Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Neo V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εκτος απο το παραπανω δεν εχωεντοπισει αλλο προβλημα αρα λεω αν και οταν δημιουργηθει να κανω και οχι τωρα

Δοκίμασε και άλλα παιχνίδια και αν είναι μια χαρά σημαίνει ότι κάτι τρέχει με τα παιχνίδια που στο έκαναν αυτό και την ics(ίσως να μην είναι 100% optimized ακόμα για ics).

Sent from my u8800pro using Insomnia

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακριβως. παιζει καποιες εφαρμογες ακομα να μην ειναι 100% fit με το κινητο μας, στη νεα εκδοση. το λεω γιατι οσο να ναι το factory reset ειναι κοστος πραγματων μεσ το κινητο :P

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Λοιπον εχοντας διαβασει τοσα μηνυματα περι ροοτ ακι ξεροοτ... και μαθαινοντας περιπου που χρησιμευει πρεπει να πω πως σκεφτομαι να το κανω. Χρειαζομαι φυσικα την βοηθεια σας γιατι δεν ξερω τιποτα απολυτως απο ροοτ και θα ηθελα να με κατευθυνετε εσεις, τι πρεπει να κανω πως πρεπει α το κανω. Επισης να ρωτησω, αυτην την στιγμ ηεχω την 2.3.4 4.0.2.Α.0.62, γινεται να κανω ροοτ αλλα να μεινω ακριβως στην ιδια εκδοση που ειμαι τωρα? δηλαδη δεν θελω να αλλαξει μενου η ρομ (δεν ξερω πως τα λετε) θελω να παραμεινω ετσι οπως ακριβως ειμαι τωρα και απλως να ειμαι ροοτ.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Λοιπον εχοντας διαβασει τοσα μηνυματα περι ροοτ ακι ξεροοτ... και μαθαινοντας περιπου που χρησιμευει πρεπει να πω πως σκεφτομαι να το κανω. Χρειαζομαι φυσικα την βοηθεια σας γιατι δεν ξερω τιποτα απολυτως απο ροοτ και θα ηθελα να με κατευθυνετε εσεις, τι πρεπει να κανω πως πρεπει α το κανω. Επισης να ρωτησω, αυτην την στιγμ ηεχω την 2.3.4 4.0.2.Α.0.62, γινεται να κανω ροοτ αλλα να μεινω ακριβως στην ιδια εκδοση που ειμαι τωρα? δηλαδη δεν θελω να αλλαξει μενου η ρομ (δεν ξερω πως τα λετε) θελω να παραμεινω ετσι οπως ακριβως ειμαι τωρα και απλως να ειμαι ροοτ.

Ευχαριστω.

Link εδω το φορουμ για το κινητο μας , Link και εδω το τοπικ με ολα τα καλα, για την εκδοση που ειμαστε, την τελευταια. i think so.

καλημερα!

• Like 1
Δημοσ.

Link εδω το φορουμ για το κινητο μας , Link και εδω το τοπικ με ολα τα καλα, για την εκδοση που ειμαστε, την τελευταια. i think so.

καλημερα!

Φιλε μου ευχαριστω αλλα επειδη οπως ειπα δεν ξερω τιποτα απαυτα και μου φαινονται κινεζικα, γιαυτο ζητησα βοηθεια, μηπως καποιος το εχει κανει αυτο που ζηταω, αλλα ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

Φιλε μου ευχαριστω αλλα επειδη οπως ειπα δεν ξερω τιποτα απαυτα και μου φαινονται κινεζικα, γιαυτο ζητησα βοηθεια, μηπως καποιος το εχει κανει αυτο που ζηταω, αλλα ευχαριστω παντως!

το χει αναλυτικα, το νουμερο 1 ειναι για το πως κανεις root! Αλλα αν καποιος το χει κανει πιο απλα και μπορει να το πει στα γρηγορα, ας βοηθησει ;)

Δημοσ.

το χει αναλυτικα, το νουμερο 1 ειναι για το πως κανεις root! Αλλα αν καποιος το χει κανει πιο απλα και μπορει να το πει στα γρηγορα, ας βοηθησει ;)

Απλως βλεπω αλλους που εχουν κανει ροοτ εχουν βαλει αλλες ρομ , και εχει αλλαξει το μενου τους κτλ κτλ, εγω θελω να παραμεινω στο ιδιο μενου ακριβως ετσι οπως ειμαι, και να ειμαι ροοτ για να μπορω να βγαλω τις μαμα apps.

Δημοσ.

Απλως βλεπω αλλους που εχουν κανει ροοτ εχουν βαλει αλλες ρομ , και εχει αλλαξει το μενου τους κτλ κτλ, εγω θελω να παραμεινω στο ιδιο μενου ακριβως ετσι οπως ειμαι, και να ειμαι ροοτ για να μπορω να βγαλω τις μαμα apps.

μαλλον δεν πολυ κοιταξες το 2ο λινκ που σου εδωσα. αν θα δεις, εχει ενα ωραιο σχεδιαγραμμα που σου δειχνει τι χρειαζεται για να φτασεις στην αλλαγη rom. αλλο το root και αλλοι oi custom roms. σιγουρα για να τις βαλεις, χρειαζεται να rootαρεις και να κανεις και αλλα πραγματα προηγουμενως, αλλα ετερον εκατερον. κανε μονο το νουμερο 1, που αφορα στο θεμα root, και δε θα αλλαξει ουσιαστικα κατι στο κινητο σου.

Το θεμα ειναι αλλο. Αν καποιο απ τα παιδια εδω μεσα εχει χρησιμοποιησει ακριβως αυτες τις οδηγιες που παρεθεσα, ή καποιες αλλες, κτλ.

Δημοσ.

μαλλον δεν πολυ κοιταξες το 2ο λινκ που σου εδωσα. αν θα δεις, εχει ενα ωραιο σχεδιαγραμμα που σου δειχνει τι χρειαζεται για να φτασεις στην αλλαγη rom. αλλο το root και αλλοι oi custom roms. σιγουρα για να τις βαλεις, χρειαζεται να rootαρεις και να κανεις και αλλα πραγματα προηγουμενως, αλλα ετερον εκατερον. κανε μονο το νουμερο 1, που αφορα στο θεμα root, και δε θα αλλαξει ουσιαστικα κατι στο κινητο σου.

Το θεμα ειναι αλλο. Αν καποιο απ τα παιδια εδω μεσα εχει χρησιμοποιησει ακριβως αυτες τις οδηγιες που παρεθεσα, ή καποιες αλλες, κτλ.

[/

Δηλαδη κοιιταω μονο το πρωτο θεμα?

sent from his verysmartphone

Δηλαδη απο τα

1) rooting

2) bootloader

3)ClockWorkMod Recovery

4) Nandroid Backup

5) Kernel Installation

εμενα που θελω απλως να το κανω ροοτ για να βαζω καποιες εφαρμογες και να βγαλω τις μαμισιες χωρις να αλλαξει η εκδοση μου το μενου μου το ή οτιδηποτε αλλο στο κινητο μου, με αφορα μονο το θεμα 1 ? κανω την διαδικασια που λεει στο ενα και τελος ε?

Δημοσ.

ναι, κανεις το rooting σκελος, για να εισαι root. κατα 99% αυτη ειναι η διαδικασια rooting της τελευταιας version λογισμικου μας, γι αυτο ζητησα επιβεβαιωση απο καποιο παιδι που το rootaρε προσφατα για να με επιβεβαιωσει.

Δημοσ.

ναι, κανεις το rooting σκελος, για να εισαι root. κατα 99% αυτη ειναι η διαδικασια rooting της τελευταιας version λογισμικου μας, γι αυτο ζητησα επιβεβαιωση απο καποιο παιδι που το rootaρε προσφατα για να με επιβεβαιωσει.

Εγινε νασαι καλα αδερφέ ευχαριστώ πολύ, θα ενημερώσω μόλις το κάνω... Να σε πω την αλήθεια το σκέφτομαι ακόμα :-/ γιατί το κινητό είναι ολοκαίνουργιο και δεν θέλω να χάσω εγγύηση και φυσικά πάνω απ'όλα δεν θέλω να κάνω ζημιά στο κινητό, αληθεύει ότι μετά το ροοτ θα τρέχει πιο γρήγορα? Διότι άκουσα ότι άμα κανείς ροοτ θα μπορείς να βγάλεις τις εργοστασιακές εφαρμογές που σημαίνει ότι δεν θα πιάνει τόση ραμ.

Δημοσ.

Να σε ρωτησω κατι ακομα, εψαξα και βρηκα ακομα εναν οδηγο στα ελληνικα ειναι αυτος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 , θελω να μου πεις αν μπορεις ποια ειναι η διαφορα στους 2 οδηγους, εννοω σαυτον που με προτεινες εσυ και σαυτον που βρηκα, και ποιον θα ηταν καλυτερο να ακολουθησω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγινε νασαι καλα αδερφέ ευχαριστώ πολύ, θα ενημερώσω μόλις το κάνω... Να σε πω την αλήθεια το σκέφτομαι ακόμα :-/ γιατί το κινητό είναι ολοκαίνουργιο και δεν θέλω να χάσω εγγύηση και φυσικά πάνω απ'όλα δεν θέλω να κάνω ζημιά στο κινητό, αληθεύει ότι μετά το ροοτ θα τρέχει πιο γρήγορα? Διότι άκουσα ότι άμα κανείς ροοτ θα μπορείς να βγάλεις τις εργοστασιακές εφαρμογές που σημαίνει ότι δεν θα πιάνει τόση ραμ.

1. δεν υπαρχει κινδυνος απωλειας της εγγυησης, διοτι οπως κανουμε root, μπορουμε ευκολα να κανουμε και unroot, ετσι ωστε να επανερχεται το κινητο μας οπως ηταν, και εντος εγγυησης ;)

2. αν ακολουθεις προσεκτικα τα βηματα, και δεν βγαλεις καποιο καλωδιο κατα τη διαρκεια των κρισιμων σταδιων κτλ, δεν παιζει να γινει ζημια, γενικα τα παιδια που το φτιαχνουν ειναι genius

(Ουσιαστικα, οι λογοι που κανουμε root τη συσκευη μας, ειναι να την απαλλαξουμε απο καθε τι το περιττο, να μπορουμε να του βαζουμε καθε τι θελουμε, χωρις να τρωμε πορτα λογω μη διαχειρισης δικαιωματων administrator, και αρα κατα μακροπροθεσμη επεκταση και custom roms)

3. ε ναι, λογικο ειναι μετα να ειναι καπως πιο γρηγορο, αν το απαλλαξεις-ελαφρυνεις με οτι περιττο δεν χρειαζεται!

Εριξα μια συντομη ματια μερικες σελιδες απο το λινκ που ποσταρες, ναι απ οτι ειδα ειναι οκ, ουσιαστικα επειδη εμεις εχουμε την .62 εκδοση, μεσα απο τη διαδικασια που περιγραφουν, πας πισω στην .42 εκδοση, και απο εκει το rootαρεις το κινητο, και επιστρεφεις σε rooted .62 εκδοση!! Θα σε συμβουλευα να ποσταρεις οποια απορια εχεις σ αυτο το τοπικ, ωστε να απαντησουν για οτιδηποτε περισσοτερο, μιας και δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος, ουσιαστικα οτι βρηκα μεσα απο το δικο μου ψαξιμο σου λεω τοση ωρα. Γι αυτο, καλυτερα να παρεις τη γνωμη των "ειδικων", ειτε εκει, ειτε εδω αν ποσταρει καποιο παληκαρι που ακολουθησε το συγκεκριμενο οδηγο! Αν και ξανα λεω, κατα 99% ειναι κομπλε και το ελληνικο λινκ.

Δημοσ.

Οκ φιλε μου μολις αρχισω θα ενημερωσω πως πηγε. Αλλα αποτι βλεπω ο ξενος οδηγος ροοταρει καευθειαν την 62 ενω ο ελληνικος παει πρωτα στην 42 γιατι αυτο ξερεις?

Επισης, πριν κανω ροοτ τι πρεπει να κανω back up? Ενταξει φωτο και βιντεο θα τα περασω στο pc και εφαρμογες μετα τις ξανακατεβαζω αλλα οι επαφες τι γινονται?

Γενικα τι αλλο θα επρεπε να προσεξω?

Δημοσ.

θελω να κανω root στο 2.3.4 αλλα ειμαι στην εκδοση .62 και δεν μπορω!εκανα τον τροπο που εχει φτιαξει ο DooMLoRD αλλα μου πετα συνεχεια unable κπλ!επισης ακολουθησα ενα οδηγο στο link αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431033 αλλα στη τελευταια εντολη που δινω το ''fastboot boot recoveryNeo.img'' ενω την εκτελει κανονικα το κινητο δεν ανοιγει και το μπλε λαμπακι σβηνει!πρεπει να βγαλω και ξαναβαλω την μπαταρια για να ανοιξει το κινητο αλλα χωρις το ροοτ!τι εχετε να μου προτεινεται πανω σε αυτο το ζητημα;υπαρχει αλλος τροπος ν ροοταρω το κινητο;να επισημανω οτι εχω ανοιχτο bootloader και εχω επιστερεψει απο ics!απο οτι βλεπω και ο rhomio εχει το ιδιο προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...