tsourakis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 είναι σαφώς πιο βελτιωμένη από την 4.0.3 στην ταχύτητα...όμως δεν έχει βγει ακόμα root.. και εγώ επειδή το είχα "πειράξει" δεν έκανε αναβάθμιση OTA, και αναγκάστηκα να την κάνω με sus και έχασα το root...
christs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 είναι σαφώς πιο βελτιωμένη από την 4.0.3 στην ταχύτητα...όμως δεν έχει βγει ακόμα root.. και εγώ επειδή το είχα "πειράξει" δεν έκανε αναβάθμιση OTA, και αναγκάστηκα να την κάνω με sus και έχασα το root... καταλαβα... Να σου πω την αληθεια, ειχα πληροφορηθει οτι η 4.0.3 ειχε σημαντικα προβληματα, σε σημειο η gb να ειναι καλυτερη απο την πρωιμη IcS, και γι αυτο δεν την εβαλα. Οποτε, πηγα σημερα κατευθειαν στην 4.0.4, και ειμαι ευχαριστημενος. Ευτυχως, τα μικροκολληματα ειναι περιορισμενα. ΣΙγουρα, δεν ειναι εντελως λυμενα,ειδικα σε παιχνιδια, και κινησεις που παλια το κινητο τις εκανε τσακ μπαμ, τωρα τρωνε δυστυχως σκαλωμα. Αλλα ειναι κατανοητο, ειναι βαρυτερη εκδοση. Εν κατακλειδι, νομιζω οτι καποιος αν αποφασισει να μεινει για παντα στην gingerbread, μια χαρα θα ειναι. Ομως, ακομη και αν βαλει το παγωτο, δε θα απογοητευτει!
tsourakis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλά το ότι είναι βαριά είναι άλλο θέμα...Η SE θα μπορούσε να κάνει το κινητό να ΠΕΤΑΕΙ αλλά προφανώς δεν θέλει, γιατί πρέπει να πουλήσει και τα καινούρια της κινητά και άμα τα παλαιότερα δουλεύουν τόσο άνετα με ICS δεν θα πουλήσουν τα καινούρια...Για δοκίμασε να βάλεις custom rom(ics) με custom kernel και να τρέχει το κινητό στα 1.4ghz να δεις πως είναι...δεν συγκρίνεται με gb ειδικά με official ics(4.0.3/4.0.4)...Όλα θέμα marketing είναι πίστεψέ με...
Rouhota Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Γνωρίζει κανείς ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να αυξήσω τη φωτεινότητα στο Neo V;
christs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλά το ότι είναι βαριά είναι άλλο θέμα...Η SE θα μπορούσε να κάνει το κινητό να ΠΕΤΑΕΙ αλλά προφανώς δεν θέλει, γιατί πρέπει να πουλήσει και τα καινούρια της κινητά και άμα τα παλαιότερα δουλεύουν τόσο άνετα με ICS δεν θα πουλήσουν τα καινούρια...Για δοκίμασε να βάλεις custom rom(ics) με custom kernel και να τρέχει το κινητό στα 1.4ghz να δεις πως είναι...δεν συγκρίνεται με gb ειδικά με official ics(4.0.3/4.0.4)...Όλα θέμα marketing είναι πίστεψέ με... Ετσι ειναι, δικιο εχεις. Το πιθανοτερο ειναι μολις βγουν τα root κτλ, να του βαλω μια custom. Το μονο που φοβαμαι, ειναι το φαγωμα της ηδη περιορισμενης μπαταριας, και τις υπερθερμανσεις λογω overclocking, ηδη παιρνει φωτια οταν παιζω τα παιχνιδια μου.
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγώ δεν κάνω root γιατί από όσο ξέρω θα χάσω την εγγύηση. Μπορεί να μου πει κάποιος τι θα κερδίσω και τι θα χάσω αν αναβαθμίσω σε παγωτό μέσα σε 2 σειρές? δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν αξίζει η νέα έκδοση
_emperor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εκανα σημερ αναβαθμιση σε 4.0.4 απο 4.0.3 και νομιζω ειναι εμφανως καλυτερα τα πραγματα. Με το root δε χανεις εγγυηση, μονο με το unlock bootloader. Υπαρχει τροπος να κανεις root την 4.0.4 , το δοκιμασα και δουλεωψε μια χαρα
christs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγώ δεν κάνω root γιατί από όσο ξέρω θα χάσω την εγγύηση. Μπορεί να μου πει κάποιος τι θα κερδίσω και τι θα χάσω αν αναβαθμίσω σε παγωτό μέσα σε 2 σειρές? δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν αξίζει η νέα έκδοση ουτε θα κερδισεις πολλα, ουτε θα χασεις και πολλα. Μετα θα πρεπει να συνηθισεις σε ενα καπως καινουριο εμφανισιακο περιβαλλον. Προσωπικα, τα μονα 2 που με χαλασαν, ειναι οτι εχασα το widget της λιστας με τις αγαπημενες επαφες μου και δε μπορω να το βαλω ξανα στην αρχικη, και το οτι στο αγαπημενο μου παιχνιδι, βλεπω οτι πηγαινει ενα κλικ slower. Κατα τ αλλα, ολο και καποια πραγματα θα κερδιζουμε απο τη νεα εκδοση.
tsourakis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ετσι ειναι, δικιο εχεις. Το πιθανοτερο ειναι μολις βγουν τα root κτλ, να του βαλω μια custom. Το μονο που φοβαμαι, ειναι το φαγωμα της ηδη περιορισμενης μπαταριας, και τις υπερθερμανσεις λογω overclocking, ηδη παιρνει φωτια οταν παιζω τα παιχνιδια μου. φίλε ίσα ίσα που με τις custom roms η μπαταρία έχει σαφώς καλύτερη διάρκεια γιατί το κινητό διαχειρίζεται την κατανάλωση ενέργειας πολύ καλύτερα...Τώρα η υπερθέρμανση είναι ένα πρόβλημα...Και εμένα όταν παίζω παιχνίδια ανεβάζει πολύ θερμοκρασία...Ιδικά όταν το φορτίζω και το ανοίξω να δω τίποτα στο internet ή να παίξω κανένα παιχνιδάκι ανεβαίνει ακόμα περισσότερο...Πάντως οι custom roms αξίζουν πάρα πολύ(μαζί με custom kernels πάντα)...Πάντως τώρα εγώ περιμένω να βγει root για 4.0.4 γιατί χωρίς root δεν αντέχω Επίσης για να ξεκλειδώσεις bootloader είναι αρκετά εύκολο, όπως και να τον ξανακλειδώσεις μετά αλλά εγώ δεν έχω μπλέξει ακόμα με τέτοιες διαδικασίες...Πάντως υπάρχει και official τρόπος από τη Sony(πολύ πιο εύκολος/γρήγορος σε σχέση με τον custom αλλά μετά δεν μπορείς να περάσεις επίσημα νέες εκδόσεις/ενημερώσεις άρα απορρίπτεται.... Υ/Γ: Παιδιά μην φοβάστε να κάνετε root η εγγύηση ΔΕΝ χάνεται για πάντα!!! Μπορείτε εύκολα να κάνετε ένα hard reset και να ξαναπεράσετε την official rom(ICS πλέον) με pc companion/sus...Με αυτόν τον τρόπο το κινητό γίνεται σαν να το αγοράσατε μόλις τώρα και δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση...Το ίδιο συμβαίνει και με το να ξεκλειδώσετε τον bootloader γιατί μπορείτε να ξανακάνετε lock (έτσι νομίζω δηλαδή) και μετά δεν έχετε πρόβλημα με την εγγύηση.... Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος...
christs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Σωστα τα λες, σωστα και οσα εγραψες για τη χρηση μπαταριας, σαφως η custom χρησιμοποιει καλυτερα τη μπαταρια, εγω εννοουσα το επιπλεον φαγωμα που θα τρωει αν το clock αρω στα 1.4 , για να μην εχω κολληματακια στα παιχνιδια κτλ. Περα απ τη θερμοκρασια, φοβαμαι και τη μπαταρια. Αλλα μαλλον στο μελλον θα το κανω, για να με κρατησει μεχρι να πεσει το galaxy s2 στα 200-250 για ν το αγορασω.
tsourakis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Σωστα τα λες, σωστα και οσα εγραψες για τη χρηση μπαταριας, σαφως η custom χρησιμοποιει καλυτερα τη μπαταρια, εγω εννοουσα το επιπλεον φαγωμα που θα τρωει αν το clock αρω στα 1.4 , για να μην εχω κολληματακια στα παιχνιδια κτλ. Περα απ τη θερμοκρασια, φοβαμαι και τη μπαταρια. Αλλα μαλλον στο μελλον θα το κανω, για να με κρατησει μεχρι να πεσει το galaxy s2 στα 200-250 για ν το αγορασω. Αααα sorry, λάθος κατάλαβα...πάντως σίγουρα με 1.4GHz θα τρέχει αρκετά καλύτερα το κινητό, αλλά η μπαταρία δεν θα αντέχει και πολύ και σίγουρα θα ζεσταίνεται αρκετά....Όσο για το galaxy s2, δεν νομίζω να φτάσει ποτέ η τιμή του τόσο χαμηλά...πάντως όταν γίνει αυτό θα έχουν βγει 8πυρηνα, και αυτό θα θεωρείται entry level!!!! Πάντως πέρα από την πλάκα μακάρι να φτάσει τόσο μια μέρα και ας έχουν βγει και 8πυρηνα!!! αφού την δουλειά σου την κάνεις, τι σε νοιάζει τι αλλά κινητά θα έχουν βγει....?? Sent from my Xperia Neo V
optimus_crime Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Παιδιά έτρεξε κανείς Nintendo DS emulator; Λέει πως μόνο κινητά με ψηλή μνήμη μπορεί να το τρέξει στο full, αλλά σε εμένα δεν το ανοίγει τελείως. Λογικά χρειάζεται περισσότερη μνήμη(cpu);
sifounas1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ρε παιδια πηρα αυτο τον ανταπτορα τον εβαλα στο τηλ αλλα δεν μου εδειχνε τιποτα στην τν. θελει καποια ρυθμιση? μου βγαζει κανονικα ειδοποιηση οτι το hdmi συνδεθηκε.
tsourakis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ρε παιδια πηρα αυτο τον ανταπτορα τον εβαλα στο τηλ αλλα δεν μου εδειχνε τιποτα στην τν. θελει καποια ρυθμιση? μου βγαζει κανονικα ειδοποιηση οτι το hdmi συνδεθηκε. Πρέπει στην TV να επιλέξεις σε πια θύρα HDMI το έχεις συνδέσει...δεν ανοίγει από μόνο του. Σ'εμένα τουλάχιστον έτσι είναι...μάλλον κάτι κάνεις λάθος...
k4ts0u Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά έκανα Update στο ics 4.0.4 αλλά μου φαίνεται ότι κολλάει αρκετά. Ειδικά όταν θέλω να πάρω τηλέφωνο. Δεν έχω πολλές εφαρμογές ούτε πολλά widgets. Έχετε καμιά ιδέα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα