Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλισπερα πεδια θα ηθελα μια μεγαλη βοιθια σχετικα με το xpiria neo v που εχω θα το εκτιμουσα αν καποιος μου απανταγε :) λιπον εκανα upgrade τιν 2.6 gingerkernel version του android στιν 4.0.3 ics αλλα ουτε flashplayer λιτουργι ουτε η οθονη αφις (στα περισοτερα games)και χορις games και video νταξη μου ειναι λιγο "αχριστο" οποτε θα ειθελα να μου εξιγησετε πος βορο να κανω downgrade παλι στιν version που ιτανε τιν 2.6 εχω ψακση παντου εχω βρει λιγα πραγματα με το πος να κανεις downgrade αλλα δεν τα πολη καταλαβενω και δεν θελο να κανω κατι χορις να ξερω γιατη φοβαμε μιπος το χαλασω ειστε η τελεφτεα μου ελπιδα αλιος θα το παο για servise στιν sony erricson (10 εργασιμες μερες >_<) ευχαριστω :)

Ακολουθας αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327551

Sent from my iPad using Insomnia

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα!!!!

μια ερωτηση.

κρατωντας πατημενο το κουμπι home μου ανοιγει να επιλεξω

οτι εχω κανει νωριτερα σαν ιστορικο ας πουμε.

αυτα συνεχιζουν να τρεχουν? τρωνε μνημη?

πως μπορω να τα σταματησω?

Δημοσ.

Όχι, δε συνεχίζουν να τρέχουν (τουλάχιστον όχι απαραίτητα). Το android διαχειρίζεται/τερματίζει μόνο του όποιες εφαρμογές δε χρειάζεται να τρέχουν ή αν χρειάζεται ν απελευθερώσει μνήμη.

Δημοσ.

Όχι, δε συνεχίζουν να τρέχουν (τουλάχιστον όχι απαραίτητα). Το android διαχειρίζεται/τερματίζει μόνο του όποιες εφαρμογές δε χρειάζεται να τρέχουν ή αν χρειάζεται ν απελευθερώσει μνήμη.

οκ ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

αν συνδεσω το τηλ στην τηλεοραση με hdmi θα μπορω να δω ταινιες μεσω

mx player?

θα αντεξει η μπαταρια η θα πρεπει να το εχω στη φορτιση παραλληλα?

θα αξιζει σαν ποιοτητα να το χρησιμοποιησω σαν ενα ειδος

media player?

Δημοσ.
αν συνδεσω το τηλ στην τηλεοραση με hdmi θα μπορω να δω ταινιες μεσω

mx player?

θα αντεξει η μπαταρια η θα πρεπει να το εχω στη φορτιση παραλληλα?

θα αξιζει σαν ποιοτητα να το χρησιμοποιησω σαν ενα ειδος

media player?

Αμα εχεις τη φωτηνοτητα στο μηδεν αντεχει,αλλα καλυτερα βαλε το φορτιστη

Δημοσ.

Βάση στήριξης αυτοκινήτου έχει πάρει κανείς και αν ναι, ποια; Πριν 1,5 μήνα που το πρωτοπήρα δεν είχε βγεί κάτι πέρα από τις unerversal γκομούτσες που και δε μ' αρέσουν και θεωρώ αναξιόπιστες μια και δεν κουμπώνει το κινητό, απλά ακουμπά.

Δημοσ.

Γειά σας παίδες,

Είμαι κ γω κάτοχος του εν λόγω κινητού εδω και 2 εβδομάδες.

Όλα μια χαρά εκτός απο κατι που με ενοχλεί λίγο. Δεν μπορώ να πατήσω καλά στις κατω δεξια περιοχή της οθόνης.

Θέλει ειδική τεχνική και λίγο δύναμη.

Μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτο το προβλημα; Μπορώ εγω να κάνω κάτι; Υπάρχει καμια εφαρμογή που να τεσταρει αν η οθόνη αφής είναι ελαττωματική σε κάποια σημεία ή κατι παρεμφερή;

Δημοσ.

Γειά σας παίδες,

Είμαι κ γω κάτοχος του εν λόγω κινητού εδω και 2 εβδομάδες.

Όλα μια χαρά εκτός απο κατι που με ενοχλεί λίγο. Δεν μπορώ να πατήσω καλά στις κατω δεξια περιοχή της οθόνης.

Θέλει ειδική τεχνική και λίγο δύναμη.

Μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτο το προβλημα; Μπορώ εγω να κάνω κάτι; Υπάρχει καμια εφαρμογή που να τεσταρει αν η οθόνη αφής είναι ελαττωματική σε κάποια σημεία ή κατι παρεμφερή;

Δεν εχει ξανα ακουστει απο αλλον κατοχο του εν λογω κινητου το συγκεκριμενο προβλημα. Οποτε, μαλλον ειναι προβλημα της οθονης σου, αν ηταν απο την πρωτη στιγμη που το πηρες, τοτε θα πρεπε αμεσως να το πας πισω και να σου δωσουν αλλο, DOA αντικατασταση δηλαδη. Πηγαινε το πισω για service, αν δε λυθει, και βλεπεις.

Παιδια καμια ωραια θηκουλα γιαυτο για να το παρω δωρο στη γυναικα μαζι με μια θηκη...;

ΜΗΝ παρεις θηκη κινητου απο Ελλαδα, θα σε πιασουν κωτσο. Παρε απο e-bay, η amazon. Ειναι τιγκα στις θηκες Neo V, απο 1.5 ευρω, μεχρι και 10 ευρω. Εγω πηρα μια τετοια, Link, θεικη, εχει εξαντληθει, ψαξε στο search και θα βρεις για ολα τα γουστα.

Δημοσ.

ΜΗΝ παρεις θηκη κινητου απο Ελλαδα, θα σε πιασουν κωτσο. Παρε απο e-bay, η amazon. Ειναι τιγκα στις θηκες Neo V, απο 1.5 ευρω, μεχρι και 10 ευρω. Εγω πηρα μια τετοια, Link, θεικη, εχει εξαντληθει, ψαξε στο search και θα βρεις για ολα τα γουστα.

Roger! Να σε ρωτησω και κατι αλλο.επειδη σαν γυναικα το πεταει μεστη τσαντα το κινητο... παιζει ζελατινα για την οθονη για να μη γρατζουνιεται να μη φαινεται ομως η ζελατινα;

Δημοσ.

[...] παιζει ζελατινα για την οθονη για να μη γρατζουνιεται να μη φαινεται ομως η ζελατινα;

Αυτή είναι η δουλειά της ζελατίνας :)

Από κει που λέει ο christs είχα πάρει 6 κομμάτια ~3.5€.

Δημοσ.

Βάση στήριξης αυτοκινήτου έχει πάρει κανείς και αν ναι, ποια; Πριν 1,5 μήνα που το πρωτοπήρα δεν είχε βγεί κάτι πέρα από τις unerversal γκομούτσες που και δε μ' αρέσουν και θεωρώ αναξιόπιστες μια και δεν κουμπώνει το κινητό, απλά ακουμπά.

Εγω πηρα αυτη για το ideos x5 .Μια χαρα κανει και για το neo v.Απλα εχει μια "δαγκανα" που ανοιγοκλινει και το κινητο δεν παει πουθενα.

Δημοσ.

Roger! Να σε ρωτησω και κατι αλλο.επειδη σαν γυναικα το πεταει μεστη τσαντα το κινητο... παιζει ζελατινα για την οθονη για να μη γρατζουνιεται να μη φαινεται ομως η ζελατινα;

απαντησε και ο φιλος antonl, τσεκαρε σε e-bay και amazon, για πακετο ζελατινες+θηκη, ή ακομα και σκετες ζελατινες, και θα βρεις παμφθηνες. Ειδικα e-bay, εχει εξευτελιστικα πακετα σε τιμες, αν και προσωπικα προτιμω να ψωνιζω απο αμαζον. Απλα, τσεκαρε τα μεταφορικα σε αυτο που πας να ψωνισεις, μην ξεφυγει πολυ η τιμη!

Για οτι βοηθεια χρειαστεις, πες μου/μας.

Παιδια εχω ακουσει οτι αυτο το κινητο εχει μεγαλη ακτινοβολια ισχυει?

1.κατι ειναι το sar του κινητου, ε ενταξει δεν το λες και αποτρεπτικο, trust me. Προσωπικα, και σαν γιατρος σου το λεω οτι περισσοτερη σημασια εχει ο τροπος που χειριζεσαι μια συσκευη ακτινοβολιας. Δηλαδη, χρησιμοποιησε all day hands free, κλεινε το βραδυ το κινητο με flight mode, και δε νομιζω να χεις προβλημα. Εγω παντως 3 μηνες τωρα, δεν ενιωσα πονοκεφαλο. Αλλα, αν ειναι να κανεις κακη χρηση, χωρις hands free κτλ, ε τοτε ισως ναι να προτιμησεις ενα κινητο κυριως με βαση το sar του, και υπαρχουν αλλα με πολυ χαμηλοτερο, οπως το galaxy s.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...