rhomio Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Φίλε μου δεν είχα βάλει ics εγώ αλλα δεν νομίζω να σημαίνει κάτι αυτό. Δοκίμασες και τον ελληνικό οδηγό που έδωσα εγώ απ'το my phone? Δοκίμασε τον, εκεί θα πας πρώτα στην 42 μετά ροοτ και μετά θα ξαναπάς στην 62. Δοκίμασε και πες μας. sent from his verysmartphone Δοκιμασε αυτον και πες μου αν λειτουργησε αυτην την φορα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513
sifounas1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 παιδια εχω ενα προβλημα με τις επαφες οταν εβαλα πρωτη φορα την sim στο τηλ μου εβγαλε ολες τισ επαφες διπλες. τις διεγραψα ολες και τις ξαναπερασα μεσο αρχειου που ειχα στο pc τωρα μου βγαζει συνεχεια σφαλμα το g mail οτι εγινε υπερβαση οριου και παρα πολλες επαφες διαγραφηκαν τι πρεπει να κανω για να σταματησει αυτο το σφαλμα να βγαινει στις ειδοποιησεις?
bapctotax Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 παιδια εχω ενα προβλημα!οταν χρησιμοποιω το flashtool για να flashαρω την .42 και πετα ενα error που λεει ERROR - ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="SECURITY_CLASS";ER R_DYNAMIC="SIN header verification failed" !τι να κανω τωρα;απο οτι εψαξα λενε οτι πρεπει να εχω ανοιχτο bootloader τον οποιο εχω ανοιχτο αλλα δεν γινεται τιποτα!καμια ιδεα;
rhomio Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 παιδια εχω ενα προβλημα!οταν χρησιμοποιω το flashtool για να flashαρω την .42 και πετα ενα error που λεει ERROR - ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="SECURITY_CLASS";ER R_DYNAMIC="SIN header verification failed" !τι να κανω τωρα;απο οτι εψαξα λενε οτι πρεπει να εχω ανοιχτο bootloader τον οποιο εχω ανοιχτο αλλα δεν γινεται τιποτα!καμια ιδεα; Εχεις pm
Karel2003 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω και γω ένα neo V και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που μπορεί να κάνει η συσκευή και τα μόλις 200€ που ξόδεψα για να την αποκτήσω. Έχω καλή επαφή με την τεχνολογία αλλά στο "άθλημα" smartphones είμαι πρωτάρης και έτσι δεν το έχω πειράξει καθόλου. Πριν αρχίσω να ρωτάω τα πώς και τί και αν γενικά αξίζει το rootάρισμα της συγκεκριμενης συσκευής θα σας αναφέρω τι δεν έχω καταφέρει να κάνω μέχρι τώρα, να μου πείτε αν κάνω κάτι λάθος ή υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω και βλέπουμε. Λοιπόν 1) Δεν μπορώ να δω live stream. Είχα διαβάσει ότι μπορείς, είχα δει σε παλαιότερα κινητά (ειδικά από ΑΝΤ1 webtv) αλλά το δικό μου δεν. 2) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το wifi; μια μου κάνει download μέχρι 200 ΚΒ/s μια πέφτει στο 1! Την ίδια ώρα που το ίδιο αρχείο κατεβαίνει με 1,5 ΜΒ/s από το pc μου άρα δεν φταίει η σύνδεση η κάτι τέτοιο... (Μήπως φταίει αυτό και για το live stream;) 3) Το κινητό τραβάει 720p ικανοποιητικότατα αλλά κολλάει στο playback! Όχι πολύ αλλά αρκετά ώστε να σου σπάσει τα νεύρα και να βάλεις να δεις το βίντεο στο pc. Και δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Αφού το βίντεο που τραβάει το κινητό κουτσά στραβά παίζει στο κινητό, γιατί αν του φορτώσω ταινία 720p δεν παίζει καθόλου; Προς το παρόν αυτά. Από browsers έχω χρησιμοποιήσει opera και dolphin (με τον δεύτερο κάτι έπαιξε αλλά δεν λες ότι βλέπεις!). Από players έβαλα mx, bs και έναν άλλο που μου είπαν ότι είναι πολύ καλός ειδικά για HD αλλά μόνο με τον bs έχω καταφέρει να δω SD ταινία και με υπότιτλους ειδικά όταν χρησιμοποιώ το HDMI για την τηλεόραση. Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ αλλά καταλαβαίνετε τον "πόνο" μου Άντε να δούμε αν υπάρχει λύση... Ευχαριστώ.
rhomio Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αν κανω ροοτ στο κινητο μου, οι αναβαθμισεις για τις εφαρμογες και τα διαφορα Updates της sony erricson θα μου ερχονται κανονικα η οχι? Θα μπορω να τις κανω εγκατασταση? Χρειαζομαι αμεσα μια απαντησ γιαυτο αν μπορει καποιος σας παρακαλω.
estenough Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πήρα καινούργια micro SD κάρτα 16 GB. Για να την βάλω στο κινητό χωρίς να χάσω κάτι, κάνω απλά copy όλα τα αρχεία-φακέλους απο την παλιά στην νέα ή θέλει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία;;
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πήρα καινούργια micro SD κάρτα 16 GB. Για να την βάλω στο κινητό χωρίς να χάσω κάτι, κάνω απλά copy όλα τα αρχεία-φακέλους απο την παλιά στην νέα ή θέλει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία;; Oχι, μονο αυτο, αρκει να εχεις επιλεξει στον υπολογιστη σου να φαινονται και τα κρυφα αρχεια/φακελοι. Εννοειται πως δεν διαγραφεις τα δεδομενα της παλιας πριν διαπιστωσεις πως η νεα λειτουργει σωστα
rhomio Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ειμαι ροοτ, αν απενεργοποιησω τον αυτοματο φωτισμο, δεν θα τρωει πιο πολυ μπαταρια? Sent from my iPad using Insomnia
devill0 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ειμαι ροοτ' date=' αν απενεργοποιησω τον αυτοματο φωτισμο, δεν θα τρωει πιο πολυ μπαταρια? Sent from my iPad using Insomnia[/quote'] Οχι γιατι απλα θα ρυθμιζεις εσυ τη φωτεινωτητα που θες
rhomio Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Οχι γιατι απλα θα ρυθμιζεις εσυ τη φωτεινωτητα που θες Φιλε μου το έψαξα λιγάκι και όλοι λένε τελικά ναι ότι θα τρώει πιο πολύ μπαταρία διότι θα καιει όλη την ώρα το ίδιο, ναι μεν θα είναι πιο φωτεινή αλλά θα καιει όλη την ώρα το ίδιο.
antonl Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 @^: Αυτό ισχύει εφόσον δε θες να τη ρυθμίζεις εσύ τη φωτεινότητα. Δηλ. να τη βάλεις πχ στο 60% και να την παρατήσεις εκεί για πάντα. Τότε, ναι με το auto ίσως είναι καλύτερα από άποψη αυτονομίας.
zakey Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καλισπερα πεδια θα ηθελα μια μεγαλη βοιθια σχετικα με το xpiria neo v που εχω θα το εκτιμουσα αν καποιος μου απανταγε λιπον εκανα upgrade τιν 2.6 gingerkernel version του android στιν 4.0.3 ics αλλα ουτε flashplayer λιτουργι ουτε η οθονη αφις (στα περισοτερα games)και χορις games και video νταξη μου ειναι λιγο "αχριστο" οποτε θα ειθελα να μου εξιγησετε πος βορο να κανω downgrade παλι στιν version που ιτανε τιν 2.6 εχω ψακση παντου εχω βρει λιγα πραγματα με το πος να κανεις downgrade αλλα δεν τα πολη καταλαβενω και δεν θελο να κανω κατι χορις να ξερω γιατη φοβαμε μιπος το χαλασω ειστε η τελεφτεα μου ελπιδα αλιος θα το παο για servise στιν sony erricson (10 εργασιμες μερες >_<) ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα