Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πιστευω οτι το τηλ δεν βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες για την

καμερα που εχει

εχετε να προτεινετε καποιες ρυθμισεις στην καμερα η καποια εφαρμογη

για καλυτερες φωτο?

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια πιστευω οτι το τηλ δεν βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες για την

καμερα που εχει

εχετε να προτεινετε καποιες ρυθμισεις στην καμερα η καποια εφαρμογη

για καλυτερες φωτο?

μια χαρα ειναι οι φωτος που βγαζει, HD αναλυση πιανει. Ελεγξε αν εχεις ρυθμισει την αναλυση αυτη, απο τις ρυθμισεις καμερας. Και μη ξεχνας, οτι αυτο που εχεις στα χερια σου ειναι κινητο, οχι φωτογραφικη μηχανη. ;)

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι κινητό δεν έχω απαιτήσεις φωτογραφικής απλά ρωτάω για να πιάσω το Μέγιστο της απόδοσης του

Στα 5 μεγαπιξελ λες για τη ρύθμιση?

Καμία εφαρμογή για καλύτερα?

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι κινητό δεν έχω απαιτήσεις φωτογραφικής απλά ρωτάω για να πιάσω το Μέγιστο της απόδοσης του

Στα 5 μεγαπιξελ λες για τη ρύθμιση?

Καμία εφαρμογή για καλύτερα?

Ναι, αυτο εννοουσα. Τωρα για εφαρμογη δεν ξερω τιποτα, αν γνωριζει καποιος αλλος, ας πει!

Δημοσ.

γειασ σασ παιδια εχω εδω και κανα μηνα τ s/e neo v και θελω να σασ ρωτησω κατι απορειεσ που εχω

1. πωσ μπορω να δημιουργισω φακελο στο μενου? οχι στην αρχικη οθονη

2. εχετε ν μου προτεινετε κανα προγραμματακι για σπασιμο κωδικων wifi??

Δημοσ.

γειασ σασ παιδια εχω εδω και κανα μηνα τ s/e neo v και θελω να σασ ρωτησω κατι απορειεσ που εχω

1. πωσ μπορω να δημιουργισω φακελο στο μενου? οχι στην αρχικη οθονη

2. εχετε ν μου προτεινετε κανα προγραμματακι για σπασιμο κωδικων wifi??

γεια και χαρα :)

1. δε νομιζω οτι ειναι εφικτο κατι τετοιο. Αλλα δεν καταλαβαινω και την χρησιμοτητα του. Πολυ απλα φτιαξε φακελο στην αρχικη σελιδα, και πετα μεσα οτι εφαρμογη εχεις απ το μενου, κρατας πατημενο το εικονιδιο της εφαρμογης/παιχνιδιου, και το πετας μεσα στο φακελο της αρχικης σου σελιδας!

2. δεν επιτρεπεται να μιλαμε στο ινσομνια για παρανομα λογισμικα, απ οτι ξερω :)

Δημοσ.

παιδια εχω την 4.0.3 ποιες οι διαφορες με την 4.0.4?

αν την περασω θα χασω τις επαφες μου και τις

εφαρμογες μου μαζι με τα save τους?

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη κ όλας αλλά λόγω εξετάσεων δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθώ το topic. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σε ένα post αν πλέον η τελευταία έκδοση του ICS (4.3 ή 4.4 δεν ξέρω ποια είναι) διορθώνει όλα τα προβλήματα lag και μπορούμε επιτέλους να αναβαθμίσουμε όλοι σε ICS?

Δημοσ.

παιδια εχω την 4.0.3 ποιες οι διαφορες με την 4.0.4?

αν την περασω θα χασω τις επαφες μου και τις

εφαρμογες μου μαζι με τα save τους?

Δημοσ.

Δεν χάνεται τίποτα με την αναβάθμιση.Το κινητό με την 4.0.4 πετάει,καθώς η 4.0.3 είχε μερικά Lags (πχ.στην εφαρμογή του Dialer που αργούσε να ξεκινήσει).

Δημοσ.

ερωτηση, για καποιον που εκανε προσφατα την αναβαθμιση, μεσω του companion. Ειμαι στο βημα της ενημρωσης, πατησα το πληκτρο της επιστροφης παρατεταμενα που ελεγε, και τωρα το κινητο ειναι ησυχο και εχει αναμμενο το πρασινο φωτακι του στο πλαι. Βαζει την ενημερωση, ή μπα? Για να μην κανω καμια χοντρη πατατια αν σε κανα μισαωρο μεινει ετσι και το τραβηξω απ το καλωδιο usb.

Δημοσ.

ερωτηση, για καποιον που εκανε προσφατα την αναβαθμιση, μεσω του companion. Ειμαι στο βημα της ενημρωσης, πατησα το πληκτρο της επιστροφης παρατεταμενα που ελεγε, και τωρα το κινητο ειναι ησυχο και εχει αναμμενο το πρασινο φωτακι του στο πλαι. Βαζει την ενημερωση, ή μπα? Για να μην κανω καμια χοντρη πατατια αν σε κανα μισαωρο μεινει ετσι και το τραβηξω απ το καλωδιο usb.

το έχεις συνδέσει με το pc δηλαδή? τι σου δείχνει στην οθόνη του υπολογιστή και τι στου κινητού?

Δημοσ.

ολα καλα. Καλοφορετη να ναι η 4.0.4

Κομπλε ειναι, μεχρι τωρα το παραμικρο προβλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...