christs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά έκανα Update στο ics 4.0.4 αλλά μου φαίνεται ότι κολλάει αρκετά. Ειδικά όταν θέλω να πάρω τηλέφωνο. Δεν έχω πολλές εφαρμογές ούτε πολλά widgets. Έχετε καμιά ιδέα ? Η 4.0.4 δεν κολλαει. Απ οτι ειπαν και τα παιδια, η 4.0.3 ειχε μαλλον σοβαρα προβληματα. Κοιτα, και σε μενα , οταν πατας να παει στις επαφες-αρχειο κλησεων, κανει 2 δευτερολεπτα να φορτωσει το αρχειο, τη λιστα κτλ κτλ. Ε ενταξει δεν ειναι δα και τοσο τραγικο. Κατα τα αλλα δεν εχω δει αλλου κολληματα.
xman249 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Νεο V έχω 5 μήνες αναβαθμισμένο στην 4,04 έκδοση 4,1Β,0,431 σφαίρα λειτουργικά, οθόνη τα σπάει για την τιμή του είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή και 250ε και 280ε να έκανε τα αξίζει
sifounas1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πρέπει στην TV να επιλέξεις σε πια θύρα HDMI το έχεις συνδέσει...δεν ανοίγει από μόνο του. Σ'εμένα τουλάχιστον έτσι είναι...μάλλον κάτι κάνεις λάθος... το προβλημα λυθηκε συνδεοντας το σε αλλη θυρα :shock: και γυρισε και μονο του στο καναλι.
sifounas1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 παιδια υπαρχει καποιος τροπος να αυξησουμε την εμβελεια τοu wifi στο κινητο μας? οποιοσδηποτε τροπος δεκτος
dava Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 γεια σας εχω καποιες ερωτησεις για το συγκεκριμενο μοντελο. 1.σας ενοχλει η αυτοματη φωτεινοτητα? μπορω να την απενεγοποιησω χωρις να χασω την εγγηση? αν το απενεργοπoιησω μπορω να το επαναφερω? 2.αν το χακαρω(root) και παθει μια ζημια(οχι λογω root),μπορω να κανω κατι για να μην μου πουν στο σερβις οτι φταει το root? 3.για τη καμερα τη γνωμη εχετε?συγκρινετε με iphone 4? 4.αν κανω root και απενεργοποιησω καποιες εφαρμογες,μπορουν να μη το περασουν στην εγγυηση? αν κανω reset στη συσκευη επανερχονται? 5.η οθονη ειναι "καθαρη" σαν το iphone? 6.υπαρχουν καταστηματα που να αναλαμβανον να κανουν root? ευχαριστω
tsourakis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 γεια σας εχω καποιες ερωτησεις για το συγκεκριμενο μοντελο. 1.σας ενοχλει η αυτοματη φωτεινοτητα? μπορω να την απενεγοποιησω χωρις να χασω την εγγηση? αν το απενεργοπoιησω μπορω να το επαναφερω? 2.αν το χακαρω(root) και παθει μια ζημια(οχι λογω root),μπορω να κανω κατι για να μην μου πουν στο σερβις οτι φταει το root? 3.για τη καμερα τη γνωμη εχετε?συγκρινετε με iphone 4? 4.αν κανω root και απενεργοποιησω καποιες εφαρμογες,μπορουν να μη το περασουν στην εγγυηση? αν κανω reset στη συσκευη επανερχονται? 5.η οθονη ειναι "καθαρη" σαν το iphone? 6.υπαρχουν καταστηματα που να αναλαμβανον να κανουν root? ευχαριστω 1)Για να την απενεργοποιήσεις πρέπει να κάνεις root...Μετά με αυτή την εφαρμογή από το market την ενεργοποιείς/απενεργοποιείς με ένα "κλικ". 2)Γι'αυτό μόλις κάνεις ένα root κρατάς ένα backup που σε περίπτωση που πάθει κάτι να το επαναφέρεις.Πάντως δεν νομίζω να σου πουν και τίποτα... 3)Μπα όχι...Το iPhone 4/4S έχουν αρκετά καλύτερη. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλή...Μια χαρά είναι και το HD βίντεο αρκετά καλό, απλώς σε σχέση με το iPhone που ρωτάς είναι κατώτερη... 4)Όπως ξαναείπα πριν σβήσεις τίποτα κρατάς ένα backup με titanium και άμα μετά έχεις κάποιο πρόβλημα τις επαναφέρεις... 5)Η οθόνη έχει ανάλυση 480*840, που σημαίνει ότι για 3.7" είναι μια χαρά...Πάντως με το iPhone μην το συγκρίνεις...Μόνο κινητά με 1280*720 έχουν υψηλότερο ppi από το iPhone 4/4S...Αλλά μην νομίζεις αυτά είναι θέμα marketing γιατί στο μάτι αυτές οι διαφορές είναι μηδαμινές...Εγώ πάντως όταν πήρα το xperia neo v μαγεύτηκα με την οθόνη του γιατί ποτέ δεν ξαναείχα κινητό με τόσο μεγάλη ανάλυση...Και με iPhone μιας φίλης μου το έχω συγκρίνει και δεν έχουν και μεγάλη διαφορά... 6)Γιατί να πας σε κατάστημα? Άμα έχεις την έκδοση 2.3.4 (.42) ή την 4.0.3 , το root γίνεται σε 30 δευτερόλεπτα...Είναι πάρα πολύ απλή διαδικασία...
dava Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 1)Για να την απενεργοποιήσεις πρέπει να κάνεις root...Μετά με αυτή την εφαρμογή από το market την ενεργοποιείς/απενεργοποιείς με ένα "κλικ". 2)Γι'αυτό μόλις κάνεις ένα root κρατάς ένα backup που σε περίπτωση που πάθει κάτι να το επαναφέρεις.Πάντως δεν νομίζω να σου πουν και τίποτα... 3)Μπα όχι...Το iPhone 4/4S έχουν αρκετά καλύτερη. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλή...Μια χαρά είναι και το HD βίντεο αρκετά καλό, απλώς σε σχέση με το iPhone που ρωτάς είναι κατώτερη... 4)Όπως ξαναείπα πριν σβήσεις τίποτα κρατάς ένα backup με titanium και άμα μετά έχεις κάποιο πρόβλημα τις επαναφέρεις... 5)Η οθόνη έχει ανάλυση 480*840, που σημαίνει ότι για 3.7" είναι μια χαρά...Πάντως με το iPhone μην το συγκρίνεις...Μόνο κινητά με 1280*720 έχουν υψηλότερο ppi από το iPhone 4/4S...Αλλά μην νομίζεις αυτά είναι θέμα marketing γιατί στο μάτι αυτές οι διαφορές είναι μηδαμινές...Εγώ πάντως όταν πήρα το xperia neo v μαγεύτηκα με την οθόνη του γιατί ποτέ δεν ξαναείχα κινητό με τόσο μεγάλη ανάλυση...Και με iPhone μιας φίλης μου το έχω συγκρίνει και δεν έχουν και μεγάλη διαφορά... 6)Γιατί να πας σε κατάστημα? Άμα έχεις την έκδοση 2.3.4 (.42) ή την 4.0.3 , το root γίνεται σε 30 δευτερόλεπτα...Είναι πάρα πολύ απλή διαδικασία... ευχαριστω για την απαντηση,αξιζει να αλλαξεις την αυτοματη φωτεινοτητα? εχει μεγαλη διαφορα?
tsourakis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Σίγουρα θα δεις διαφορά, θα είναι πιο φωτεινή, αλλά μετά η οθόνη θα καταναλώνει περισσότερη ενέργεια άμα τη βάλεις στο 100...
dava Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 και κατι αλλο.. αναμεσα σε αυτα τα 2 ποιο θα προτιμουσατε? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0687707&catid=100800 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Neo-V-White-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-NEO-V-WHI.htm (δε με πειραζει που δεν εχει εμπρος καμερα)
tsourakis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 και κατι αλλο.. αναμεσα σε αυτα τα 2 ποιο θα προτιμουσατε? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0687707&catid=100800 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Neo-V-White-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-NEO-V-WHI.htm (δε με πειραζει που δεν εχει εμπρος καμερα) Ανάμεσα στα 2, εγώ προτείνω sola αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσεις ~60€ παραπάνω...Άμα είχε 1gb ram θα άξιζε, αλλά μόνο για τον διπύρηνο δεν ξέρω αν αξίζει...Στα - του η μικρή μπαταρία (1320mAh) και η έλλειψη μπροστινής κάμερας...(αλλά εφόσον δεν σε πειράζει τότε οκ...Πάντως σε σχέση με το neo v φαίνεται να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, το οποίο είναι αρκετά σημαντικό...
dava Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ανάμεσα στα 2, εγώ προτείνω sola αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσεις ~60€ παραπάνω...Άμα είχε 1gb ram θα άξιζε, αλλά μόνο για τον διπύρηνο δεν ξέρω αν αξίζει...Στα - του η μικρή μπαταρία (1320mAh) και η έλλειψη μπροστινής κάμερας...(αλλά εφόσον δεν σε πειράζει τότε οκ...Πάντως σε σχέση με το neo v φαίνεται να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, το οποίο είναι αρκετά σημαντικό... ευχαριστω... παντως 40ε παραπανω εχει,το βρηκα εδω http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=9079
christs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ευχαριστω... παντως 40ε παραπανω εχει,το βρηκα εδω http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=9079 πριν λιγο καιρο, ηταν σε προσφορα απο electroworld στα 219 ευρω. Γι αυτο, δε θα δινα προσωπικα γυρω στο 250αρι, θα περιμενα να ξανα πεσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα