ V (υπερθερμανη, lag κτλ) και σημερα που το έλαβα είδα οτι μου έσβησαν την ICS 4.0.4 που είχα και μου πέρασαν την παλιά 2.3.4. Τι προτείνετε να κάνω; Να το αναβαθμίσω πάλι σε 4.0.4; Απο το Update Center του κινητού λέει οτι έχω την πιο ενημερωμένη έκδοση :fear: Τι να κάνω; Pls help!!!Ευχαριστώ! :mrgreen:

Προσωπικα για μενα η 2.3.4 ειναι η καλυετρη ουτε lag ουτε κολληματα, το κανεις και ενα ροοτ και εισαι οκ. Ειχα περασει την ics και αντιμετωπισα lag κολληματα κτλ. και ξαναπερασα την 2.3.4.

Η αποφαση δικια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα παιδια μιλαμε με ICS δεν παλευεται το τηλεφωνακι.ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.Εχω 2 προβληματα συχνα του neo v.

1)Το κλειδωνω και αναβει μονο του μετα απο 4-5 δευτερολεπτα και μετα σβηνει.Αυτο το κανει συνεχεια.

2)Προσπαθω να το ξεκλειδωσω και η μπαρα δεν σερνετε,χρειαζεται 5-6 δευτερα για να ξεμπλοκαρει το κινητο.

Θα το παω στην εγγυηση και θα ΑΠΑΙΤΗΣΩ νεο κινητο,οχι το ιδιο.Downgrade κανω και μονος μου.

Δημοσ.

Καλα παιδια μιλαμε με ICS δεν παλευεται το τηλεφωνακι.ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.Εχω 2 προβληματα συχνα του neo v.

1)Το κλειδωνω και αναβει μονο του μετα απο 4-5 δευτερολεπτα και μετα σβηνει.Αυτο το κανει συνεχεια.

2)Προσπαθω να το ξεκλειδωσω και η μπαρα δεν σερνετε,χρειαζεται 5-6 δευτερα για να ξεμπλοκαρει το κινητο.

Θα το παω στην εγγυηση και θα ΑΠΑΙΤΗΣΩ νεο κινητο,οχι το ιδιο.Downgrade κανω και μονος μου.

Φίλε μου η official της sony είναι για τα μπάζα....Άμα δεν βάλεις custom rom δεν πας πουθενά...Να φανταστείς εγώ, πέρασα την ICS, και μετά την έκανα επιδιόρθωση(δηλαδή την ξαναπέρασα "καθαρή")...Στη συνέχεια έκανα root και έσβησα όλη τη σαβούρα της sony, πέρασα κάποια tweaks, και πάλι όμως δεν έφτανε την ταχύτητα της ICS...Ίσως φταίει και που είχα ~80 εφαρμογές, αλλά και στην GB με περισσότερες εφαρμογές καλύτερα έτρεχε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...