Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια υπαρχει καποιος τροπος να αυξησουμε την εμβελεια τοu

wifi στο κινητο μας?

οποιοσδηποτε τροπος δεκτος

εδω καποιος?

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα.. πρωτη φορά χρησιμοποιώ blog και forum γι'αυτό συγχωρήστε με αν κάνω κάτι λάθος..

Αυτο όμως είναι λεπτομέρια ..

Εχω κι εγώ το neo v

Εχω ξετρελαθεί με αυτό το κινητό..δεν ξέρω και δεν γνωρίζω απο αναβαθμίσεις-παντως μου γραφει οτι εχτε την νεοτερη εκδοση γι'αυτο κι εγω δεν ασχολαούμε και πολυ..

Αυτο ομώς που έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες υπερθερμαινεται αρκετα θα έλεγα

μολις κανω μια κληση των 5 λεπτων το πανω μερος της οθόνης και πισω "καιγεται"

επισης αν το χρησιμοποιώ για πανω απο 5 με 10 λεπτακια το ίδιο παθαίνει

Αυτο ομως που με τρομάζει είναι οταν φορτίζει φτάνει σε σημειο να μην μπορώ να το ακουμπήσω.Αυτο δε συμβαίνει σε κάθε φόρτιση,αλλά συχνά πυκνα..

Θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος το καινούριο σας μέλος??

Ή αν γνωρίζεται τι εχει πάθει.. φοβαμαι μην εκραγεί(δεν ξερω απο αυτα μη γελατε..αλλα φοβαμαι)

Χίλια ευχαριστω εκ των προτερων :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα.. πρωτη φορά χρησιμοποιώ blog και forum γι'αυτό συγχωρήστε με αν κάνω κάτι λάθος..

Αυτο όμως είναι λεπτομέρια ..

Εχω κι εγώ το neo v

Εχω ξετρελαθεί με αυτό το κινητό..δεν ξέρω και δεν γνωρίζω απο αναβαθμίσεις-παντως μου γραφει οτι εχτε την νεοτερη εκδοση γι'αυτο κι εγω δεν ασχολαούμε και πολυ..

Αυτο ομώς που έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες υπερθερμαινεται αρκετα θα έλεγα

μολις κανω μια κληση των 5 λεπτων το πανω μερος της οθόνης και πισω "καιγεται"

επισης αν το χρησιμοποιώ για πανω απο 5 με 10 λεπτακια το ίδιο παθαίνει

Αυτο ομως που με τρομάζει είναι οταν φορτίζει φτάνει σε σημειο να μην μπορώ να το ακουμπήσω.Αυτο δε συμβαίνει σε κάθε φόρτιση,αλλά συχνά πυκνα..

Θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος το καινούριο σας μέλος??

Ή αν γνωρίζεται τι εχει πάθει.. φοβαμαι μην εκραγεί(δεν ξερω απο αυτα μη γελατε..αλλα φοβαμαι)

Χίλια ευχαριστω εκ των προτερων :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

και εμενα περθερμαινεται, αλλα οταν το ζοριζω παιζοντας βαρια 3d παιχνιδια, και αλλος ενας λογος επειδη του φοραω και θηκουλα, με αποτελεσμα να το ζεσταινει το χρυσο μου ακομα περισσοτερο :P :P

κοιτα, αν ετσι ξαφνικα αρχισε να ζεσταινεται τοσο, δε ξερω να σου πω τι παιζει. Αν, γινεται και λογω υψηλων θερμοκρασιων περιβαλλοντος, τοτε ισως να φταιει κ αυτο.

Οσο για την αναβαθμιση, εχει βγει πραγματι η επισημη 4.0.4 IcS, ειναι λιγακι πιο βαρια απ την gingerbread που εισαι τωρα. Κοιτα, αν εισαι μια χαρα με την υπαρχουσα εκδοση, και δεν εχεις απαιτησεις ή δε θες να αλλαξεις κατι, μπορεις να μεινεις και στην υπαρχουσα!!

Δημοσ.

Παρόλο που ασχολούμαι πολύ με την τεχνολογία φοβάμαι να πειράξω το κινητο.. γενικότερα τα κινητα.. ετσι κι αλλιως δεν εχω ιδιαίτερες απαιτησεις απο ενα κινητο..(για περισσοτερα εχουμε του Η/Υ κι αφου με ικανοποιουν οι εφαρμογες,μου φτάνει.. μονο μεγαλυτερη μνημη θέλω για να βάλω κι αλλες εφαρμογες και τιποτε άλλο.. (μπορω μια καρτούλα ετσι δεν ειναι???)

Επισης σκέφτομαι να το πάω να το κοιτάξουν σε εξουσιοδοτημενα καταστηματα της Sony Ericsson..

Δεν ξέρω πως να κάνω απαντηση σε εσενα.. αλλα ελπιζω

να το διαβάσεις.

Ευχαριστω πολυ !!!

και εμενα περθερμαινεται, αλλα οταν το ζοριζω παιζοντας βαρια 3d παιχνιδια, και αλλος ενας λογος επειδη του φοραω και θηκουλα, με αποτελεσμα να το ζεσταινει το χρυσο μου ακομα περισσοτερο :P :P

κοιτα, αν ετσι ξαφνικα αρχισε να ζεσταινεται τοσο, δε ξερω να σου πω τι παιζει. Αν, γινεται και λογω υψηλων θερμοκρασιων περιβαλλοντος, τοτε ισως να φταιει κ αυτο.

Οσο για την αναβαθμιση, εχει βγει πραγματι η επισημη 4.0.4 IcS, ειναι λιγακι πιο βαρια απ την gingerbread που εισαι τωρα. Κοιτα, αν εισαι μια χαρα με την υπαρχουσα εκδοση, και δεν εχεις απαιτησεις ή δε θες να αλλαξεις κατι, μπορεις να μεινεις και στην υπαρχουσα!!

Μμμμμ σου εχω απαντησει αλλα μαλλον σε λαθος μερια.. τωρα ειδα την παραθεση.. Ευχαριστω ξανα!!!

Δημοσ.

Παρόλο που ασχολούμαι πολύ με την τεχνολογία φοβάμαι να πειράξω το κινητο.. γενικότερα τα κινητα.. ετσι κι αλλιως δεν εχω ιδιαίτερες απαιτησεις απο ενα κινητο..(για περισσοτερα εχουμε του Η/Υ κι αφου με ικανοποιουν οι εφαρμογες,μου φτάνει.. μονο μεγαλυτερη μνημη θέλω για να βάλω κι αλλες εφαρμογες και τιποτε άλλο.. (μπορω μια καρτούλα ετσι δεν ειναι???)

Επισης σκέφτομαι να το πάω να το κοιτάξουν σε εξουσιοδοτημενα καταστηματα της Sony Ericsson..

Δεν ξέρω πως να κάνω απαντηση σε εσενα.. αλλα ελπιζω

να το διαβάσεις.

Ευχαριστω πολυ !!!

Μμμμμ σου εχω απαντησει αλλα μαλλον σε λαθος μερια.. τωρα ειδα την παραθεση.. Ευχαριστω ξανα!!!

Μην μου ανησυχεις, το ειδα το ποστ σου :P

Λοιπον, σε καταλαβαινω οτι δε θες να πειραξεις το κινητο σου. Ουτως η αλλως, να ξερεις, πως οταν μιλαμε για επισημη εκδοση, σημαινει οτι ειναι απολυτως μα απολυτως ασφαλης, ειναι εκδοση απευθειας απ τη μαμα εταιρια Sony για το ωραιο μας κινητακι. :rolleyes:

Aπο τη στιγμη, που δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις, μην κανεις καν τον κοπο να την περασεις, μιας και δε χρειαζεσαι κατι παραπανω απ οσα ηδη εχεις. Το θετικοτερο ολων, πανω στο κινητο μας, ειναι οτι σε αντιθεση με αλλα κινητα, ειναι ενα πληρες τιμιο κινητο σε μεσαια τιμη, το οποιο απο τη στιγμη που το παρεις, δε χρειαζεται το παραμικρο πειραγμα για να εχεις οσα χρειαζεσαι. :)

Oσο για το θεμα μνημη, χμ ναι, οταν γεμισεις τη μνημη του κινητου και εκεινη της καρτας που περιεχει, 2 GB, τοτε γιατι οχι να αγορασεις μια ακομα καρτα μνημης, π.χ. 8 gb, δε θα σου βγει ουτε 10 ευρω. Εγω αγορασα καλη καρτα 16gb με 15 ευρω περιπου!

Αν πραγματι συμβαινει εντονα αυτο που ειπες με τη θερμοκρασια, γιατι οχι να το πας σε service, ειτε στο μαγαζι που το πηρες, με την εγγυηση, εξηγωντας το προβλημα, ειτε σε εξουσιοδοτημενο. Ισως επεσες σε ελαττωματικο. Ευχομαι πως οχι. Απλα, μια παρατηρηση, να τη θυμασαι απο μενα. Υπαρχει σοβαρος ¨"κινδυνος", οταν το πας στο service και το παραδωσεις, να στο γυρισουν με σβησμενα τα παντα απο μεσα, και με αναβαθμισμενο το λειτουργικο. Οποτε, αυτο να το συζητησεις μαζι τους, και κυριως, να εχεις αφαιρεσει απο μεσα π.χ. την καρτα μνημης, και να εχεις αποθηκευσει οτι σημαντικο δε θες να χασεις, για καθε περιπτωση. :D

Oτι αλλο θες, εδω ειμαστε!

Δημοσ.

Πέρασα παγωτό πριν κανένα μήνα περίπου και το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι όταν θέλω να απαντήσω σε μήνυμα σε φόρουμ αντί για γράμματα βγαίνουν ερωτηματικά δλδ. ??? Καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω το Νeo V με το τελευταιο update 4.0.4 ICS.

Πως μπορω να κανω root σε αυτη την εκδοση?

Οι λογοι ειναι πολλοι οπως φωτηνοτητα,αχρηστες εφαρμογες κλπ.

*να σημειωθει οτι ποτε μου δεν εχω κανει root σε android!

Eυχαριστω

Δημοσ.

Αν δε κανω λαθος δεν εχει βγει root για αυτη την εκδοση και μαλλον αυτος ειναι και ο λογος που δε μου γινετε η αναβαθμση μεσω wifi..

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ το Neo V + Ginius Driver-Don't Panic (GR).

Δεν μπορώ να ασχοληθώ ακόμα μαζί του αλλά το απογευμα σπίτι θα το περιποιηθώ.Προς το παρών τρώει ρέυμα να χορτάσει.

Δημοσ.

Μην μου ανησυχεις, το ειδα το ποστ σου :P

Λοιπον, σε καταλαβαινω οτι δε θες να πειραξεις το κινητο σου. Ουτως η αλλως, να ξερεις, πως οταν μιλαμε για επισημη εκδοση, σημαινει οτι ειναι απολυτως μα απολυτως ασφαλης, ειναι εκδοση απευθειας απ τη μαμα εταιρια Sony για το ωραιο μας κινητακι. :rolleyes:

Aπο τη στιγμη, που δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις, μην κανεις καν τον κοπο να την περασεις, μιας και δε χρειαζεσαι κατι παραπανω απ οσα ηδη εχεις. Το θετικοτερο ολων, πανω στο κινητο μας, ειναι οτι σε αντιθεση με αλλα κινητα, ειναι ενα πληρες τιμιο κινητο σε μεσαια τιμη, το οποιο απο τη στιγμη που το παρεις, δε χρειαζεται το παραμικρο πειραγμα για να εχεις οσα χρειαζεσαι. :)

Oσο για το θεμα μνημη, χμ ναι, οταν γεμισεις τη μνημη του κινητου και εκεινη της καρτας που περιεχει, 2 GB, τοτε γιατι οχι να αγορασεις μια ακομα καρτα μνημης, π.χ. 8 gb, δε θα σου βγει ουτε 10 ευρω. Εγω αγορασα καλη καρτα 16gb με 15 ευρω περιπου!

Αν πραγματι συμβαινει εντονα αυτο που ειπες με τη θερμοκρασια, γιατι οχι να το πας σε service, ειτε στο μαγαζι που το πηρες, με την εγγυηση, εξηγωντας το προβλημα, ειτε σε εξουσιοδοτημενο. Ισως επεσες σε ελαττωματικο. Ευχομαι πως οχι. Απλα, μια παρατηρηση, να τη θυμασαι απο μενα. Υπαρχει σοβαρος ¨"κινδυνος", οταν το πας στο service και το παραδωσεις, να στο γυρισουν με σβησμενα τα παντα απο μεσα, και με αναβαθμισμενο το λειτουργικο. Οποτε, αυτο να το συζητησεις μαζι τους, και κυριως, να εχεις αφαιρεσει απο μεσα π.χ. την καρτα μνημης, και να εχεις αποθηκευσει οτι σημαντικο δε θες να χασεις, για καθε περιπτωση. :D

Oτι αλλο θες, εδω ειμαστε!

Καλησπερα και πάλι.. Την Παρασκευή επισκέφθηκα ένα εξουσ.κατάστημα για service της Sony Ericsson και μου είπε τα εξής..να δοκιμάσω να βγάλω την κάρτα μνήμης για λίγές μέρες και να εξετάσω ξανά το γεγονός αν θερμαίνεται..Αν όχι είναι οκ..(Γεγονός που δεν με βολεύει γιατι οπως ειχα πει και την αλλη φορα ήθελα μια καρτα με μεγαλύτερη χωρητικοτητα)

Αν πάλι πιάνει θερμοκρασία και χωρίς την κάρτα αυτό σημαίνει οτι ειναι θέμα πλακέτας και πρεπει να το στείλει να την αλλάξει... κάτι που σημαίνει οτι θα μου στερήσει το κινητό για καμιά 10αριά μέρες.. ευτυχώς είναι μέσα στην εγγυηση και δεν θα χρεωθω.. ετσι τουλαχιστον ειπαν!!! κατα τα άλλα το λατρευω αυτο το κινητο.. αυτα!!!!

Ξεχασα να σας πω οτι το δοκίμασα χωρίς την κάρτα.. και εννοείται οτι το κινητό θερμαίνεται ξανα... HUSTON WE HAVE A PROBLEM

Δημοσ.

Καλησπερα και πάλι.. Την Παρασκευή επισκέφθηκα ένα εξουσ.κατάστημα για service της Sony Ericsson και μου είπε τα εξής..να δοκιμάσω να βγάλω την κάρτα μνήμης για λίγές μέρες και να εξετάσω ξανά το γεγονός αν θερμαίνεται..Αν όχι είναι οκ..(Γεγονός που δεν με βολεύει γιατι οπως ειχα πει και την αλλη φορα ήθελα μια καρτα με μεγαλύτερη χωρητικοτητα)

Αν πάλι πιάνει θερμοκρασία και χωρίς την κάρτα αυτό σημαίνει οτι ειναι θέμα πλακέτας και πρεπει να το στείλει να την αλλάξει... κάτι που σημαίνει οτι θα μου στερήσει το κινητό για καμιά 10αριά μέρες.. ευτυχώς είναι μέσα στην εγγυηση και δεν θα χρεωθω.. ετσι τουλαχιστον ειπαν!!! κατα τα άλλα το λατρευω αυτο το κινητο.. αυτα!!!!

Ξεχασα να σας πω οτι το δοκίμασα χωρίς την κάρτα.. και εννοείται οτι το κινητό θερμαίνεται ξανα... HUSTON WE HAVE A PROBLEM

:P

εσφιξες καλοκαιριατικα!

Δημοσ.

Σε όλους μας θερμαίνεται τώρα που είναι και καλοκαίρι...Όταν λες, όμως ότι θερμαίνεται πόσο πιάνει? Εμένα όταν παίζω βαριά παιχνίδια χτυπάει και 40αρια, αλλά με κανονική χρήση είναι οκ...Αν όμως ανοίεις GPS, WiFi, 3G, και 4-5 εφαρμογές φυσικό είναι να ζεσταίνεται, ειδικά τώρα που είναι και καλοκαίρι... Πάντως εγώ σου λέω να μην το δώσεις γιατί 10 μέρες δεν είναι και λίγο και όταν το πάρεις πίσω, πάλι θα σου ζεσταίνεται...Μάλλον δεν είχες ξανά smartphone και σου φαίνεται περίεργο που ζεστένεται, αλλά τα περισσότερα έτσι είναι, οπότε μην αγχώνεσαι...Αν βέβαια σου ανεβάζει θερμοκρασία με απλή χρήση τότε έχεις πρόβλημα και θα πρέπει να το κοιτάξεις...

Υ/Γ: Εμένα μου ζεσταίνεται πολύ και όταν το φορτίζω...

Δημοσ.

Ρε παιδια η μπαταρια τελειωνει ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Δωσε περιπου χρονο, γιατι αν διαβασεις πολλοι ειχαν θεμα με τον χρονο που διαρκει η μπαταρια, και ισως εχει προβλημα το κινητο σου...

Εμενα παντως διαρκει μια χαρα σε κανονικο επιπεδο. :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.χθες το αποκτησα και γω και δυστυχως λογο δουλειας δεν το πολυεψαξα ακομα αλλα εχω μπροστα μου μια κυριακη γεματη.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως κανουμε αναβαθμηση στην τελευταια εκδοση 4.0.4;θελω να το κανω με τη μια και μετα να αρχισω να πεταω μεσα εφαρμογες και αρχεια.λιγο τα βηματα αν σας ειναι ευκολο και ποση ωρα περιπου περνει ολο αυτο για να ξερω ποια ειναι η καλυτερη ωρα για μενα για να το κανω.Κατα τα αλλα ειμαι πολυ ενθουσιασμενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...